نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: «« پیازچه خوش‌طعم، پرخاصیت و داروی سرماخوردگی ««

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    «« پیازچه خوش‌طعم، پرخاصیت و داروی سرماخوردگی ««

    سلامت نیوز: پیازچه سرشار از مواد مغذی است و طعم مطبوع و متفاوتی را به غذای شما اضافه می‌كند.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، پیازچه 5000 سال پیش در باغ‌های چینی پرورش داده می‌شد و مصریان باستان آن را به عنوان سمبل كائنات پرستش می‌كردند.

    این خوردنی بسیار مغذی و پرخاصیت تركیبی از خواص مفید پیاز و سبزیجات را با هم دارد. پیازچه منبع غنی از ویتامین k، ویتامین c و همچنین منبع بسیار مفیدی از ویتامین a است. افزودن پیازچه به سبزیجات دیگر مثل سیب‌زمینی، گل كلم، قارچ و سویا طعم بسیار خوشایندی به غذا می‌دهد و در سالاد نیز طعم و بوی آن ملایم‌تر از پیازهای دیگر است.

    به گزارش پایگاه اینترنتی ارگانیك، همانطور كه مطرح شد پیازچه منبع غنی از ویتامین‌ها و املاح است كه به درمان بسیاری از ناخوشی‌ها و بیماری‌ها كمك می‌كند و همچنین تاثیرات و پیامدهای مضر بیماریهای دیگر را نیز كاهش می‌دهد. برخی از بارزترین خواص این سبزی عبارتند از:

    -‌ پیازچه قندخون را كاهش می‌دهد

    - برای كاهش و بهبود مشكلات روده‌ای و معده‌ای موثر است

    - اغلب بعنوان دارویی برای مقابله با سرماخوردگی‌ عادی استفاده می‌شود

    - همچنین بعنوان یك اشتهاآور و نیز برای كمك به هضم غذا بسیار مفید است

    - پیازچه هم چنین سرعت گردش خون را در بدن افزایش می‌دهد.



    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  2. #2
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    پیش فرض

    پيازچه موجب تنظيم قند خون مي‌شود

    يك متخصص تغذيه گفت: پيازچه‌ها غني از كروم هستند و براي تنظيم گلوكز، سوخت و ساز بدن و ذخيره سازي قند مفيد است.

    به گزارش سلامت نیوز مرتضي صفوي در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: پيازچه فوايد زيادي دارد كه اغلب آنها مانند پياز است.

    وي گفت: مصرف پيازچه موجب كاهش قند خون، كاهش كلسترول خون بالا، كاهش فشار خون بالا، كاهش ريسك پيشرفت سرطان كولون و ديگر سرطان‌ها و كاهش التهاب مفيد است.

    اين متخصص تغذيه افزود: پيازچه‌ها غني از كروم هستند. كروم يك ماده معدني ضروري است كه بدن از آن براي تنظيم گلوكز، سوخت و ساز بدن و ذخيره سازي قند استفاده مي‌كند.

    صفوي گفت: كروم موجب كاهش كلسترول بد، همراه با افزايش كلسترول خوب(hdl) و كاهش تري گليسيريد مي‌شود. كوئرستين تركيبي است كه در پيازچه‌ها يافت مي‌شود و داراي فوايد ضدالتهابي و آنتي اكسيداني است.

    وي اضافه كرد: پيازچه‌ها غني از اين ويتامين‌ c هستند و اين ويتامين نه تنها به ارتقاء سيستم ايمني بدن كمك مي‌كند بلكه از بدن در برابر بيماري‌هاي قلبي – عروقي، بيماري‌هاي چشمي و چين و چروك‌هاي پوستي محافظت مي‌كند.


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/