نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: جشن زیبای ملی هلند + عکس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

جشن زیبای ملی هلند + عکس

جشن زیبای ملی هلند + عکس

دیروز جشن تولد ملکه هلند بود، روزی که هلندی ها لباس نارنجی به تن می کنند و تولد ملکه کشورشان را جشن می گیرند.

برترین ها : دیروز جشن تولد ملکه هلند بود، روزی که هلندی ها لباس نارنجی به تن می کنند و تولد ملکه کشورشان را جشن می گیرند. اما این جشن با جشن های دیگر فرق می کند، بیش از یک میلیون نفر به آمستردام می آیند تا در این جشن خیابانی منحصر به فرد شرکت کنند و بهترین گروه های موسیقی به هنرنمایی می پردازند.

78467 413

به گزارش برترین ها هلندی ها هرسال این جشن را در روز 30 آپریل برگزار می کنند، هرچند در واقع جشن ازساعت 7 بعداز ظهر روز قبل شروع می شود. این جشن منحصر به فرد سرشار از انرژی، نشاط و چیزهای نارنجی رنگ است!

کسانی که از راه رفتن خسته می شوند می توانند یک قایق اجاره کنند و در حالی که سوار بر آن از کانال های آمستردام عبور می کنند در جشن شرکت کنند. البته قایق ها باید از قبل رزرو شوند چون روز جشن دیگر قایقی پیدا نمی شود!

78468 691

در این روز در سراسر آمستردام و به خصوص در پارک ها، پیاده روها و جاده ها بازارهایی برای فروش اشیا ارزان یا دست دوم برپا می شود و غذاها، شربت ها و پنیرهای هلندی به وفور سرو می شود.. مردم می توانند اشیای موردنظر خود را به صورت مجانی یا بسیار ارزان خریداری کنند چون دولت هلند در این روز خاص از فروشندگان هیچ مالیاتی نمی گیرد.

78469 866

78470 325

78471 817

78472 408

78473 465

78474 662

78475 757

78476 399

78477 495

78479 554

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: