78675 350

اسپاگتى پامادورو

مواد لازم


  • پاستای پخته شده: 150 گرم
  • گوجه رنده شده: 4 عدد
  • زیتون حلقه شده: 3 عدد
  • ذرت: 3 قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده: 2 حبه
  • فلفل دلمه‌ا‌ی خلال شده: یك عدد
  • گوشت فیله گوساله خلال شده: 100 گرم
  • روغن زیتون:100 گرم
  • سویاسس: 2 قاشق غذاخوری

روش تهیه

1 - ابتدا گوشت، فلفل دلمه‌ای، ذرت و زیتون را در روغن زیتون كمی تفت داده و سپس سیر را اضافه می‌كنیم.

2 - حالا گوجه‌ رنده شده را اضافه می‌كنیم و بعد از اینكه سس گوجه‌ به همراه مایه گوشتی پخته شد و جا افتاد، پاستا را اضافه می‌كنیم.

3 - بعد از چند دقیقه كه این تركیب جوشید و پاستا حسابی غلیظ شد، سویاسس را اضافه می‌كنیم.

4 - غذا آماده است تا داخل بشقاب كشیده و سرو شود.

5 - برای خوش عطر شدن غذا بعد از كشیدن پاستا داخل بشقاب، از برگ ریحان تازه استفاده می‌كنیم.

فوت آشپزی

سویاسس را فقط زمانی كه غذا آماده شد اضافه كنید، چون اگر زیاد با غذا بجوشد طعم خود را از دست می‌دهد و رنگ غذا بی‌جان می‌شود.