اتفاقاتي عجيب باعث اخراج شيث رضايي از پرسپوليس شده‌اند؛ اتفاقاتي که خود
193191200017823221167521756522160541225
شيث دوست ندارد در مورد آن‌ها واضح صحبت کند.
همه چيز از اردوي آلمان شروع شد؛ زماني که علي دايي از شيث رضايي خواست آمار دو بازيکن را بگيرد: «راستش را بخواهيد شروع اختلافات من و دايي مربوط به اردوي آلمان است. اتفاقي که در اردو افتاد و از بخت بد من کريم باقري، کاپيتان اول تيم در آنجا حضور نداشت. اجازه بدهيد اين مسائل پيش خودم بماند. فقط اين را مي گويم که دايي از من خواست تا آمار 2 بازيکن را بگيرم اما يکسري اتفاقات باعث بروز سوء تفاهماتي شد و از همان روز اين اختلافات پيش آمد.»
علي دايي از شيث رضايي خواسته بود تا در غياب کريم باقري، آمار دو بازيکن تيم ملي را بگيرد؛ دو بازيکني که يکي از آن‌ها ظاهرا نقش پررنگي در اخراج شيث از پرسپوليس داشته. از آن زمان به بعد رابطه دايي و شيث رضايي با هم خيلي خوب نبود تا اين‌که دايي خودش اعتراف کرد مي‌خواسته بعد از بازي با ملوان، شيث را اخراج کند. اما او به اين دليل که دربي نزديک بود و امکان داشت تيم در دربي ببازد و اخراج شيث در اين باخت پررنگ شود، شيث را اخراج نکرد.
183762168611614820024942197226241131156137
در دربي هم به خاطر وضعت خط دفاعي پرسپوليس، دايي مجبور شد شيث رضايي را به زمين بفرستد. او در آخرين دقايق مسابقه و در حالي که در موقعيتي بود که مي‌توانست مانع گلزني فرهاد مجيدي شود، نتوانست جلوي گلزني او را بگيرد تا دايي با اين تفکر که شيث عمدا جلوي گلزني مجيدي را نگرفته، رابطه‌اش را با او بدتر کند.
همه اين‌ها روي هم جمع شد تا اين‌که يکي از روزنامه‌ها به نقل از شيث رضايي نوشت: «من آخرش دايي را کله مي‌کنم.» اين روزنامه، اين جمله را از محفلي خصوصي نقل کرده بود که همين شايعات دوباره رابطه دايي وشيث را تيره‌تر کرد. همين مسائل باعث شد دايي براي اولين بار شيث را اخراج کند. اما شيث با حضور در تمرين تيم‌هاي ب و اميد پرسپوليس، موج خبري راه انداخت که به ضرر علي دايي تمام مي‌شد. از طرفي پرسپوليس هم نتايج بدي مي‌گرفت و هر لحظه امکان داشت علي دايي اخراج شود. نتايج بد پرسپوليس که يکي از دلايل اصلي آن ضعف خط دفاع بود باعث شد تا علي دايي شيث را به تيم برگرداند.
اما بازگشت او زياد دوام نياورد. شيث دوباره بعد از بازي با زنيت سن پترزبورگ از پرسپوليس اخراج شد؛ اين بار به دليل اهانت به هواداران پرسپوليس. ظاهرا او زماني که در اين مسابقه اشتباهي فاحش داشت و تعويض شد، با شعار چند هوادار تيم روبه‌رو شده که دايي را تشويق و او را هو مي‌کردند و با آن‌ها درگيري لفظي داشته. دايي هم که متوجه اين موضوع مي شود بعد از بازي در رختکن را مي‌بندد و به شيث مي‌گويد به تهران برگرد.
1434126237224212471773463133322054417574
يکي ديگر از مسائلي که باعث شد علي دايي نسبت به شيث رضايي ديد خوبي نداشته باشد، حرفي بود که سهراب بختياري‌زاده بعد از بازي با صباي قم زد. سهراب بعد از اين مسابقه در مصاحبه با خبرگزاري‌ها گفت که از يکي از بازيکنان صبا شنيده، يکي از بازيکنان پرسپوليس در جريان مسابقه گفته: «همان بهتر که داريم مي‌بازيم. با اين باخت علي دايي نابود مي‌شود.» اين موضوع به گوش علي دايي رسيد و به او گفته شد که آن بازيکن، شيث رضايي بوده. شيث رضايي در مورد اين موضوع مي‌گويد: «در بازي مقابل صبا با اين که مريض بودم و به دکتر زرينه گفته بودم دايي از من استفاده کرد. بعد هم آمد و گفت بچه هاي صبا به او گفته اند شيث به او فحش داده. خداوکيلي اين انصاف است؟ يعني تمام بارشکست بايد گردن من مي افتاد؟ اگر من نبودم چه مي خواستند بگويند؟» با اين‌که شيث رضايي اين مسائل را قبول ندارد، اما ظاهرا او به دليل همين مسائل از پرسپوليس اخراج شده است؛ نه فقط درگيري با چند هوادار تيم در جريان مسابقه با سن پترزبورگ.