جديدترين دستاوردهاي پژوهشگران ژاپني وابسته به دانشگاه پزشكي واكاياما نشان ميدهد، پاكسازي زودهنگام معده از باكتري “هليكوباكتر پيلوري” ميتواند در پيشگيري از بيماري سرطان معده مفيد باشد.
باكتري هليكوباكتر پيلوري از عوامل بروز التهاب و زخم معده شناخته شده است و به عنوان عامل بروز بيماري سرطان نيز از آن نام برده ميشود.
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از روزنامه يوميوري ، گزارش داد: اين دستاورد در جريان يك بررسي گسترده ۱۰ساله بر روي چهار هزار و ۱۲۹بيماري كه داراي باكتري هليكوباكتر پيلوري در معده بودند، به دست آمده است.
اين دستاورد پژوهشگران ژاپني نشان ميدهد، خطر ابتلا بهبيماري سرطان معده در افرادي كه پاكسازي معده خود از باكتري هليكوباكتر پيلوري را پيش از پديدار شدن بيماري التهاب معده با موفقيت انجام دادهاند، نسبت به آن گروه از افرادي كه اين عمل را پس از بروز التهاب معده انجام ميدهند، ۴۰ درصد كمتر است.
دستاوردهاي پيشين پژوهشگران دانشگاه هكايدو نيز نشان داده بود، اگر باكتري هليكوباكتر پيلوري در بدن نابود شود، احتمال ابتلا به بيماري سرطان معده بسيار كاهش خواهد يافت.
پژوهشگران ژاپني ميگويند، نكشيدن سيگار و نخوردن غذاهاي پرنمك و داشتن تعادل در انتخاب نوع خوراك ميتواند به پيگشيري از ابتلا به بيماري سرطان معده در ميان كساني كه باكتري هليكوباكتر پيلوري به بدن آنها سرايت كرده، كمك كند.
به گفته آنها اگر باكتري هليكوباكتر پيلوري در كودكي به بدن سرايت كند، تا آخر عمر به زيست ادامه ميدهد و به همين دليل بهتر است كه هر چه زودتر آن را پاكسازي كرد.
__________________
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)