سلام اقا کاظم گل یخ زدم اما باز دارم گرم میشم خوب بریم سر سوالات...
کد:
1-با داشتن دوتا اسم دچار بحران شخصیتی نمی شی دوستداری یه اسم دیگی هم داشتی
دچار بهران شخصیتی نمیشم و اسم هام واقعا راضیم اگر یک اسم دیگه داشتم زیاد روی میشد اما باز اشکالی نداشت....
کد:
2-میانت با غذاهای ابکی چطوره مثل اش وسوب
زیاد خوب نیست ولی با پختنی عالیه ....
دوست دارم اما هر جای قشنگی خودشو داره و هیچ جا کشور خود ادم نمیشه اما ایران داره جوناشو فراری میده و امکانات عالی نیست....
اوه چه چیزیم گفتی سیلی اگر سیلی بخورم تا طرف رو خون مالی نکردم ولش نمی کنم اما مثل مشت بود یک مشت میزدم زیر چشمش براش بادنجون می کاشتم تو مشهد خودت باید دعوا را شروع کنی چون نامردن بیشتریاشون وقتی بوی دعوا میاد بگو>>>> بگیر>>> خلاصه من خودم دعوا را شروع می کنم و اولین کار کله میارم تو صورت طرف تا اون نیورده....
کد:
5-این مشخصاتی که از همسر ایده الت گفتی چقدرشو در خودت میبنی (تعریف بی خودی هم از خودت نکن)
سعی می کنم همیشه خوش اخلاق باشم... روراستم... در غم و شادی شریک خوبیم....
کد:
6-شما هم بین پسر دختر فرق می ذارید
بله به نظرم در ایران ما دختر دردسر با اینکه همیشه دخترا مظلوم بودن اما دختر ها در ایران زود خام میشن چون مملکتمون اسلام... و ازادی خودشونو ندارن و پسرا هم دخترا را برای رسیدن به هدفشون بازی میدن بعد هر چی بدبختیه برای پدر و مادر بدبختش....
پسرخاله هام پشتم غیبت می کردن اون موقع من و یکی از پسرخاله ام در یک تیم فوتبال تابستانی عضو شدیم خلاصه مربی بعد از مدتی 4 نفر از بهترینا را انتخاب کرد برای اینکه برن و تو تیم استانی تست بدن که من میون اون چهار نفر بودم و پسر خاله ام نبود و از اون روز خودش و برادرش زدم شدن که خودش به روش نمی اورد بعدآ رفیقام بهم گفتن که خیلی ناراحت شدم وحساب کارا دستشون اوردم کنترلم از دستم خارج شد و دو نفرشونو زدم دماق برادر بزرگشو شکوندم و خودشم چند جای کید موند براش خلاصه از اون روز خیلی باهاشون دعوام کردم و تا حالا با هم ضدیم و وقتی می بینمشون می خوای بزنم دکورشون پایین بیارم....
از مادرم یک شیر شبیه کارتون سینبا اسباب بازی به خاطر اینکه کارتون سینبا (شیر شاه) را خیلی وست داشتم....
نه زیاد دوستای خیلی خوبی بودیم و هستیم....
فکر نکنم عمرم تا کنون مفید واقع شده به غیر از کارهای نیکی که انجام دادم....
کد:
ببخشید که با این سوالاتم وقت گرانبهای شما رو گرفتم
خواهش می کنم این چه حرفیه....
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)