پنجمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی در حالی دیروز در کیش آغاز به کار کرد که وزیر راه و ترابری از شرکتهای هواپیمایی خواست از توپولف برای صادرات محصولات کشاورزی همچون سبزی استفاده کنند. وزیر راه و ترابری ابتدا با موضوع تحریمها آغاز کرد و چنین گفت:
«30 سال است که میگویند شما را تحریم کردهایم اما ما با دل به خدا دادن، همه مسایل را حل کردهایم.» به گفته وی، تحریم موتور ما را به حرکت درآورده است. به عبارت دیگر، غربیها یک قدم برمیدارند، ما 10 قدم جلوتر از آنان برمیداریم. بهبهانی با اشاره به سفر مسئولان کشور ازبکستان به ایران، اظهارداشت: « میخواستم آنان را با خود به نمایشگاه بیاورم که آنقدر برایشان برنامه تدارک دیده شده بود که نتوانستند بیایند.»
وی با بیان اینکه باید برویم و خارجیها را حتی شده رایگان به کیش بیاوریم تا آنان بیشتر با کشورمان آشنا شوند، گفت: خارجیها برای غذاهای ایرانی «له له» میزنند. وزیر راه و ترابری از 14 فروند هواپیمای ایران 140 آماده پرواز خبر داد و اظهارداشت: از این هواپیماها باید در مسیرهای کوتاه همچون سمنان و اراک استفاده کرد. بهبهانی گفت: رئیس جمهور پیشنهاد کرده است که ایران ایر یک مرکز ویژه هوایی یا دانشگاه ویژه تربیت خلبان ایجاد کند تا در آینده صادرکننده خلبان باشیم. وی از خلبانان ایرانی در کشورهای دیگر به عنوان «ستارههای درخشان» یاد کرد. وزیر راه و ترابری در ادامه توصیههایی هم درباره هواپیماهای توپولف شرکتهای هواپیمایی داشت و افزود: نباید این نوع هواپیماها را دور بریزیم و باید از آنها به عنوان هواپیمای باری جهت صادرات محصولات کشاورزی همچون سبزی استفاده کنیم.
وی تشکیل شرکت تعاونی صادراتی در این باره را پیشنهاد کرد و گفت:«شاید برخی مدیران شرکتهای هواپیمایی بگویند مگر کار ما صادرات سبزی است، اما من به آنان میگوییم که عقل سلیم حکم میکند هرکجا که میشود پول آنجا پیدا کرد باید شناسایی کنیم. به عبارت دیگر، در دنیا پول ریخته روی زمین، یکی باید پیدا شود و آنها را از روی زمین جمع آوری کند.»
-------------------------
خوب اینهم یه پیشنهاد دیگه , اما تا اونجایی که من اطلاع دارم و نزدیک به 9 سال که در شرکت هواپیمایی واحد مهندسی و تعمیرات کار می کنم . هواپیمای توپولف به طور متوسط برای هر یک ساعت بین 5 تا 6 تن ( هر تن معادل 1000 کیلو گرم بوده و در مورد سوخت هواپیما هر تن بنزین هواپیما معادل تقریبا 1250 لیتر خواهد شد ) سوخت مصرف می نماید . یعنی مسیر کیش تا تهران برای رفت و برگشت با در نظر گرفتن زمان استارت موتور تا خاموش کردن آنها 3 ساعت و حدودا 30 زمان سپری می کند.
پنج ضرب در سه مساوی 15 ضرب در 1250 بعلاوه 1250 تقسیم بر 2 = 19375 لیتر بنزین
البته انصاف رو نباید کنار گذاشت که سوخت هواپیما الان با در نظر گرفتن یارانه لیتری 140 تومن بوده و بعد از برداشتن یارانه ها به لیتری 300 تومن خواهد رسید .
حالا برای رفت و برگشت به کشورهای اروپایی رو می سپارم به خودتون تا محاسبه بفرمایید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)