نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: انتقاد رئیس مجلس ایران از سخنان علی مطهری و پاسخ او

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    آنچه مرا نابود نکند قدرتمندم می سازد
    تشکر تشکر کرده 
    1,445
    تشکر تشکر شده 
    1,928
    تشکر شده در
    525 پست
    حالت من : Ghamgin
    قدرت امتیاز دهی
    456
    Array

انتقاد رئیس مجلس ایران از سخنان علی مطهری و پاسخ او

به نقل از بی بی سی

واکنش ها به اظهارات دو روز پیش علی مطهری، نماینده مجلس ایران که در نطق میان دستور خود به "دخالت سپاه"در انتخابات مجلس و سیاست های فرهنگی دولت انتقاد کرده بود، همچنان ادامه دارد و دامنه آن به رئیس مجلس رسیده است.

علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس (سه شنبه ‌‌۲ خرداد) از نمایندگان خواست در بیان مطالب خود طوری عمل کنند که "حرمت پاسداران و احترام مسئولان قوای سه گانه" حفظ شود.

آقای لاریجانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ضرورت "حفظ وحدت" در شرایط فعلی ایران گفت: "در صورتی که قصد دارید مطالب انتقادی بیان کنید، باید با متانت ادا شود تا تاثیر آن آنطوری که در روش امر به معروف و نهی از منکر توصیه شده، به اندازه باشد."

گروهی دیگر از نمایندگان مجلس هم در جلسه علنی امروز به سخنان دو روز پیش آقای مطهری اعتراض کردند.

اما آقای مطهری در پاسخ به انتقادات آقای لاریجانی و نمایندگان دیگر گفت که به کسی اهانت و یا بی ادبی نکرده است و "نماینده مجلس باید بتواند به راحتی در مورد همه امور کشور اظهارنظر کند و نباید برای هیچ نهادی تقدس قائل شد."

او بار دیگر تأکید کرد که بعضی فرماندهان سپاه در جریان انتخابات اخیر مجلس از نامزدهای مورد نظر خود "تمام قد" حمایت کردند و این کار خلاف بوده است.

آقای مطهری گفت: "حرف من این نبود که سپاه نتیجه صندوق ها را تغییر داده است. اطلاع دقیق دارم که مقام معظم رهبری هم از این رفتار بعضی فرماندهان راضی نبودند".

او به آن دسته از فرماندهان سپاه که به گفته او در جریان انتخابات دخالت داشتند هشدار داد که "اگر اصرار کنند و به این رفتار خود ادامه بدهند، نام آنها را هم اعلام خواهم کرد."

آقای مطهری روز یکشنبه در نطق میان دستور خود در مجلس با "مشهود دانستن" دخالت سپاه پاسداران در تعداد زیادی از حوزه های انتخابات مجلس گفته بود: "بسیاری از کاندیداها، چه آنها که در حوزه های رای آوردند و چه آنهایی که رای نیاوردند این موضوع را تایید می کنند."

او همچنین با اعتراض به سیاست های فرهنگی دولت محمود احمدی نژاد و رویکرد او به مسئله حجاب در جامعه ایران، به طعنه گفته بود که دولت باید به فکر باز کردن "کاباره ها" هم باشد.
    طا اتلاع صانوی هالم حیچ خوب نیثط !

2. 4 کاربر مقابل از turk عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    993
    تشکر تشکر شده 
    399
    تشکر شده در
    102 پست
    حالت من : Moteajeb
    قدرت امتیاز دهی
    297
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط turk نمایش پست ها
    به نقل از بی بی سی

"نماینده مجلس باید بتواند به راحتی در مورد همه امور کشور اظهارنظر کند و نباید برای هیچ نهادی تقدس قائل شد."

او بار دیگر تأکید کرد که بعضی فرماندهان سپاه در جریان انتخابات اخیر مجلس از نامزدهای مورد نظر خود "تمام قد" حمایت کردند و این کار خلاف بوده است.

آقای مطهری گفت: "حرف من این نبود که سپاه نتیجه صندوق ها را تغییر داده است. اطلاع دقیق دارم که مقام معظم رهبری هم از این رفتار بعضی فرماندهان راضی نبودند". !!!!

آقای مطهری روز یکشنبه در نطق میان دستور خود در مجلس با "مشهود دانستن" دخالت سپاه پاسداران در تعداد زیادی از حوزه های انتخابات مجلس گفته بود: "بسیاری از کاندیداها، چه آنها که در حوزه های رای آوردند و چه آنهایی که رای نیاوردند این موضوع را تایید می کنند."

او همچنین با اعتراض به سیاست های فرهنگی دولت محمود احمدی نژاد و رویکرد او به مسئله حجاب در جامعه ایران، به طعنه گفته بود که دولت باید به فکر باز کردن "کاباره ها" هم باشد.

بگذرررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

4. 3 کاربر مقابل از Dreamsss2011 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)