آب را جوش بیاورید. گوشت و قارچ خرد شده را اضافه کنید. بلافاصله پس از آن، سس ماهی و عصاره مرغ را نیز بیافزایید. در انتها، فلفل ها را افزوده و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
مناسب برای:
۲ نفر
مواد لازم:
- 600 میلی لیتر آب
- پرک فلفل چیلی
- یک مشت قارچ شیتاکی
- یک مشت گوشت گوساله
- 4 تا 5 قطره روغن کنجد
- یک قاشق چایخوری سس ماهی
- قرص عصاره مرغ
چه چیزی بخرید:
قارچ شیتاکی, گوشت گوساله
نام انگلیسی این غذا:
Miso Soup
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)