مواد لازم برای 8 نفر


  • كره: 130 گرم
  • پودر قهوه‌: 2 قاشق چای‌خوری
  • آب: 180 میلی‌لیتر
  • شكلات سیاه: 120 گرم
  • شكر: 220 گرم
  • تخم‌مرغ: یك عدد
  • آرد: 200 گرم
  • بكینگ‌پودر:‌یك ونیم قاشق چای‌خوری
  • پودركاكائو: 2 قاشق سوپ‌خوری

مواد لازم برای كرم نعنا


  • كره: 150 گرم
  • پودرشكر: 500 گرم
  • شیر: 3 قاشق سوپ‌خوری
  • اسانس نعنا: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • رنگ سبز خوراكی: به مقدار لازم

مواد لازم رویه شكلاتی


  • شكلات سیاه: 400 گرم
  • خامه ساده: 300 گرم

روش تهیه

1 - 2عدد قالب به ابعاد 20 سانتی‌متری را چرب كنید و با كاغذ پوشش دهید.

2-كره، قهوه، آب شكلات و شكر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد ذوب شده صاف و یكدست شود.

3- مواد را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا خنك شود سپس تخم‌مرغ را كمی بزنید و اضافه كنید و درنهایت آرد، بكینگ‌پودر، پودركاكائو الك شده را بیفزایید.

4- مواد را خوب مخلوط كنید و در قالب‌ها به‌طور مساوی بریزید و در فر با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید.

5-پس از این‌كه كیك‌ها را از فر خارج كرده و خنك شد از كرم نعنایی كه آماده كرده‌اید ما بین 2‌عدد كیك بمالید و روی هم قرار ‌دهید حال نوبت رویه شكلاتی است كه روی كیك بریزید تا تمام سطح كیك را پوشش دهد.

6- وقتی رویه شكلاتی خودش را گرفت و خنك شد، می‌توانید از كرم نعنای سبز به‌وسیله قیف و ماسوره روی كیك را تزئین كنید.

روش تهیه كرم كره‌ای

كره را با همزن برقی بزنید تا كاملا نرم شود سپس پودر شكر را به‌تدریج به آن اضافه كرده و به زدن ادامه دهید تا تمام پودرشكر جذب شود و درنهایت شیر، اسانس و رنگ را اضافه كنید. كرم زیبا و خوشمزه شما آماده است.

روش تهیه رویه شكلاتی

خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا به‌جوش آید. بلافاصله شكلات را اضافه كرده از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا شكلات ذوب شود مایه را كنار بگذارید تا خنك شود.