سرپرست تیم گلف بانوان لرستان وضعیت محل اسکان تیمها در رقابتهای دور رفت لیگ برتر گلف را اسف بار دانست و گفت: خوابگاه مجموعه آزادی به حدی کثیف بود که در بدن و صورت تمامی بازیکنان جوشهای قرمز در آمده است!
آزیتا بابابیک با انتقاد از وضعیت اسف بار خوابگاه تیمهای گلف بانوان در مجموعه ورزشی آزادی که در دور رفت لیگ شرکت داشتند، افزود: متاسفانه امکانات در حد صفر بود و خوابگاه اسکان بازیکنان تیمها به حدی کثیف بود که در بدن و صورت تمامی بازیکنان و از جمله خود من جوشهای قرمز در آمده است و همه بیمار شدهایم!
سرپرست تیم گلف لرستان ادامه داد: پتو و ملحفه خوابگاه به قدری کثیف بود که فکر میکنم صد سال بود شسته نشده است! علاوه بر این فضا مخصوصا در شب بسیار سرد بود و بازیکنان نمی توانستند از سرما بخوابند. من و سایر سرپرستان تیمها از فدراسیون دلیل این موضوع را پرسیدیم که گفتند چون آکادمی پر بوده است و تنها خوابگاهی که بانوان میتوانستند از آن استفاده کنند همین مجموعه ورزشی آزادی است و تنها به دادن همین جواب اکتفا کردند.
وی از جمله مشکلات دیگر را بالا بودن قیمت غذا در مجموعه آزادی دانست و به ایسنا گفت: هزینه تهیه غذا برای بازیکنان بر عهده تیمها است و ما به دلیل بالا بودن قیمت غذا مجبور بودیم غذا را از بیرون تهیه کنیم که زمان زیادی طول میکشید تا آنها را به دست بازیکنان برسانیم و به همین علت غذاها کاملا سرد میشد.
بابابیک درباره سطح مسابقات نیز، اظهار کرد: سطح فنی مسابقات بسیار خوب بود و تیمها عملکرد خوبی داشتند، اما از لحاظ امکانات وضعیت مجموعه آزادی اسف بار بود. البته رییس فدراسیون قول داده است تا این مسائل در مسابقات دور برگشت که به احتمال فراوان در همان مجموعه آزادی برگزار میشود، حل شود.
سرپرست تیم گلف لرستان ضمن انتقاد از بیتوجهی به بانوان گلف باز در ایران گفت: ما چندین دوره است که در مسابقات کشوری صاحب مقام اول یا دوم می شویم، اما تاکنون هیچ گونه تقدیری نه از طرف فدراسیون و نه تربیت بدنی از ما نشده است. البته هیات گلف لرستان تلاش زیادی برای رسیدگی به بازیکنان انجام میدهد، اما متاسفانه هیچ گونه بودجه ای در اختیار آنان قرار نمی گیرد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)