نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: نتایج یک بررسی جالب: مردم با تلفن های همراهی که پیدا می کنند چکار می کنند؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    نتایج یک بررسی جالب: مردم با تلفن های همراهی که پیدا می کنند چکار می کنند؟

    هر روز تلفن های همراه زیادی به سرقت می رود یا افراد آن را گم می کنند. خیلی وقت ها تلفن شما در نهایت پیدا می شود اما زمانی که تلفن شما در دست فرد دیگری است چه اتفاقی برای آن رخ می دهد؟ آیا شما تلفن تان را با رمز عبور محافظت کرده اید؟

    به گزارش نارنجی از سی ان ان، شرکت سیمانتک اخیرا بررسی جالبی انجام داده است. این شرکت ۵۰ تلفن اندرویدی را در شهر های مختلف آمریکا با اطلاعات و اپلیکیشن های مختلفی پر کرده سپس آنها را بدون داشتن رمز عبور در مکان هایی قرار داده تا توسط افراد مختلف پیدا بشوند. این تلفن ها به گونه ای طراحی شده بودند که تمام فعالیت های انجام شده را برای شرکت سیمانتک ارسال می کردند.

    بررسی این شرکت نشان داده بیشتر از ۹۵ درصد افرادی که این تلفن ها را یافته اند، تلاش کرده اند که به اطلاعات شخصی و حساس در این تلفن ها دسترسی پیدا کنند. این شامل تلاش برای دسترسی به حساب های بانکی آنلاین و ایمیل نیز می شده است.

    هر چند نیمی از این افراد تلاش کرده اند صاحب تلفن را هم پیدا کنند. اما اکثر این افراد نیز پیش از این تلاش کرده اند در تلفن همراه سرک بکشند و به اطلاعات شخصی آن دسترسی پیدا کنند.

    شرکت سیمانتک می گوید ما نمی خواهیم از نظر روانشناسی افراد را بررسی کنیم که چه چیزی باعث این رفتار می شود. اما این تحقیق اطلاعات بسیار جالبی در مورد کارهایی که مردم بعد از پیدا کردن یک تلفن انجام میدهند در اختیار ما گذاشته است.

    بیشتر از ۷۲ درصد یابنده ها به سراغ عکس های ذخیره شده در تلفن رفته اند و ۶۰ درصد نیز تلاش کرده اند به حساب های شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک دسترسی پیدا کنند. ۴۰ درصد افراد نیز سراغ ایمیل و حساب های بانکی آنلاین رفته اند.

    شرکت سیمانتک در این تلفن ها، چند فایل متنی حاوی لیستی از رمزهای عبور نیز قرار داده بود. و جالب اینجا است که ۵۷ درصد افراد به این فایل سرک کشیده بودند و ۵۳ درصد آنها نیز سراغ یک لیست مالی تقلبی حاوی حقوق افراد یک شرکت رفته بودند.

    روی این تلفن ها یک اپلیکیشن هم قرار داده شده بود که به نظر می رسید حاوی لیست رمز های عبور است. کاربر بایستی روی دکمه ورود در این اپلیکیشن «تپ» می کرد. بیش از دو سوم افراد سراغ این اپلیکیشن رفته بودند و وقتی پیام خطای جعلی «عدم ارتباط با مرکز» را دریافت می کردند سراغ فایل متنی رمز های عبور می رفتند.

    نتیجه این بررسی به خوبی نشان می دهد که تا چه حد باید از تلفن همراه تان مراقبت کنید. اگر آن را با رمز عبور یا Pattern فقل نکرده اید. بهتر است همین الان این کار را انجام بدهید. ضمن اینکه هیچ وقت رمزهای عبور تان را در تلفن نگهداری نکنید. در عین حال فراموش نکنید که استفاده از نرم افزارهای امنیتی هم روی تلفن های هوشمند هر روز اهمیت بیشتری پیدا می کند.

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  2. 4 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/