عضو هيات علمي دانشكده مهندسي معدن دانشگاه صنعتي اميركبير اظهار كرد: بودجه سال 1391 كل كشور به تصويب رسيد، اما متاسفانه منابع مالي مناسبي به بخش معدن به ويژه در حوزه شناسايي و اكتشاف اختصاص نيافت.
محمدمهدي سالاري‌راد اظهار كرد: جايگاه بخش معدن در برنامه توسعه بايد متناسب با سهم و پتانسيل آن در ايجاد اشتغال و توليد ناخالص داخلي تعيين شود.
وي با بيان اين‌كه متاسفانه رويكردهاي جزئي‌نگر به بخش معدن موجب تضعيف و كاهش فرصت‌ها و تخصيص نيافتن منابع توسعه‌اي به اين بخش شده است، خاطرنشان كرد: پيشنهاد ما در اين زمينه به مركز پژوهش‌هاي مجلس اين بود كه تحقيقات كاملي در اين مركز صورت گيرد تا سهم واقعي بخش معدن در توليد ناخالص داخلي مشخص شود.
او ادامه داد: اين وضعيت در حالي است كه در كشورهاي بزرگ معدني دنيا مانند كانادا‌ و استراليا توجه به كاركرد و پتانسيل بخش معدن در اقتصاد ملي در حدي است كه باعث غبطه ما مي‌شود.
اين عضو هيات علمي دانشكده مهندسي معدن دانشگاه صنعتي اميركبير با بيان اين‌كه در يكي از ايالت‌هاي كانادا در سال گذشته تنها 350 ميليون دلار در بخش زمين‌شناسي هزينه شده است، خاطرنشان كرد: اين در حالي است كه كل بودجه سازمان زمين‌شناسي كشور بسيار كمتر از اين مقدار است.