انواع نان صنعتي

5618222122331664202189138901693420316845

بر طبق مقررات نان و آرد که در سال 1963 تنظيم شد، انواع نان بايد داراي خصوصياتي باشند که در زير، آن ها را آورده ايم.

دقت داشته باشيد که در صدهاي ذکر شده بر اساس وزن خشک نان محاسبه شده است.


505411598104811017621421210918222222914967
نان سفيد:

متشکل از خمير ساخته شده از آرد، مخمر و آب که متعاقباً پخته شده است.
ممکن است حاوي انواع نسبتاً زيادي از مواد اضافه شده شامل نمک، چربي‏ ها، قند، شير و فرآورده‏ هاي آن، آرد برنج و سويا، جوانه‏ گندم، جودوسر، فرآورده‏هاي آنزيمي فعال، بي‏ رنگ کننده‏ ها و بهبود دهنده ‏ها، نگه دارنده ‏ها، امولسيون کننده‏ ها و پايدار کننده‏ ها باشد.

121621597819219189227312211512865216185


نان قهوه‏اي:
مانند نان سفيد تهيه مي شود، ولي بايد داراي حداقل 6/0 درصد فيبر باشد و رنگ کردن آن با کارامل مجاز است.


173991479319311219569781341544993191251

نان آرد کامل:
از آردي تهيه مي شود که از آسياب کردن تمام دانه ي گندم، به انضمام سبوس و جوانه، به‏ دست مي‏ آيد.
استفاده از مواد بي ‏رنگ کننده‏ يا بهبود دهنده مجاز نيست.


17488591141758229247155217239163230252118


نان جوانه گندم:
داراي طعم مشخصي حاوي حداقل 10 درصد جوانه ي گندم فرآيند شده است.



17521117999152199132571684952542162052328

نان مالت:
حاوي 5 تا 15 درصد مالت آسياب شده يا عصاره مالت است.
در مقايسه با نان معمولي تيره رنگ ‏تر و شيرين‏ تر است و بافت نسبتاً چسبيده اي دارد.


871416075995695950209582016252199127

نان شيري:
داراي حداقل 6 درصد مواد جامد شير کامل است.

نان شير خشک بدون چربي:
حاوي حداقل 6 درصد مواد جامد شير خشک چربي گرفته است.



1591622331122173710721225193123470212136152


نان کره‏اي:
داراي حداقل 6 درصد چربي شير اضافه شده است.





341621079319723790115228162488616610494254

نان گلوتن:
داراي حداقل 16 درصد پروتئين است.
نان پروتئيني:
حاوي حداقل 22 درصد پروتئين است.

نان کم نشاسته:
حاوي حداقل 50 درصد کربوهيدرات است.




فرمول تهيه ي نان:

آرد 10 کيلوگرم
نمک 200 گرم
مخمر تازه 100 گرم
آب 5/7 ليتر
جمع 16 کيلوگرم وزن خمير