از روز شنبه دوم ارديبهشت ماه هرگونه استفاده از تلفن همراه اعم از صحبت با هندزفري و يا ارسال و خواندن پيامك در حين رانندگي به طور جدي توسط ماموران پليس راهور تهران اعمال قانون ميشود.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ از آغاز طرح ويژه برخورد با صحبتكنندگان با تلفن همراه و ارسال كنندگان پيامك در حين رانندگي از روز شنبه در پايتخت خبر داد.
به گزارش ایسنا، سردار حسين رحيمي با اشاره به اينكه صحبت با تلفن همراه سه برابر و ارسال پيامك در حين رانندگي پنج برابر احتمال بروز تصادف را افزايش ميدهد، گفت: استفاده از تلفن همراه يا وسايل ارتباطي مشابه در حين رانندگي منجر به كاهش قدرت عكسالعمل راننده در مقابله با حوادث غيرمترقبه رانندگي ميشود.
وي افزود: اين امر زماني بيشتر خود را نشان ميدهد كه فرد در حين صحبت با تلفن همراه در حين مشاجره با طرف مقابل نيز باشد كه اين موضوع موجب درگيري افكار راننده ميشود.
رييس پليس راهور تهران با اشاره به اينكه براساس ابلاغيه صورت گرفته از روز شنبه دوم ارديبهشت ماه سال جاري هرگونه استفاده از تلفن همراه اعم از صحبت با هندزفري و يا ارسال و خواندن پيامك در حين رانندگي به طور جدي توسط ماموران پليس راهور تهران اعمال قانون ميشود، گفت: بر اساس قانون، متخلفان در سرعتهاي بالاي ۶۰ كيلومتر بر ساعت ۵۰ هزار تومان و زير ۶۰ كيلومتر بر ساعت ۳۰ هزار تومان جريمه ميشوند.
وي با اشاره به اين كه شعار امسال پليس راهنمايي و رانندگي پايتخت «بهبود رفتار ترافيكي، هوشمندسازي معابر» است به نتايج اجراي طرحهاي انظباط بخشي طي ۱۰ روز گذشته در تهران در خصوص خودروهاي توقفكننده در جلوي در منازل، حریم گذرگاههاي عابر پياده، پيادهروها و ميادين اشاره كرد و گفت: بر اين اساس حدود ۷۰۰ دستگاه خودرو به دليل توقف پارك ممنوع اعم از پارك در پياده رو جلوي در منازل، جلوي نمايشگاهها و ... به پاركينگ منتقل شدند. همچنين بيش از ۲ هزار و ۳۰۰ دستگاه خودرو نيز در ميادين و ساير نقاط به دليل سد معبر، توقفهاي دوبله و تخلفات ساكن به پاركينگ انتقال يافتند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)