مواد لازم :
گوشت گوسفندي 500 گرم باميه 500 گرم رب گوجهفرنگي 80 گرم تمرهندي 60 گرم آبليمو تازه دو قاشق غذاخوري آب دو ليوان دارچين نصف قاشق چايخوري كره 70 گرم گشنيز خرد شده دو قاشق سوپخوري عصاره ليموترش يك عدد سير تازه دو حبه پياز یك عدد روغن مايع يك پيمانه زردچوبه، نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه :نخست انتهاي باميهها را گرفته و خوب ميشوييم و آنها را در روغن سرخ ميكنيم. پياز و سير را در كره تفت ميدهيم. آنگاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت ميدهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويهها را اضافه ميكنيم، سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميهها را نيز افزوده و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوطمان ميافزاييم، پس از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم داخل ظرف ميريزيم، در اين لحظه، خورش آماده است.نكته:انتهاي باميهها نبايد زياد بريده شود چون در اين صورت لعاب درون باميه، هنگام پخت، وارد خورش ميشود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)