نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: مرگ همسر 82ساله یک پسر 24ساله!! + عکس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

مرگ همسر 82ساله یک پسر 24ساله!! + عکس

مرگ همسر 82ساله یک پسر 24ساله!! + عکس

93570
    پسر۲۴ ساله ای که با زن کهنسال ازدواج کرد و به خاطر همین پیوند عجیب،مشهور شد دیروز با مرگ همسرش،لباس سیاه به تن کرد...
    پسر۲۴ ساله ای که با زن کهنسال ازدواج کرد و به خاطر همین پیوند عجیب،مشهور شد دیروز با مرگ همسرش،لباس سیاه به تن کرد.

«دلفا ولپز»۸۲ ساله، ۲۸ سپتامبر ۲۰۰۷پس از هفت سال نامزدی با«رینالدو واوکچه» ۲۴ ساله، زندگی مشترکش را در آرژانتین آغاز کرد و به ماه عسل رفت.

62920 531

63055 578

آشنایی زوج استثنایی به ۹ سال پیش بر می گشت؛وقتی«رینالدو» ۱۵ ساله مادرش را که یکی از بهترین دوستان صمیمی«دلفا» بود از دست داد و برای ادامه زندگی پیش او رفت.با گذشت زمان رابطه ای عاشقانه بین این دو نفر شکل گرفت و پس از چند سال نامزدی با وجود انتقادهای شدید به خاطر اختلاف سنی زیاد،به پیوند زناشویی رسید.
    « رینالدو»در یک کلیسای آرژانتین و میان شمار زیادی خبرنگار که برای پوشش این ازدواج کم نظیر حاضر شده بودند،گفت:من همیشه از بانوان جا افتاده خوشم می آمده است.
    وی در حالی که عروس عصا به دست را در راه رفتن کمک می کرد افزود:اهمیتی نمی دهم مردم به من چه می گویند؛مهم این است که عاشق«دلفا»هستم.

تازه داماد و نوعروس پس ازجشن ازدواج برای ماه عسل به«ریودژانیرو»برزیل رفتندکه«دلفا» دیروز سکته قلبی کرد و جان سپرد.

گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 3 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)