مواد اولیه :سیب زمینی متوسط یک عددتخم مرغ چهار عددجعفری ریز شده یک قاشق سوپخوریروغن مایع سه قاشق سوپخوریکره دو قاشق سوپخوریپیازچه سه الی چهار ساقهژامبون خرد شده نصف پیمانهفلفل دلمه ای رنگی خرد شده نصف پیمانهنمک و فلفل به میزان لازمطرز تهیه: سیب زمینی را پوست کنده و به شکل مکعب های کوچک خرد می کنیم. قسمت سبز پیازچه ها را ریز خرد کرده، ژامبون را نیز به صورت خلالی خرد می کنیم. روغن مایع را در تابه ریخته و سیب زمینی های خرد شده را در آن کمی تفت می دهیم. سپس ژامبون و پیازچه را به سیب زمینی ها اضافه کرده یک تا دو دقیقه دیگر تفت می دهیم و بعد فلفل دلمه ای ها و جعفری را می افزاییم. در کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته و به آن نمک و فلفل اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. در تابه ای دیگر کره را داغ کرده همه مواد را با تخم مرغ مخلوط نموده و در تابه می ریزیم و خوب پهن می کنیم تا سرخ شود. املت را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.