صالح میرزا آقایی که فعالیت سینمایی خود را در سال 72 با بازی در آیتمهای «صندوق پست» ساخته ایرج طهماسب شروع کرد، از اینکه 4 سال وقت خود را صرف بازی در سریال «کلاه پهلوی» کرده است، به شدت ابراز پشیمانی میکند.
صالح میرزا آقایی بازیگر سینما و تلویزیون که این روزها سریال «کلاه پهلوی» را از شبکه یک در حال پخش دارد، یکی از بازیگران پرکار تلویزیون به شمار میآید.
آریا نوشت، میرزا آقایی که فعالیت سینمایی خود را در سال 72 با بازی در آیتمهای «صندوق پست» ساخته ایرج طهماسب شروع کرد، از اینکه 4 سال وقت خود را صرف بازی در سریال «کلاه پهلوی» کرده است، به شدت ابراز پشیمانی میکند.
متن کامل صحبتهای صالح میرزا آقایی را در ادامه میخوانید:
از اوضاع و احوال این روزهایتان بگوئید، از کارهای تازهتان.
در حال حاضر که سریال «کلاه پهلوی» را در حال پخش دارم که فکر میکنم تا آبان ماه ادامه داشته باشد. چند فیلم سینمایی هم کار کردهام که در نوبت اکران دارم؛ «استرداد» علی غفاری که قرار است عید فطر اکران شود، یکی از بهترین کارهای من است و فکر میکنم یکی از بهترین فیلمهای سینمایی سال است. در فیلم «افسانه خوخو» رحمان رضایی هم در کنار رامبد جوان و ویشکا آسایش بازی کردهام.
فیلم در ژانر کودک است؛ هم، بازی در ژانر فیلم برایم جالب بود و هم بازی در کنار رامبد جوان برایم تجربهای تازه. نقشی که در این فیلم دارم خیلی متفاوت است یعنی تا به حال تجربهاش نکرده بودم. 3 سال پیش هم در فیلم «پشت در خبری نیست» در نقش یک سرهنگ به ایفای نقش پرداختم.
«محرمانه تهران» مهدی فیوضی را هم که 2 سال پیش بازی کردم در نوبت اکران دارم. در 2 اپیزود تازهترین کار آقای آهنج هم حضور داشتم و همچنین تله فیلم «کبریت سوخته» ساخته خسرو معصومی را که قبل از عید نوروز به اتمام رساندم، در نوبت پخش دارم. اینها همه نام فیلم و تله فیلمهایی هستند که در نوبت اکران و پخش دارم.
خیلی فعال، پرانرژی و نسبت به دیگر همکارانتان پرکار هستید.
بله. البته صحبتهای دیگری هم داشتهام اما چیزی که دست به نقد باشد نبوده است. یک کار سینمایی و یک کار تلویزیونی را هم در مرحله صحبت دارم.
با این همه فعالیت تلویزیونی که دارید، فکر میکنید تلویزیون آنقدر قدرت پیدا کرده است که مردم را به خود جذب کند؟
امیدوار هستم. اما متاسفانه واقعیت چیز دیگری است؛ شبکههای ماهوارهای نزدیک به 90 و خوردهای درصد از مردم را به خود جذب کرده است. این خیلی تلخ است. من از جنبه حرفهای و معنوی به این قضایا نگاه میکنم. خود مسئولین هم میدانند که مردم تلویزیون وطنی را تماشا نمیکنند. خود من پیشمانم که 4 سال از عمرم را برای بازی در سریال «کلاه پهلوی» گذاشتم.
چرا این حرف را میزنید؟ فکر میکنید «کلاه پهلوی» مخاطب ندارد؟
معلوم است که ندارد! وقتی از خانواده خودم گرفته تا غیره پای شبکههای ماهوارهای «جم» هستند و سریالهای «عمر گل لاله» و «حریم سلطان» را نگاه میکنند، انتظار دارید پشیمان نباشم؟
سریالهایی که از نظر کیفی، بازی بازیگرها و کارگردانی قابل قیاس با کارهای ما نیستند. فقط داستان دارند. البته این داستانها هم مروج خیانت و بی بندوباری در جامعه است. امیدوارم تلویزیون سیاستی را اتخاذ کند که مردم را به خود جذب کند.
تلویزیون باید فضا را بازتر کند، درست مثل گذشته. الان 90 درصد همکاران من بیکار هستند. خیلی کم هستند بازیگرانی که مثل من شغل دوم داشته و به کار بیزنس مشغول باشند. این خیلی بد است که وقتی با همکارم تماس میگیرم حال خوبی ندارد. همکاران من از نظر مالی و اقتصادی حال خوبی ندارند.
شبکه ایران
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)