گوجهها را در انتهای كار اضافه میكنیم تا در اثر حرارت له نشوند و ظاهر غذا را خراب نكنند.
برترین ها:
مواد لازم
- مارچوبه
- لوبیا سبز
- پرتقال خونی
- كلم قرمز
- فلفل قرمز
- گوجه گیلاسی
- زنجبیل
- پوست لیمو ترش
روش تهیه:
مواد لازم را تكهتكه كرده و با هم مخلوط میكنیم.
اما چند نكته:
1- مارچوبه و لوبیا سبز را قبل از استفاده باید كمی بپزیم، 3-2 دقیقه كافی است. برای آنكه این 2 سبز محبوب، تردی خود را حفظ كنند بلافاصله بعد از مرحله آب جوش باید آنها را داخل آب سرد یا یخ بیندازیم تا مزه و حالت آنها تازه باقی بماند.
2- شاید تصور نكنید كه پرتقال خونی چه مزه عجیبی به این سالاد میدهد اما حتما تلاش خود را برای امتحان كردن یك مزه تازه به سبك میلیونرها انجام بدهید. پرتقالها باید برشهای كوچكی بخورند و به طریقی كه در عكس میبینید، سپس داخل ظرف قرار داده شوند.
3- زنجبیل، فلفل و كلم و البته پوست لیمو ترش بهصورت خطی بریده شدهاند تا سالاد حالت پفی خود را حفظ كند.
سس سالاد: روغن كنجد، لیمو ترش، آب پرتقال تازه به اضافه آویشن، سس این سالاد را میسازند. همانطور كه میبینید همه چیز این سالاد پولداری بهنظر میرسد اما اگر حقیقتش را بخواهید، این سالاد هم مثل سالادها كاملا اقتصادی و ارزان است و ما عنوان سالاد را برای این انتخاب كردیم كه شما تا ته مطلب را بخوانید!
فوت آشپزی
گوجهها را در انتهای كار اضافه میكنیم تا در اثر حرارت له نشوند و ظاهر غذا را خراب نكنند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)