نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: يك پديده عجيب در صنعت نوشيدني ايران

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر فعال
    بهترین هدیه ای که میتوانیم به دیگران بدهیم وقت و صبرمان است.
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    5,023
    تشکر تشکر کرده 
    1,716
    تشکر تشکر شده 
    2,026
    تشکر شده در
    1,243 پست
    حالت من : ShadOsarhal
    قدرت امتیاز دهی
    3731
    Array

    يك پديده عجيب در صنعت نوشيدني ايران

    مشاهدات ايسنا نشان مي‌دهد كه برخي از قوطي‌هاي آب ميوه داراي برچسبهايي هستند كه با مشخصات درج شده روي بدنه قوطي متفاوت است؛ به طوري كه اگر مصرف‌كننده برچسب روي قوطي را از آن جدا كند با شمايل و مشخصات جديدي روي قوطي مواجه مي‌شود.

    در يك مورد برچسب روي قوطي يكي برندهاي نوشيدني با طعم سيب بوده، در حالي كه بعد از كنده شدن برچسب، مشخصات درج شده روي قوطي مربوط به يك برند ديگر آب ميوه با طعم ليمويي بوده است!

    دقيقا مشخص نيست كه اين كار با چه هدفي از سوي توليدكننده آن انجام شده است. آيا قوطي محتوي آب ميوه چند بار مورد استفاده قرار گرفته است يا اين‌كه اين اتفاق مربوط به خطاي توليد بوده و توليدكننده براي دور نريختن قوطي روي آن يك برچسب زده است. اما حتي اگر مورد دوم را بپذيريم، اتفاق عجيبي است كه توليدكننده‌اي برچسب برند خود را روي قوطي شركت ديگري نصب كند.

    در همين حال مسوول مربوطه در شركت توليدكننده آب ميوه با تاييد متفاوت بودن برچسب نصب شده روي برخي بطري‌هاي آب ميوه اين شركت با مشخصات درج شده روي بدنه بطري به ايسنا توضيح داد: هر دو برند درج شده روي بطري و برچسب آن متعلق به ماست و اگر يكي از اين دو برند متفاوت بود، آن وقت اين كار جرم بوده و غيرقانوني بود كه چنين نيست.

    وي افزود: قوطي‌ يكي از برندهاي ما تمام شده و ما آب‌ميوه برند ديگر را در همان قوطي ريختيم. به دليل تحريم، واردات قوطي‌هاي موردنياز يكي از برندهاي ما مختل شده است.

    او در پاسخ به اين سوال كه آيا چنين كاري از نظر توليدي غيرحرفه‌اي نيست؟ گفت:‌ چرا اين‌ كار غيرحرفه‌اي است، اما غيرقانوني و جرم نيست.

    وي تاكيد كرد:‌ متفاوت بودن برند درج شده روي برچسب و بدنه قوطي به معناي تقلبي بودن آب ميوه توليدي ما نيست، بلكه صرفا به علت اتمام قوطي‌هاي يكي از برندهاي ماست.
    ((اعتقاد))و((عشق))شهامت اورد و همه ترس ها را از دل ببرد;هر اعتقاد که تو را گرم کرد,انرا نگه دار,و هر اعتقاد,که تو را سرد کرد از ان دوری کن.عشق شادی است,عشق ازادی است عشق اغاز ادمیزادیست.

  2. کاربر مقابل از s.rozekabood عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/