آناناس حاوی آنزیم مخصوصی است که با شکستن ساختمان پروتئین غذاها به هضم آنها کمک میکند.
به گزارش ایران-ایران و به نقل از تای ایندین نیوز، از آب آناناس میتوان به عنوان هضمکننده و نرمکننده غذاهای مختلف نظیر گوشت استفاده کرد.
همچنین از آنزیم مخصوص در آناناس میتوان در تهیه غذاهای ژلاتینی نظیر انواع دسرها و ژله استفاده کرد.
متخصصان معتقدند که مصرف آناناس برای بهبود دستگاه گوارش مفید و منبع خوبی برای منیزیم و حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C و ویتامینB1 است.
آناناس به دلیل داشتن مقدار زیادی ویتامین C ممکن است باعث سوزش مختصر نوک زبان شود که نگرانکننده نیست.
خوردن روزانه نصف یک آناناس طبیعی مانع بروز بسیاری از بیماریها مثل فشارخون بالا، گرفتگی سرخرگها، رماتیسم و سرطان می شود.
کرم آناناس پوست را لطیف و شاداب میکند. آناناس هم برای درون بدن و هم برای ظاهر بدن در حکم راز جوانی و زیبایی است.
آناناس التیامدهنده ناراحتیهای گوارشی است و کم اشتهایی و اسهال را درمان میکند.
این میوه درمان موثری برای گرفتگی، ورم مفاصل، آماس و دیگر دردهای عضلانی و مفصلی است.
آناناس پایین آورنده تب است و سموم را از بدن دفع و ایجاد تعرق میکندو همچنین این میوه خوراکی سبب کاهش چروک پوست و پاکسازی سلولهای مرده آن میشود.
اما به دلیل وجود اسیدهای آن نباید زیاد مصرف شود، خوردن بیش از حد آناناس سبب پوسیدگی دندان و تورم لثه میشود.
بنابراین بهتر است پس از خوردن آناناس دهان را بشویید یا مسواک بزنید.
نوشیدن یک فنجان آب آناناس ۳ بار در روز یا خوردن یک تکه آناناس با هر وعده غذا بسیار مفید است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)