انواع نان صنعتي
بر طبق مقررات نان و آرد که در سال 1963 تنظيم شد، انواع نان بايد داراي خصوصياتي باشند که در زير، آن ها را آورده ايم.
دقت داشته باشيد که در صدهاي ذکر شده بر اساس وزن خشک نان محاسبه شده است.
نان سفيد:
متشکل از خمير ساخته شده از آرد، مخمر و آب که متعاقباً پخته شده است.
ممکن است حاوي انواع نسبتاً زيادي از مواد اضافه شده شامل نمک، چربي ها، قند، شير و فرآورده هاي آن، آرد برنج و سويا، جوانه گندم، جودوسر، فرآوردههاي آنزيمي فعال، بي رنگ کننده ها و بهبود دهنده ها، نگه دارنده ها، امولسيون کننده ها و پايدار کننده ها باشد.
نان قهوهاي:
مانند نان سفيد تهيه مي شود، ولي بايد داراي حداقل 6/0 درصد فيبر باشد و رنگ کردن آن با کارامل مجاز است.
نان آرد کامل:
از آردي تهيه مي شود که از آسياب کردن تمام دانه ي گندم، به انضمام سبوس و جوانه، به دست مي آيد.
استفاده از مواد بي رنگ کننده يا بهبود دهنده مجاز نيست.
نان جوانه گندم:
داراي طعم مشخصي حاوي حداقل 10 درصد جوانه ي گندم فرآيند شده است.
نان مالت:
حاوي 5 تا 15 درصد مالت آسياب شده يا عصاره مالت است.
در مقايسه با نان معمولي تيره رنگ تر و شيرين تر است و بافت نسبتاً چسبيده اي دارد.
نان شيري:
داراي حداقل 6 درصد مواد جامد شير کامل است.
نان شير خشک بدون چربي:
حاوي حداقل 6 درصد مواد جامد شير خشک چربي گرفته است.
نان کرهاي:
داراي حداقل 6 درصد چربي شير اضافه شده است.
نان گلوتن:
داراي حداقل 16 درصد پروتئين است.
نان پروتئيني:
حاوي حداقل 22 درصد پروتئين است.
نان کم نشاسته:
حاوي حداقل 50 درصد کربوهيدرات است.
فرمول تهيه ي نان:
آرد 10 کيلوگرم
نمک 200 گرم
مخمر تازه 100 گرم
آب 5/7 ليتر
جمع 16 کيلوگرم وزن خمير
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)