صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: ميلاد فرخنده پيامبراعظم و گراميداشت هفته وحدت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

ميلاد فرخنده پيامبراعظم و گراميداشت هفته وحدت

artifice 03935244378721936311407artifice 039

33840356687156613147

ولادت با سعادت اشرف اوصياء ؛ خاتم الانبياء؛
    خير المرسلين؛ حبيب اله العالمين ؛ طبيب
    القلوب المومنين ؛ پيامبرعطوفت ورافت
    و رحمت ،حضرت محمد (ص) و آغاز هفته
    وحدت بر مسلمانان وشيعيان ومحبان خاندان
    عصمت و طهارت عليهم السلام مبارك باد

33840356687156613147

mabas01

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

2. 2 کاربر مقابل از R A H A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

1df1ade796a76105b9f32229ba2b6caf صدای پای پیامبر1df1ade796a76105b9f32229ba2b6caf

مژده آمدنت که در زمین پیچید، دشت‏های روشن توحید، از پروانه‏های سپید عشق، پوشیده شد و مکه را امواج نورانی حضورت در بر گرفت.

آمدی و طاق کسرای ظلم، ترک برداشت.
    آمدی و آتشکده تیرگی به جوخه خاموشی سپرده شد.

فرود آمدی، در سرزمینی که کویر جهل و بی‏خبری، جوانه‏های آگاهی و عاطفه را خشکانده بود و خورشید عدالت در پشت کوه‏های نا مردمی به خون نشسته بود.

آه! ای رسول مهربانی! جهان، دلیل بودنش را در چشم‏های توحیدی تو جستجو می‏کند و بشر، از آن هنگام که صدای گام‏هایت را در کوچه‏های بلند رسالت شنید، شکوه زیستنش را تجربه کرد.

تو خاتم النبیّینی؛ آخرین پیام آور روشنی و مهر، کسی که آسمان‏ها، معجزه شق القمرش را از خاطر نخواهند برد، او که جبرئیل، در رکابش به معراج آفتاب رفت و «حرا»، زمزمه‏های شورانگیز شبانه‏اش را در اوج جهالت و بت پرستی به شهادت می‏آید.

محمد صلی ‏الله ‏علیه‏ و‏آله می‏آید، تا هبل، لات و عزّی، شرافت انسان را نیالایند.

می‏آید تا دختران معصوم عرب را افکار پوچ و پوسیده پدرانشان در خاکستر ناجوانمردی مدفون نسازد.

خشمش، شمشیری ست که تنها بر پیکر ناساز ستم، فرود می‏آید.
    آئینش تکاپو می‏آموزد و فصل فصل کتابش، آیینه تمام نمای رستگاری است.

محمد صلی ‏الله‏ علیه ‏و‏آله پا به دنیا می‏گذارد و آفرینش را در عطر پرستشی سبز، یله می‏کند. او آخرین نوید خداوند است، برای انسانی که خود را در بیراهه خود پرستی گم کرده بود.

او می‏آید؛ عرشیان، ستاره باران تولدش را به ترانه می‏ایستند و زمینیان، آخرین رسول وحی را به استقبال می‏دوند

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

4. 2 کاربر مقابل از R A H A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

عطر صلوات

صلوات سبب شفاعت پیامبران

حضرت زهرا علیهاالسلام فرمودند:
    پدرم رسول خدا صلى‏الله‏ علیه ‏و آله بر من وارد شد در حالى كه مهیاى خواب بودم. حضرت فرمودند: اى فاطمه نخواب مگر بعد از آن كه چهار عمل را به جاى آورى: اول، ختم قرآن كنى؛ دوم ، پیامبران را شفیعان خود گردانى ؛ سوم ، مؤمنین را از خود خشنود گردانى ؛ چهارم ، حج و عمره كنى. حضرت این را فرموده و اقامه نماز كردند ، من صبر كردم تا نماز پدرم تمام شد. سپس پرسیدم یا رسول ‏الله، مرا به چهار چیزى امر فرمودید كه در این مدت زمان، قدرت انجام آنها را ندارم.
    پدرم تبسمی كرده، فرمودند: هر گاه سه مرتبه سوره «اخلاص‏» را بخوانى گویا ختم قرآن كرده ‏اى، و هر گاه صلوات بفرستى بر من و پیامبران پیش از من ، همه ما شفیعان تو خواهیم بود و هر گاه براى مؤمنین استغفار كنى پس تمامى ایشان از تو خشنود مى‏شوند ، و هر گاه بگویى «سبحان‏ الله و الحمدلله و الله‏ اكبر» مثل این است كه حج و عمره انجام داده باشى.
    بوى عطر
    مرحوم آخوند ملاعلى همدانى رحمة ‏الله‏ علیه ، حكایت نموده ‏اند كه: روزى پیرمردى جهت‏ حساب خمس و زكات نزد من آمد، متوجه شدم كه از آن پیرمرد بوى عطر عجیبى به مشامم مى‏رسد كه تا به حال نظیر آن را استشمام نكرده ‏ام. از او پرسیدم از چه عطرى استفاده مى‏كنى؟ گفت: این بوى خوش، قصه‏ اى دارد كه تا كنون آن را براى احدى نقل نكرده ‏ام. قصه این است كه شبى در عالم خواب پیامبر خدا صلى ‏الله ‏علیه‏ و آله را زیارت نمودم ، در حالى كه آن حضرت نشسته بودند و حدود ده یا بیست نفر اطراف ایشان حضور داشتند و من هم در آن مجلس بودم.
    حضرت فرمودند: كدام یك از شما بر من زیاد صلوات مى‏فرستید ؟ مى‏خواستم بگویم كه من زیاد صلوات مى‏فرستم، اما ساكت‏ شدم. بار دوم پرسیدند: باز هم كسى پاسخ نگفت. براى بار سوم حضرت فرمودند: كدام یك از شما بر من زیاد صلوات مى‏فرستد؟ مى‏خواستم بگویم من، كه با خود فكر كردم شاید دیگران بیشتر از من صلوات مى‏فرستند.پس آنگاه پیامبر اكرم صلى ‏الله‏ علیه ‏و آله، بلند شده و خطاب به من فرمودند: شما بر من زیاد صلوات مى‏فرستى ، و مرا بوسید. از آن پس این بوی عطر از من استشمام می گردد.
    صدقه زبان
    پیامبر اكرم صلى ‏الله ‏علیه ‏وآله فرمودند:
    اى مردم ، با اطاعت ‏خدا، به خدا نزدیك شوید تا این كه خداوند شما را به خیر برساند... و از اموال خودتان در حقوق لازم انفاق كنید. در این حال، مردم بلند شده و عرض كردند اى رسول خدا بدن ما ضعیف است و مال و منالى هم نداریم كه بذل و بخشش كنیم، پس چه كنیم؟
    حضرت فرمودند: صدقات قلبى و زبانى بدهید. باز مردم سؤال نمودند: چگونه صدقه بدهیم؟ حضرت فرمودند: صدقات قلبى، این است كه محبت‏ خدا و محمد رسول خدا و على ولى خدا و همه كسانى كه براى قیام در راه دین خداوند انتخاب شده ‏اند ( ائمه معصومین علیهم‏السلام) و محبت‏ پیروان آنها و كسانى را كه از دوستداران شیعیان هستند در دلتان ایجاد كنید. اما صدقات زبان، این است كه مشغول به ذكر خداوند باشید و صلوات بر محمد و آلش بفرستید، زیرا خداوند شما را به واسطه این اعمال به بهترین درجات مى‏رساند.
    صلوات و رنج ‏شیطان

روزى پیامبر اكرم صلى ‏الله ‏علیه ‏و آله از راهى عبور مى‏كرد. در راه شیطان را دید كه خیلى ضعیف و لاغر شده است. از او پرسید: چرا به این روز افتاده ‏اى؟ گفت: یا رسول ‏الله از دست امت تو رنج مى‏برم و در زحمت‏ بسیار هستم . پیامبر فرمودند: مگر امت من با تو چه كرده ‏اند ؟ گفت: یا رسول ‏الله، امت ‏شما شش خصلت دارند كه من طاقت دیدن و تحمل این خصایص را ندارم . اول این كه هر وقت ‏به هم مى‏ رسند سلام مى‏كنند. دوم این كه با هم مصافحه - دست دادن- مى ‏كنند. سوم آن كه ، هر كارى را كه مى‏ خواهند انجام دهند «ان‏ شاء الله» مى ‏گویند ، چهارم از این خصلت ها آن است كه استغفار از گناهان مى ‏كنند ،پنجم این كه تا نام شما را مى‏ شنوند صلوات مى‏فرستند و ششم آن كه ابتداى هر كارى « بسم الله الرحمن الرحیم‏» مى‏ گویند.

عاجزترین مردم
    پیامبر خدا فرمودند: دوست دارید شما را به بخیل‏ ترین ، كسل ‏ترین ، عاجزترین ، دزدترین و جفاكارترین مردم راهنمایى كنم؟ بخیل‏ترین مردم كسى است كه هنگام ملاقات با مسلمانى به او سلام نمى‏كند، كسل‏ترین مردم كسى است كه در عین صحت و سلامتى و فراغت ‏خاطر، خداى خود را حمد و ستایش نمى‏ كند، دزدترین مردم كسى است كه از نمازش مى‏ دزدد ،جفاكارترین مردم كسى است كه نام مرا بشنود و صلوات بر من نفرستد و عاجزترین مردم كسى است كه قدرت و توانایى دعا كردن را ندارد.

برگرفته از كتاب: حكایت هاى شنیدنى از فضائل و آثار صلوات

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

6. 2 کاربر مقابل از R A H A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

هفته وحدت ؛ قلب‌هاي يكصدا ، دست‌هاي متحد

همانگونه كه بدن از سلول‌هاي گوناگون تشكيل يافته كه با وسايل مشترك تغذيه، تنفس، تكثير مثل با همبستگي كامل كشور تن را اداره مي‌نمايند، جامعه نيز از افرادي تشكيل شده كه اگر روح برادري در روابط آنان دميده نشود، آن جامعه راه تكامل را نپيموده ودر تمام شئون حياتي عقب خواهد ماند.

اگر در هر مساله‌اي از مسايل اجتماعي شك و ترديد كنيم و يا در ثبوت آن به تجربه يا آزمايش نيازمند باشيم، درباره ي لزوم اتحاد و همبستگي اجتماع و منافع سرشار آن شك و ترديد به خود راه نمي‌دهيم.

هرگز در جهان كسي را پيدا نخواهيم كرد كه بگويد پراكندگي ودودستگي مفيد و اتحاد بد ومضر است. زيرا كوچكترين سودي كه از اتفاق و وحدت عايد اجتماع مي‌گردد همان پيوستن نيروهاي كوچك و پراكنده به يكديگر است تا در سايه چنين پيوستگي، نيروي عظيمي به وجود آيد كه توانايي " مبدا تحولات شدن" در شئون مختلف جامعه را دارد.

سدهاي بزرگ جهان كه به صورت درياچه‌اي جلوه مي‌كنند از پيوستن رودهاي كوچك به وجود مي‌آيد. هريك از اين رودهاي كوچك نه قدرت توليد برق دارند و نه چندان به حال كشاورزي مفيدند.

اما از اجتماع همين رودهاي كوچك در يك نقطه، درياچه‌اي به وجود مي‌آيد كه قدرت توليد صد هزار كيلو وات برق در ساعت را دارد و با آن هزاران هزار خانه روشن مي‌شود، آبي كه با آن مي‌توان هكتارها زمين مزروعي تشنه را سيراب كرد.

اين منافع سرشار از كجاست؟ آري اين همه، از پيوستگي و اتحاد منبعث مي شود.

پس بياييم در تقارن سال نو با آغاز هفته وحدت، فارغ از هر مذهب وانديشه در اتحاد جهاني مسلمانان بكوشيم.

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

8. 2 کاربر مقابل از R A H A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

89578676514908724423

وحدت جهان اسلام در کلام رهبر کبير انقلاب اسلامي :

وظیفه ما این است كه از حالا براى پایه ‏ریزى یك دولت‏ حقه اسلامى كوشش كنیم، تبلیغ كنیم، تعلیمات بدهیم، هم‏فكر بسازیم، یك موج تبلیغاتى و فكرى بوجود آوریم تا یك جریان اجتماعى‏ پدید آید و كم ‏كم توده‏ هاى آگاه، وظیفه‏ شناس و دیندار در نهضت ‏اسلامى متشكل شده قیام كنند و حكومت اسلامى تشكیل دهند. تبلیغات و تعلیمات دو فعالیت مهم و اساسى ماست...‏»

امام خمینى (ره) به عمق نقش اجتماعات دینى چه در بعد اندیشه ‏سازى و چه در بعد اجتماع ‏سازى به خوبى پى ‏برده بود.

او اجتماعات و مراسم دینى را صرفا به منظور كاربرد تعلیمى و آموزشى آن در مقولات فكرى، مورد تشویق قرار نمى‏دهد بلكه مهم‏تر از آن به نقش اجتماع ‏سازى و شكل ‏دهى روابط اجتماعى جدید از طریق گردهمایى‏ها و نیز آگاهى یافتن مسلمین از قدرت و نیروى ارادى و انسانى ‏شان هم اشاره دارد.

به همین جهت است كه «روز قدس‏» به عنوان سمبل وحدت جهان اسلام كه پیام انقلابى و ضد استعمارى هم دارد از سوى ایشان در سطح جهان اسلام پیشنهاد گردید و همچنین بزرگداشت «هفته وحدت‏» میلاد حضرت رسول (ص) (از 12 ربیع الاول به روایت اهل تسنن تا 17 ربیع الاول) مورد حمایت وى قرار گرفت; چه این‏كه از دیدگاه او روند وحدت بین مسلمین، ضرورت ایجاد سمبل‏ها و نهادهاى تازه ‏اى را مى‏طلبد كه فراتراز زمان و مكان قرار دارد.

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

10. 2 کاربر مقابل از R A H A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

58398151278694076145

وحدت در کلام مقام معظم رهبري :

اگر امروز بشریت متوجه این رحمت‏ بشود - رحمت وجود اسلام، رحمت تعالیم نبوى، این سرچشمه جوشان" وحدت" و آن را بیابد و خود را از آن سیراب كند، بزرگترین مشكل بشر برطرف خواهد شد.

اگر چه همین امروز هم، تمدنهاى موجود عالم، بلاشك از تعالیم اسلام بهره ‏مند شده ‏اند و بدون تردید آنچه از صفات و روشهاى خوب و مفاهیم عالى در بین بشر وجود دارد، متخذ از ادیان الهى و تعالیم انبیاء و وحى آسمانى است و بخش عظیمى از آن، به اسلام متعلق است، لیكن امروز بشر به معنویت و صفا و معارف روشن و حق و دلپذیر اسلام كه هر دل با انصافى آن معارف را مى‏پذیرد و مى‏فهمد نیازمند است.

لذاست كه دعوت اسلامى در جهان، طرفدار پیدا كرده است و بسیارى از غیر مسلمین هم دعوت اسلامى را پذیرفته ‏اند.

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

12. کاربر مقابل از R A H A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

وحدت در اندیشه شهید مطهری

اکنون که انقلاب بزرگ اسلامی، این فریاد بلند زمان بر تیرگی های شب تاریخ، طلسم ظلمت را شکست، بر عالمان و متفکران مصلح و متعهد شیعه و سنی است که علیه تعصّب های کور و گرایش ها و فشارهای توده های عوام قیام کنند و صبح وحدت و آگاهی و پیروزی را به امّت اسلام تقدیم کنند. بی تردید، شهید مطهری یکی از این چهره ها و از شیفتگان وحدت اسلامی است. این متفکر بزرگ، راه نجات و سعادت جوامع اسلامی را در وحدت دانسته، می گوید: «وحدت در جهان بینی، در فرهنگ، در سابقه تمدن، در بینش و منش، در معتقدات مذهبی، در پرستش ها و نیایش ها، و در آداب و سنن اجتماعی، به خوبی می تواند از مسلمین امت واحد بسازد و قدرتی عظیم به وجود آورد که قدرت های عظیم جهانی ناچار در برابر آن خضوع نمایند». به راستی با وحدت تمامی گروه های مسلمان است که می توان دست های جنایت کارانه دشمن را قطع و مقاصد شوم آن را خنثی کرد. با توحید کلمه است که می توان در مقابل توطئه های شوم استکبار جهانی، که هدفی جز نابودی اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله وسلم ندارد، با صلابت هرچه بیشتر ایستادگی کرد. به امید روزی که اسلام مجد و عظمت حقیقی خویش را در سایه اتحاد مسلمین باز یابد.

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

14. 2 کاربر مقابل از R A H A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

49558578912421578419

مراد از وحدت

منظور از وحدت يکي کردن مذاهب، شيعي کردن سنيان و يا سني کردن شيعيان نيست.منظور حصر مذاهب به يک مذهب و يا حتي گرفتن مشترکات مذاهب و طرد مفترقات آنها نيست. بلکه منظور از وحدت و يکپارچگي اين است که با توجه به مشترکاتي که بين همه طوايف و فرقه هاي اسلامي وجود دارد و همگي اعتقاد به خداوند يگانه، پيامبر اسلام و کتاب الهي و قبله مشترک و اعتقاد به معاد و احکام اسلامي مثل نماز، روزه، حج و زکات دارند، با همدلي بايکديگرهمکاري کنند.
    اختلاف در بعضي از اعتقادات و احکام واختلاف منابع، که نتيجه طبيعي اجتهاد و تفکر آزاد است، نبايد موجب جدايي و دوري قلبهاي مسلمانان از يکديگر شود، بلکه بايد همه فرقه هاي اسلامي با کمال شرح صدر و وسعت نظر عقايد و افکار يکديگر را درک و تحمل نمايند و در عين حال که در صحنه کاوش و تحقيق و بحث و استدلال در فضاي علمي تلاش مي کنند، در عرﺻﮥ زندگي اجتماعي و تعامل با توجه به مصالح تمام امت اسلامي با سماحت يکديگر را درک و به عناصر مهم تشکيل دهنده وحدت توجه و در راه تحقق آن بکوشند.
    بنابراين مراد از وحدت، برداشتن موانع مصنوعي و پيشگيري از اموري است که باعث جدايي، کينه و دشمني ميان مسلمانان مي گردد. از يک طرف دست دشمنان اسلام بر آنان دراز و از طرف ديگر در درون خود گرفتار و از حرکت و پيشرفت و رفع فقر، وجهل وحل مشکلات جامعه بازمانده و به خود مشغول مي گردند، عقل ديني وخردجمعي مي گويد، حفظ آرمانهاي اصلي مهم ترازنزاع هاي بخشي نگراست.

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

16. 3 کاربر مقابل از R A H A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

05171531028000859269

مراد از عوامل وحدت بخش

مراد از اين عنوان، عناصري است که تشکيل دهنده وحدت هستند. اين عناصر، اموري هستند که يا به صورت ايجابي به تقريب و همکاري و تعامل علمي ميان مسلمانان مي انجامد و يا به صورت سلبي باعث کاهش اختلافات مي گردد و جدايي و کينه و متهم کردن يکديگر را از بين مي برد و موجب طرد هر نوع بدبيني و تعصب مي شود، عناصري که وحدت بخش هستند و يا در رفع ضديت بکار گرفته مي شوند، از سوي کساني آگاهانه يا ناآگاهانه نقض مي شود و برخي از آنان را به گفتن و نوشتن سخنان نسنجيده، غيرمنطقي، غيرواقعي، غير فراگير، تند و زننده درباره يکديگر وادار ساخته و فاصله ميان مسلمين را بس زياد مي کند.
    طرح عوامل وحدت بخش و بررسي ضرورت بکارگيري آن در ميان جوامع مسلمان، موجب مي شود که به خودآگاهي واقع بينانه برسيم وانديشه وحدت را نهادينه کنيم وصورت عملي ببخشيم و فرصت را ازکساني که آب به آسياب دشمن مي ريزند و زمينه گسترش اختلاف را فراهم مي سازند، بگيريم، وديگرنتوانند به روش گذشته خود ادامه دهند و در انزوا قرار گيرند.

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

18. 3 کاربر مقابل از R A H A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

دریا
    ترانه ي تو را مي خواند
    زمين
    آرزوي پاکي تو را دارد
    و من
    بر ماسه هاي ساحل دريا
    مي نويسم
    جهان به مهرباني تو زنده است
    يا محمد(ص)
    l15ad4r794bwq5mepyo
    میلاد رسول اکرم(ص)،پیامبر نور و رحمت ،ختم رسل،دلیل آفرینش عالم و آدم،نور چشم مخلوقات و مایه مباهات کاینات بر همگان تبریک و تهنیت باد
    bbb28persian starorg29
    ای روزهای خوب که در راهید !ای جاده های گم شده در مه !ای روزهای سختِ ادامه !از پشت لحظه ها به در آیید
    این روزها که می گذرد
    هرروز احساس می کنم که مرا
    از عمق جاده های مه آلود
    یک آشنای دور صدا میزند
    آهنگ آشنای صدای او
    مثل عبور نور ، مثل عبور نوروز
    مثل صدای آمدن روز است
    آن روز که ناگزیر می آید
    آن روز ، پرواز دستهای صمیمی
    در جستجوی دوست آغاز می شود
    روزی که دست خواهش ، کوتاه
    روزی که التماس گناه است
    و زانوان خسته ی مغرور
    جز پیش پای عشق
    با خاک آشنا نشونـد
    روزی که سبز ، زرد نباشد
    گلها اجازه داشته باشند
    هر جا که دوست داشته باشند، بشکفند
    دلها اجازه داشته باشند
    هر جا که نیاز داشته باشند، بشکنند
    ای روزهای خوب که در راهید!
    ای جاده های گم شده در مه!
    ای روزهای سختِ ادامه!
    از پشت لحظه ها به در آیید!
    ای روز آفتابی!
    ای روز آمدن!
    ای مثل روز، آمدنت روشن!
    این روزها که می گذرد
    هر روز، در انتظار آمدنت هستم!
    s5728qald8useoss8rj
    زنده یاد قیصر امین پور
    Be Happy

[SIGPIC][/SIGPIC]

20. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)