uhvokl6p5k696764z5r6

دانلود کتاب داستان در کنار دوست

نوشته : ابوذر خداپرست گراکوئی
موضوع : داستان ، رمان ، خداپرست
به هر جا نگاه می کنم ، فقط شن میبینم و از تو اثری نیست . رد پایی هم از تو نمی بینم . هر چند اگر ردی هم از خود برجا می گذاشتی ، شن های روان ، در مدت کوتاهی آن ها رو محو و نابود می کردند .
در نقطه ای کسی را می بینم ، به سوی او می دوم . درست است ، خودت هستی . بر سرعت گام هایم می افزایم . نزدیک و نزدیک تر می ایم ولی تو نیستی ، تو سرابی ، شاید واقعا ، تو فقط یک سرابی ، شاید یک پندار هستی . باد شروع به وزیدن می کند . انگار کسی به من می گوید : برگرد
یا "بیا " نمی دانم چه می گوید . فقط می دانم ان صدا ، صدای توست که با من ، حرف می زند . پس تو وجود داری و هنوز به یاد من هستی . با این صدا دوباره امیدوار می شوم . دوباره راه می افتم اما مگر بیابان تمام شدنی است

انسانیت فراموش شده
در زمین ، کشور های زیادی وجود داشت ، کشورهای با فرهنگ ها و آداب و رسوم مختلف ، کشورهای با زبان ها و نژاد های گوناگون . دو کشور بزرگ شرق و غرب که دارای قدرت بسیار زیادی بودند ف هر یک مدعی حکومت بر زمین بودند . بقیه ی کشورها طرفدار یکی از این دو کشور بودند . مردمان این دو کشور شرق و غرب از نژاد ها ، اداب و زبان های مختلفی تشکیل شده بودند . مردم شرق ، مردم غرب را مسخره می کردند و به انها توهین می کردند و خود را برتر از ان ها می دانستند و مردم غرب هم همین کار را مردم شرق می کردند .
از طرفی این مردمان به هم وطنان خود نیز رحم نمی کردند و انها را از گزند توهین های خود در امان نمی گذاشتند

صفجه : 119
حجم : 273 kb

کد:
http://dl.aryapdf.com/dar-kenare-dost.zip