نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45307
    Array

پیش فرض ساخت Answer File برای نصب اتوماتیک ویندوز

روش های مختلفی برای اتوماتیک کردن مراحل نصب ویندوز های مختلف وجود دارد.
    هر کاربری بنا بر نیاز ها و علایق خودش ، روی چگونگی نصب ویندوز کار میکند.

عده ای دوست دارند که ویندوز پس از نصب ، ظاهر و تنظیمات دلخواه آن ها را داشته باشد.
    عده ای دیگر دوست دارند که در حین نصب ویندوز ، برنامه های دلخواه آن ها هم نصب شود.
    بعضی ها دوست دارند که ویندوز بعد از نصب نیازی به نصب Driver ها نداشته باشد.
    و .......و....و..........
    و در انتها عده ای هم هستند که مثل بنده ، انتظاراتشان بالاتر بوده و همه را با هم میخواهند!

امروز میخواهم در رابطه با روشی برای اتوماتیک کردن ویندوز صحبت کنم که تقریبا" در همه موارد بالا ، اجرایش لازم
    است.
    وقتی که ما شروع به نصب ویندوز میکنیم ، برنامه نصب ، پنجره های مختلفی را در حین نصب به ما نشان داده و در
    این پنجره ها از ما سوالاتی میکند و سپس بر اساس جواب های ما ( در حقیقت بر اساس انتخاب های ما) امکاناتی
    را نصب می نماید.

برای مثال در یک صفحه از ما میخواهد که نام کاربری و پسورد تعیین کنیم. و یا در صفحه دیگری می پرسد که زبان
    منطقه زندگی خودمان را مشخص کنیم و یا از ما میخواهد درایوی را که میخواهیم ویندوز را در آن نصب کنیم را انتخاب
    کنیم و غیره و غیره....

ما میتوانیم با درست کردن یک Answer File کاری کنیم که ویندوز در حین نصب هیچ سوالی نکند و یا فقط سولات
    بخصوصی را بپرسد.
    وقتیکه ما Answer File را درست کرده و آن را به ویندوز معرفی کنیم ، برنامه نصب کننده ویندوز ، سوالاتی را که
    جوابشان در Answer File وجود دارد را نپرسیده و فقط سوالاتی را خواهد پرسید که ما بعللی جواب آن ها را در فایل
    Answer File ننوشته ایم.

درست کردن Answer File به روش های مختلف انجام پذیر است که در شرح زیر ، یک روش ساده را توضیح می دهم.
    --------------------------
    --------------
    ------
    1. برنامه رایگان RT Seven Lite را با حجم حدود 15.3 مگا بایت از لینک زیر دانلود کرده و نصب کنید.

RT Seven Lite 2.6.0 Beta

با این برنامه میتوانید تغییرات خیلی زیادی در دی وی دی نصب ویندوز ویستا و ویندوز 7 ایجاد نمائید. که در بحث امروز
    روش درست کردن Answer File را با این برنامه صحبت خواهیم کرد.
    2. در روت یکی از درایو ها مثلا" درایو H پوشه ای بنام Win_7 درست کرده و سپس محتوای دی وی دی یا ایزوی ویندوز 7
    را درون این پوشه کپی کنید.
    3. برنامه RT Seven Lite را اجرا کنید. پنجره ای مثل تصویر زیر نمودار خواهد شد:

0kayd5uy8brpmtyxab1

4. مطابق شکل بالا اول روی دگمه Browse کلیک کرده و در پنجره ایکه باز میشود پوشه H:\Win_7 را انتخاب کنید.
    برنامه شروع به کار کرده و اگر در دی وی دی ویندوز شما بیش از یک نوع ویندوز موجود باشد ، پنجره ای مثل شکل
    زیر خواهید دید:

6tu6qqj1q4yq4l8jvm

5. در ویندوزی که بخاطر این مبحث تست میکردم ، همانطوریکه در شکل بالا مشاهده می کنید ، برنامه میگوید که در
    این ویندوز تعداد 5 ورژن مختلف وجود دارند.
    حال باید مشخص کنید که روی کدامیک از این 5 نوع ویندوز میخواهید کار کنید.
    بنده مطابق شکل بالا ویندوز نوع Ultimate را انتخاب کرده و سپس روی دکمه OK کلیک کردم.

6. برنامه شروع به کار کرده و سپس پنجره ای شبیه تصویر زیر نشان داده خواهد شد:

vxxuywe65z7ckwd80jln

همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید ، برنامه مشخصات عمومی ایمیج Window Ultimate را که انخاب کرده ایم
    را نشان داده و سپس شروع به mount کردن آن میکند. این کار مقداری زمان می برد.

7. وقتیکه برنامه اعلام کرد که mount کردن ایمیج انجام شد ، در سمت چپ پنجره برنامه روی گزینه Task کلیک کنید.
    پنجره ای شبیه تصویر زیر نمودار خواهد شد:

297zukxgd1zfae1rjbq

در پنجره بالا باید انتخاب کنیم که برنامه چه کار یا کار هائی را باید انجام دهد. ما در این بحث فقط میخواهیم یک فایل
    Answer File درست کنیم و بعدش ایزوی بوتیبل مربوطه را بسازیم ، لذا فقط گزینه های Un-Attended و ISO Bootable
    را انتخاب می کنیم.

8. حالا در سمت چپ پنجره برنامه روی گزینه Un-Attended کلیک کنید. پنجره ای شبیه تصویر زیر ظاهر خواهد شد:

wttunz6yzhln5hbv26a

همانطور که می بینید پنجره دارای زبانه های مختلفی هست. و در هر زبانه سوالات مختلفی هست که شما باید آن
    ها را جواب دهید.
    این ها در حقیقت همان سوالاتی هستند که برنامه نصب ویندوز در حین نصب از شما خواهد پرسید.

برای مثال ، برنامه نصب ویندوز در حین نصب از شما سریال ویندوز را خواهد پرسید. که اگر شما در تصویر بالا گزینه
    Skip product key را انتخاب کنید ، دیگر این سوال پرسیده نخواهد شد.

اطلاعات موجود در تمام زبانه ها را بدلخواه انتخاب و پر کرده و در انتها در قسمت راست و پائین پنجره برنامه روی دکمه
    Apply کلیک کنید.
    مدتی زمان خواهد برد تا برنامه اقدامات لازم را در رابطه با انتخابات شما انجام داده و سپس ایزوی نهائی را در محلی
    که انتخاب میکنید درست کند.

نکته آخر اینکه با انجام اعمال بالا ، برنامه کار هائی انجام می دهد که مهمترین آن ساخت یک فایل Answer File است
    که با نام Autounattend.xml در روت ایزو قرار گرفته است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 8 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    این کاربر شعاری برای خود انتخاب نکرده است
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    144
    تشکر شده در
    31 پست
    قدرت امتیاز دهی
    12
    Array

پیش فرض پاسخ : ساخت Answer File برای نصب اتوماتیک ویندوز

با سلام خدمت بهترین استادی که تا به حال دیدم[YAHOO][/YAHOO]
    امیدوارم حالتون خوب باشه و مثل همیشه سرزنده بدنبال راه های جدید و کارهای خلاقانه باشید و علمتون روز به روز سرشارتر بشه
    استاد عزیزم شما مطلبی داشتید با موضوع ساخت ایمیج گاست عمومی که خیلی مطلب مفیدی بود به درد من هم خیلی خورد که همینجا دوباره ازتون تشکر میکنم
    ولی دو تا مورد بود که خواستم راهنماییم کنید اگر زحمت بکشید ممنون میشم

1- چرا ابزار اسپات روی ویندوزهای 64بیتی کارایی نداره؟ آیا ورژن جدید برنامه یا برنامه های دیگه این قابلیت رو پیدا نکردند که بشه روی ویندوزهای 64 هم کارایی داشته باشند؟
    2- راه کاری که شما گفتید فقط برای درایو C کاربرد داره یعنی اگر ایمیج روی درایو C ریستور بشه عملیات به درستی ادامه پیدا میکنه چطور میتونم در این مورد هم کاری کنم که ایمیج ساخته شده روی تمام درایو ها قابل کارکرد باشه؟؟

یادم میاد که در این مورد گفته بودید که میشه این کار رو کرد ولی من هرچه سعی کردمم موفق نشدم
    مثلا توی درایو فایل های بوت رو قرار دادم نصب ایمیج ادامه پیدا کرد ولی با موفقیت انجام نشد

منتظر پاسختون هستم استاد
    باز هم خیلی ممنونم از توجهتون

4. 6 کاربر مقابل از yusefjahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45307
    Array

ضمن قدردانی و تشکر از محبتی که دارید.

1. متاسفانه سازنده SPAT کارش را ادامه نداد..........

2. نرم افزار های دیگری هم هستند که کاری مشابه SPAT انجام میدهند ولی ، بنده از سیستم های 64 بیتی اطلاعی ندارم
    چون در زندگی ام هیچ وقت آنقدر نداشته ام که وسائلی که استفاده میکنم بروز باشد.
    داشته هایم را دوست دارم و با داشته هایم راضی و خرسند هستم. هرچند داشته هایم ،همواره مهربان و یک رنگ نیستند.

3. برای اینکه ایمیج در درایو هائی غیر از درایو C کار کند ، باید نکات زیر را در نظر داشته باشید:

فرقی نمیکند که شما ویندوز را در کدام درایو نصب کنید ، ولی در هر صورت ، ویندوز فایل های بوت خود را همواره در درایو
    اکتیو (اکثرا" درایو C) خواهد گذاشت (البته در صورتیکه پارتیشن مخفی ایجاد نشده باشد).
    بنابر این اگر میخواهید کاری کنید که یک ایمیج برای مثال در درایو E کار کند باید بصورت زیر عمل کنید:
    1. در کامپیوتری که ویندوز ندارد ( و یا در ماشین مجازی ) ویندوز دلخواهتان را در درایو E نصب کنید.
    2. ایمیج Ghost از درایو C تهیه کنید.
    3. با برنامه های جدید ایمیج درایو ویندوز ( در این مثال درایو E) را تهیه کنید..
    4. حالا باید در کامپیوتر جدید اول ایمیج Ghost گرفته شده از درایو C را به درایو C در کامپیوتر جدید Restore کرده و بعد
    از ری استارت باید ایمیج گرفته شده از درایو E را به درایو E در کامپیوتر جدید Restore نمائید.

در بالا عرض کردم که باید از درایو E با برنامه های جدید ایمیج تهیه کنید. علت این است که اگر بطور عادی اعمال بالا را
    انجام دهید ، ویندوز کار نخواهد کرد چون سخت افزار در کامپیوتر جدید فرق کرده است. لذا باید با برنامه هائی از درایو E
    ایمیج بگیرید که قادر باشند ایمیج را در هر نوع سخت افزاری قابل اجرا Restore کنند.

===========
    تذکر:
    نتیجه کار صد در صد دلخواه نبوده و گاها" مشکلاتی هم دارد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

6. 7 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    این کاربر شعاری برای خود انتخاب نکرده است
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    144
    تشکر شده در
    31 پست
    قدرت امتیاز دهی
    12
    Array

سلام استاد
    انشاالله امکانات زندگی شما هم به سطح مطلوب خواهد رسید چون شما لایق بهترین ها هستید
    البته از قدیم الایام کوزه فروش از کوزه شکسته آب میخورده و این برای استادی مثل شما طبیعی هست...

اسپات برنامه خوبی بود حیف شد.. البته من بقیه برنامه ها رو تست نکردم ولی سعی میکنم تست بکنم شاید نتیجه بخش بودند همون هایی که خودتون معرفی کرده بودید

منظورتون رو از برنامه های جدید متوجه نشدم! یعنی نمیشه با همون گاست از درایو ویندوز ایمیج گرفت؟ مثلا باید برنامه ای مثل اکرونیز استفاده کرد؟

از توجه و پاسخی که دادید متشکرم استاد عزیز
    امیدوارم همیشه جاری و سرزنده باشید.

8. 6 کاربر مقابل از yusefjahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)