دوستان نظر خودتون را در مورد نظر من بیان کنید
سردابه اعجاب انگیز :
وقتی از پله های صحن بالا می رویم در ابتدای ورود به صفه صفا ، یک راهرو بوده که الان سنگ کاری و پوشبده شده است . این راهرو در زاویه ضلع شرقی ایوان قرار دارد که سردابه در منتهی الیه آن قرار دارد و تا به حال دو مرتبه بازگشایی شده است :
مرتبه اول : مرحوم اعتضادالدوله پسر سپه سالار ایران و داماد ناصرالدین شاه قاجار و حکمران قم در سال 1313 هجری قمری ، برای زیارت سردابه در محل مدفن حضرت سلطانعلی آمد و تقاضا کرد که او را به محل مشرف نمایند ، وی در محل با اجساد طیب و طاهر روبرو گشته و حال رقت باری به ایشان دست داد . به گفته وی روی گونه بعضی از اجساد ، آثار خون مشاهده نمودم .
مرتبه دوم : بنابر آنچه در کتاب نور باهر آمده است به تقاضای حضرت آیت الله مرعشی نجفی در سال 1341 ه .ش که برای زیارت مشرف شده و دستور دادند درب سردابه را باز نمایند ، سردابه ای به طول و عرض سه متر در شش متر و عمق سه و نیم متر و داخل سردابه حدود یکصد تخته تابوت ، که به صورت چند ردیف ، سه تا سه تا روی هم چیده شده و تابوت ها باز و بدن ها تازه و سالم به چشم آمده است.
مام صادق(ع)
هر کس برادرم علی را در دیار اردهال زیارت کند مانند کسی است که جدم سید الشهداء را در کربلا زیارت کرده باشد .
حریم حضرت سلطانعلی صفا دارد نسیم تربت او عطر کربلا دارد
مشهد اردهال ، کربلای ایران
مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای : من به تمام امامزاده گان علاقمندم ، حضرت علی بن محمد الباقر (ع) که جای خود دارد .
علامه مجلسی ( بحار الانوار ج 6 ص 415 روایت 36 ) : حضرت علی ( ع) در خطبه ملاحم ، بعد از جنگ جمل و هنگام خروج از بصره فرمودند : مردم در فتنه ها و کشتارهای آخرالزمان ، به کوهی که آن را « وراردهال » گویند پناه ببرند .
علامه مجلسی ( بحار الانوار ج 60 ص 214 روایت 27 ) : از احمد بن خزرج بن سعد ، از برادر خود موسی بن خزرج که او گفت : من شنیدم از حضرت اباالحسن علی بن موسی الرضا ( ع ) که فرمودند : « نعم الموضع والاردهال سپس فرمودند : فالزم و تمسک به » آیا مکانی که به آن اردهال می گویند می شناسی ؟ گفتم بلی . حضرت فرمودند : به آنجا تمسک پیدا کن ، پس خوب موضعی است زمین اردهال .
همچنین امام صادق ( ع ) این محل را همسنگ کربلا و زایرین اردهال را ، قرین زوار قبر جدش امام حسین (ع) به حساب آورده اند .
نظر من=
این زیازتگاه یک معجزه دارد و آن هم سالم ماندن شهیدانی است که از تقریبا 2 هزار سال پیش تا به حال اجسادی سالم دارند.
کفر است اگر بخواهیم این معجزه را از مردم بپوشانیم.
همه ی ما به خدا ایمان داریم ولی به قدرت خدا با شک و تردید نگاه می کنیم.
حتی حضرت ابراهیم هم از خدا معجزه خواست تا شک و تردیدش در رابطه با روز قیامت بر طرف شودکه خدا معجزه زنده شدن طاووس را به آن نشان داد.
بی حکمت نیست که این اجساد سالم مانده اند.
باید تمامی مراجع تقلید موافقت خودشان را نشان دهند تا این سردابه باز شود و به صورتی محیطی در بیاید تا خود مردم ببینند.
خیلی از جوانان به خاطر ندیدن معجزه از خدا به سمت ضد اسلام هدایت می شوند وقتی خدا نشانی و معجزه به این خوبی را برای ما گذاشته چرا باید آن را پنهان کنیم تا بعضی از مردم به خدا شک کنند و از اسلام زده بشوند.
اگر این کار انجام شود خیلی از ما ها واقعا به خدا و دین اسلام و شیعه بودن خودمون دیگر شک نمی کنیم.
فقط کافیه تو دانشگاه های ما یک آماری از جوانان بگیرند که کدام دین را بیشتر قبول دارید همه با جون و دل نامی از اسلام نمی برند بلکه با شک و تردید می گویند اسلام و دنبال دین جدید تری می گردند چون اینقدر در دین ما به تازگی تحریف و احادیث کذب وارد می شه که همه را به زودی داره بر علیه اسلام می کنه. و همه فکر می کنند اسلام واقعا همینی هست که داره تو جامعه پیاده می شه.
بهتر است بهتر به این موضوع دقت کنیم زیرا دیگر خبری از نسل قدیم کسی نمی ماند نسل بعدی جوانان 20 ساله ی امروز هستند که به همه چیز با شک و تردید نگاه می کنند
و اسلام را متاسفانه با جامعه امروز مقایسه می کنند و مانع پیشرفت و حقانیت خدا می دانند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)