چای سبزمواد لازم :
چای سبز 3 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری هل خرد شده 8 قطعه آب جوش 2 لیوان نعناع سبز کمی
روش نگهداری و دم کردن چای سبز :چای سبز-برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.برای هر نفر 1 قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، 1 لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید.چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)