نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: « افسردگی » و نقش ورزش در درمان آن

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    عضو سایت
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    هر جا که دل خوش باشه
    نوشته ها
    9,369
    تشکر تشکر کرده 
    12,680
    تشکر تشکر شده 
    7,551
    تشکر شده در
    3,656 پست
    قدرت امتیاز دهی
    3149
    Array

    « افسردگی » و نقش ورزش در درمان آن


    صحبت درباره افسردگی همیشه مفید است. بسیاری از ما افسردگی را معادل غمگینی می دانیم. هرانسانی در سازمان روانی خود «خلق» دارد و از آن دریچه به دنیا می نگرد. اگر سرحال باشیم ، در روابط خود سخت نمی گیریم واگر بد حال باشیم، پرخاشگر، غمگین و عصبانی هستیم. پس انسان از دریچه احساس دنیا را مشاهده می كند نه از دریچه منطق.
    این خلق نوساناتی دارد بدهكاری ها، بحث ها، جدل ها،زخم زبان ها می توانند باعث غمگین شدن فرد شوند، ولی تا زمانی كه این امر به صورت خلقی دائمی در نیامده است ، افسردگی محسوب نمی شود.
    افسردگی یك بیماری است ، یعنی تلقینی نیست و اطرافیان در مراجعه به چنین افرادی گوشزد می كنند به خود تلقین نكن ، سفر برو ، نحوه زندگی خودت را تغییر بده و هزاران راه حل پیشنهادی را ارائه می دهند كه نمی توان گفت بی تاثیر است ، اما عملا تاثیر زیادی ندارد و كمك چندانی به بیمار نمی كند. افسردگی یك سندرم است ، یعنی مجموعه ای از علایم است كه در یك محل مخصوص مشاهده نمی شود و یك علت خاص را نمی توان برای آن پیدا كرد.
    به گزارش ایرنا افسردگی از قدیمی ترین بیماریها است. كه كارایی را مختل می كند و در كل این بیماری جهانی موجب ضرر و زیان به جامعه می شود. شناخت زود هنگام بیماری در درمان آن كمك زیادی به پزشك می كند.
    افسردگی اساسی در سنین بالای ۴۰سال بیشتر شیوع دارد و در زنان حدود دو برابر بیشتر از مردان شایع است .
    ● علایم افسردگی كدامند؟
    ▪ خلق فرد افسرده می شود، یعنی غمگینی طولانی مدت دارد.
    ▪ علاقه مندی وی نسبت به علایق گذشته اش از دست می رود و غالبابی حوصله است.
    ▪ كم اشتهایی او را می آزارد و غذا نمی خورد ، البته در برخی انواع آن پرخوری شیوع دارد.
    ▪ خواب فرد مبتلا غالبا دچار مشكل می شود معمولا نیمه شب بیدار می شود و تا صبح نمی تواند بخوابد و كسل است و بالعكس در جوانان مبتلا، پر خوابی شیوع دارد.
    ▪ افسردگی معمولا با اضطراب همراه است .
    ▪ بی خوابی و بی قراری شیوع دارد .
    در فرهنگ ما بیشتر افرادی كه مراجعه می كند ، به جسم پردازی بیشتر توجه دارند و شكایات از دردهای جسمانی دارند ، اما در جوامع غربی اعلام می كنند دلتنگ و غمگین هستیم. معمولا در جوامع شرقی فرد پس از ابتلا به افسردگی به دلیل عوارض جسمانی به پزشك یا متخصصین دیگر مراجعه كرده و پس از ناامیدی از پزشكان به متخصصین مغز و اعصاب مراجعه می نمایند .
    دردهای افسردگی واقعی هستند، یعنی دردها بیشتر زودگذر و سوزش دار می باشند،از نشانه های دیگر دردهای عصبی این است كه بیشتر در زمان استراحت به سراغ بیمار می روند تا در ضمن فعالیت و ورزش ، دردها عمدتا در مسیر اعصاب نیستند و حالت چرخشی دارند . گاهی این درد در سر و گاهی در قسمتهای دیگر بدن تظاهر می كند كه بعضا قدیمی ها از آن به عنوان بیماری باد WIND SICKیاد می كردند. افسردگی در بیماران بالای ۴۰سال شایع تر است ولی می تواند در یك پسر بچه ۹ساله هم دیده شود . در افراد بالای ۴۰سال چون سندرم آشیانه خالی را داریم، یعنی اینكه بچه ها و فرزندان به دنبال زندگی خود رفته اند و این افراد تحت فشار تنهایی و زحماتی كه در طول زندگی خود برای فرزندان خود كشیده اند، دچار نشخوار فكری می شوند كه این امر ، زمینه ای برای ابتلا به بیماریهای داخلی می شود.
    این افراد به مرگ زیاد می اندیشند و به فكر خودكشی می افتند، اما از آنجا كه دین اسلام با خودكشی منافات دارد ، كمتر آن را به مرحله اجرا می گذارند و فقط به صحبت در این مورد اكتفا می كنند.
    افسردگی با حوادث زندگی بسیار مرتبط است. اختلالات خلق در بعضی خانواده ها زیادتر است و استرس ها نقش تسریع كننده ای را در روند افسردگی دارند.
    هركدام از ما در روز چندین واحد استرس تحمل می كنیم.( مثلا در بحث ها، اختلافات كاری و مشكلات كاری ) باید توجه داشته باشیم كه فرد از استرس لبریز نشود ، چون از یك سو استرس می تواند ایجاد افسردگی كند و از سوی دیگر افسردگی ممكن است منبع استرس شده و یك سیكل معیوب را تشكیل دهد.
    افرادی كه در زندگی خیلی بد بیار هستند ، بیشتر دچار افسردگی می شوند. در زمان ابتلا به افسردگی ، نوراپی نفرین و سروتونین كه از ناقلین سلولهای مغزی هستند ، كم ترشح می شوند وما باید علائم را با دارو و ورزش و روانپزشكی خنثی نماییم .
    هر ابزاری كه درست شناسایی شود مفید است . ورزش برای افسردگی مفید است ، اما چه نوع ورزشی ؟ باید این ورزش توسط مربیان علاقمند به علم روز تجویز شود تا حس سلامتی و اعتماد به نفس ایجاد كند و بیماری را كنترل نماید. ورزش نمی تواند به تنهایی عامل اصلی درمان باشد ، اما می تواند به عنوان یك كمك رسان واقعی عمل نماید. نوع ورزش باید مانند دارو ، به صورت دوره ای و مستمر انجام شود . اما چیزی كه مسلم شده ، شنا و یوگا می توانند نقش بسیار مفیدی را در نشاط این نوع بیماران ایفا كند.
    وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی ، نترس ، تو برنده ای

    چون خدا همیشه دو دستش پره


    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. کاربر مقابل از mozhgan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/