نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: بازگشت مهران مديري به تلويزيون با يك سريال جديد

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

بازگشت مهران مديري به تلويزيون با يك سريال جديد

فرهنگ و هنر- مهران مديري طرح اوليه يك سريال را براي توليد به شبكه سه سيما ارائه كرد. به گزارش فارس، علي‌اصغر پورمحمدي مدير شبكه سه سيما درباره برنامه‌ريزي شبكه سه سيما پيرامون برنامه‌هاي طنز اين شبكه گفت: ساخت سريال «ساختمان پزشكان» به كارگرداني سروش صحت به تازگي كليد خورده و بنا داريم پخش اين سريال را بعد از محرم آغاز كنيم.
    وي ادامه داد: در اين سريال بازيگران خوبي حضور دارند و با توجه به داستاني كه دارد، پيش بيني مي‌كنيم كه بتواند مخاطبان بسياري را به خود جلب كند. پورمحمدي همچنين در ادامه سخنان خود به سريال «خوش‌نشين‌‌ها» اشاره كرد و اظهاركرد: من در مجموع با توجه به تيم و گروه سازنده از اين سريال راضي هستم. «خوش‌نشين‌‌ها» در زمان پخش خود توانست بيش از 70 درصد مخاطب با 90 درصد ميزان علاقه‌مندي به خود جلب كند.
    مدير شبكه سه همچنين درباره شايعاتي پيرامون ممنوع‌الفعاليت بودن برخي طنزسازان نظير مهران مديري و رضا عطاران در تلويزيون نيز تصريح كرد: به هيچ وجه چنين چيزي نبوده و اگر اين افراد طرح خوبي به تلويزيون ارائه كنند ما حتما استقبال مي‌كنيم. وي در پايان از ارائه طرح يك سريال طنز توسط مهران مديري به شبكه سه خبر داد و گفت: مهران مديري طرح يك سريال طنز را به شبكه سه ارائه كرده كه اگر تصويب شود، اين سريال را مي‌سازيم. پيش‌بيني مي‌شود شبكه سه سيما قصد دارد سريال نوروزي خود را مانند سال‌هاي پيش به «مهران مديري»‌ بسپارد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...

2. کاربر مقابل از tina عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)