نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: مراقب این آنتی ویروس های بد ذات باشید !!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

    مراقب این آنتی ویروس های بد ذات باشید !!

    مراقب این آنتی ویروس های بد ذات باشید !!

    بیشتر کاربران کامپیوتر درباره اهمیت نرم افزارهای امنیتی مطلع هستند . همان فرشتگان نجاتی که شما را از دستان خبیث هکرها و بدافزارها نجات می دهند . اگر نمی دانستید بد نیست بدانید که شاخه خاصی از بدافزارها عادت ناجوانمردانه ای در جای زدن خود به جای نرم افزارهای امنیتی دارند و جالب آنکه تمام خصوصیات بصری آنتی ویروس ها را نیز در ظاهر به شما نشان می دهند .

    scareware sysdefscan crop1

    این دست نرم افزارهای جعلی اصطلاحا Rogueware خوانده می شوند و در حقیقت زیر مجموعه مهمی از Scareware ( ترس افزار یا نرم افزارهای کلاهبرداری ) به شمار می آیند . شیوه آلوده شدن به این نرم افزارها هم بسی ناجوانمردانه است .

    کافی است که خیلی اتفاقی وارد یکی از لینک های مرتبط با آنها شوید بلافاصله یک جست و جوگر آنلاین با ظاهر یک آنتی ویروس ضمن اخطار شناسایی کلی ویروس ریز و درشت روی درایوهای سیستم شما ، پیشنهاد دانلود نرم افزار آنتی ویروسی با نامی کاملا متقاعد کننده مثل Windows Antivirus pro , Xp Internet Security یا بسیاری نام های مشابه دیگر و پیشنهادی وسوسه انگیز همانند نسخه ای رایگان را به شما می دهد .
    حال اگر با کمی بی تجربگی این پیشنهاد را قبول کنید این بدافزار درست همانند یک آنتی ویروس واقعی روی سیستم شما نصب می شود و حتی پنجره ها و آیکون های یک آنتی ویروس جعلی را هم به شما نمایش خواهد داد. حتی می توانید از طریق پنجره نصب شده دایوهای خود را با سرعت اسکن کنید که البته این اسکن و نتایج آن واقعی نیست .

    trojan w32 renos h

    این نرم افزارهای تقلبی در حقیقت اسب های تروایی هستند که با طاهری پررنگ و لعاب خود را به کاربران قالب می کنند و در نهایت یا اطلاعات آنها را می ربایند و یا با کاهش سرعت سیستم و پاپ آپ های ناخواسته لج کاربران خود را در می آورند . جالب ایجاست که خیلی از این آنتی ویروس ها حتی با کسب بهایی خاص بد افزار را به کاربران از همه جا بی خبر می فروشند و خیلی از کاربران هم شاید تا مدت ها از باطن واقعی نرم افزاری که نصب کرده اند با خبر نشوند.

    اشاعه این دست نرم افزارها از سال ۲۰۰۸ گسترش پیدا کرد و رفته رفته برای خودش اسم و رسمی میان شاخه های دیگر بدافزار پیدا کرد . بر اساس نتایج تحقیقاتی که گوگل در سال ۲۰۱۰ منتشر کرد Scareware چیزی بیش از ۱۵ درصد تمامی بدافزارهای شناسایی شده در سطح اینترنت را تشکیل می دادند و بیش از ۱۱ هزار دامنه مختلف آنتی ویروس های جعلی را با عناوین مختلف در سطح اینترنت توزیع می کردند .
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/