لیدی گاگا یک زن تنها و مستقل است ، چه زمانی که پیشرفت می کند و چه زمانی که سقوط می کند.
لیدی گاگا یک زن تنها و مستقل است ، چه زمانی که پیشرفت می کند و چه زمانی که سقوط می کند.
این ستاره پاپ ۲۶ ساله روز سه شنبه در برنامه " گفتگو با آماندا" فاش کرد که همیشه تنهایی را دوست دارد و از همان سالهای اولیه جوانی اش تنهایی را با آغوش باز پذیرفته است.
در مصاحبه ای که قبل از جدایی او و تیلور کینی ، بازیگر فیلم" خاطرات یک خون آشام" ضبط شد ، گاگا که نام اصلی او استفانی جرمانوتا است ، اعتراف کرد که وقتی ۱۹ ساله بود ، افسرده بود.
او در این مصاحبه گفت:وقتی ۱۹ ساله بودم خیلی افسرده و ناراحت بودم . تصمیم گرفتم حرفه موسیقی را دنبال کنم و به همین دلیل مدرسه را ترک کردم و به پدر و مادرم گفتم که هیچ پولی از آنها نمی خواهم . در سه جای مختلف مشغول کار شدم و سخت فعالیت کردم."
"هر روز به آپارتمانم برمی گشتم و همانجا می ماندم.آپارتمانم همیشه ساکت و آرام بود ومن همیشه درآنجا تنها بودم.همه چیز ثابت و راکد بود. فقط من بودم و پیانو. من یک تلویزیون هم داشتم که همیشه آن را روشن می کردم تا حس کنم یک نفر با من و در کنار من است.وقتی که معتاد شده بودم و کوکائین مصرف می کردم احساس می کردم مواد مخدر تنها دوست من است و هرگز همراه افراد دیگر مواد مخدر مصرف نمی کردم. مصرف مواد مخدر وحشتناک ترین و بدترین راه برای برطرف کردن احساس پوچی و تنهایی است زیرا همه چیز توهم است و با عث می شود ، احساس تنهایی و پوچی بیشتر شود. "
"اما یک روز انگار بخودم آمدم و بخودم گفتم ، تو یک هنرمند نیستی، تو یک احمقی اگر یک هنرمند واقعی بودی روی حرفه ات تمرکز می کردی و پولهایت را برای خریدن شیطان سفید به هدر نمی دادی ."
این برنده جایزه گرمی خیلی زود توانست اعتیاد خود به مواد مخدر را ترک کند و ۱۵۰ درصد از حواسش را روی خوشحال بودن وآنچه واقعا"میخواست انجام دهد متمرکز کرد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)