صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: ۩ **♪♪♪**۩ رازهاي سلامتي ... رازهاي سلامتي ۩ **♪♪♪**۩

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    ۩ **♪♪♪**۩ رازهاي سلامتي ... رازهاي سلامتي ۩ **♪♪♪**۩

    04p2dhl42cag8wb5l64f besmelah2m 6aa2c8di6p586kyckdehbv0j4l


    100952976195

    لوبياي سحرآميز

    جام جم آنلاين: گر چه هنوز فرهنگ استفاده از سويا به عنوان پروتئين گياهي ميان مردم جانيفتاده، اما كارشناسان تغذيه توصيه مي‌كنند اين گياه مي‌تواند در حفظ سلامت قلب، استخوان‌ها، غده پروستات و سيستم ايمني بدن نقش مهمي ايفا كند.

    سويا گذشته از اين‌كه غذايي كامل و سرشار از پروتئين‌هاست، هيچ نوع كلسترول مضر و چربي ندارد و جزو تركيبات اشباع نشده به شمار مي‌رود.

    سويا همچنين داراي پروتئين زياد، اسيدهاي آمينه ضروري براي بدن ، كلسيم ، آهن ، فسفر ، منيزيم و فيبر است و براي پيشگيري از سرطان و كاهش عوارض يائسگي موثر است.

    سويا سرشار از فيبر است كه موجب كاهش وزن، كاهش كلسترول و تري‌گليسيريدها و افزايش كاركرد روده بزرگ مي‌شود و از سرطان روده بزرگ جلوگيري مي‌كند. همچنين جلوي يبوست را مي‌گيرد.

    ويتامين اي موجود در دانه سويا جلوي خستگي و انواع بيماري‌هاي عصبي را مي‌گيرد و براي زنان باردار و شيرده و همچنين ورزشكاران و ميانسالان مفيد است.

    منيزيم موجود در سويا اثرات مفيدي بر استخوان‌ها و رگ‌هاي خوني، مخصوصا عضلات قلب دارد و از لخته شدن خون و انسداد رگ‌هاي خوني جلوگيري مي‌كند.

    بيماري استئوپروز(پوكي استخوان) يكي از بيماري‌هاي شايع استخوان است كه در اين بيماري استخوان‌ها كوچك و شكننده مي‌شوند. مصرف سويا از ابتلا به اين بيماري جلوگيري مي‌كند.

    از ديگر مواد موجود در سويا، ايزوفلاوونوئيدها هستند كه جلوي شكستن استخوان را مي‌گيرند و مانند هورمون استروژن (هورمون زنانه) باعث ساخت استخوان و جلوگيري از تخريب آن مي‌شوند.

    عده‌اي از محققان معتقدند، خوردن سويا و فرآورده‌هاي آن و همين طور خوردن دانه كتان، مي‌تواند توليد استروژن را در دوران يائسگي افزايش دهد.


    36557019336717265179365570193367172651793655701933671726517936557019336717265179



    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  2. #2
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض

    آيا ميدانيد :
    پياز ؛ تنظيم‌كننده قند خون است ؟


    100941314324


    خوردن پياز در پيشگيري از پوكي استخوان مؤثر است؛ چرا كه پياز با جلوگيري از كاهش مواد معدني به ويژه كلسيم موجود در سلول‌هاي استخواني از بروز پوكي استخوان جلوگيري مي‌كند.


    پياز سرشار از ويتامين سي، كلسيم، منيزيم، فسفر، پتاسيم، سديم، گوگرد و اسيد فوليك و مقدار كمي آهن، مس و روي است كه تاكنون تحقيقات زيادي براي اثبات خواص آن صورت گرفته است.

    همچنين پياز به دليل داشتن ماده گلوكوزين كه مشابه هورمون انسولين است، قند خون را تنظيم مي‌كند.

    گفتني است، خوردن نصف پياز متوسط در روز 30 درصد از مقدار كلسترول بد خون را كاهش مي‌دهد و به جاي آن باعث افزايش كلسترول خوب خون مي ‌شود. پياز منبع غني نوعي اكسيدان است كه از بروز سرطان در افراد جلوگيري مي‌كند.

    اين گياه خوراكي از بيماري آب مرواريد در چشم نيز جلوگيري مي‌كند و بنابراين مصرف آن به افراد مسن توصيه مي‌شود.




    36557019336717265179365570193367172651793655701933671726517936557019336717265179


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  3. #3
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض

    آيا ميدانيد :

    سيب به ميوه سلامتي مشهور است ؟


    100949861236

    سيب به حق نماد سلامتي است. شايد اين جمله معروف را شنيده باشيد كه روزي يك عدد سيب بخوريد تا بيمار نشويد. اين ميوه از دوران باستان نيز نماد زيبايي و تندرستي بود.


    بيش از 7500 گونه سيب شناسايي شده است. بيشتر سيب‌هاي آمريكاي شمالي و اروپا طعمي شيرين و ملس دارند اما سيب‌هاي ترش طرفداران بسيار اندكي دارند. سيب‌هاي خيلي شيرين با طعم كم‌ترش در آسيا محبوبيت دارند.

    درون يك سيب


    سيب داراي ويتامين و مواد معدني زيادي است. در يك سيب متوسط 258 كالري انرژي، 2/1 گرم پروتئين ، 6/1 گرم چربي، 6/59 گرم مواد نشاسته‌اي، 24 ميلي‌گرم كلسيم، 10 ميلي‌گرم فسفر، 2/1 ميلي‌گرم آهن ، 360 واحد ويتامين آ ، 15/0 ميلي‌گرم ويتامين ب 1، 08/0 ميلي‌گرم ويتامين ب 2، 1/0 ميلي‌گرم ويتامين ب 3 و 18 ميلي‌گرم ويتامين ث وجود دارد.


    نكته جالب اين است كه ويتامين‌هاي موجود در سيب بيشتر در پوست سيب و زير پوست آن قرار دارد، بنابراين آنهايي كه مي‌توانند پوست سيب را هضم كنند بهتر است كه آن را با پوست بخورند و اگر مي‌خواهيد پوست آن را بكنيد بهتر است كه سيب را خيلي نازك پوست كنيد.

    خواص سيب


    1- كاهش بيماري قلبي: تعداد زيادي از مطالعات نشان داده است كه سيب با داشتن آنتي‌اكسيدان‌هاي زياد موجب كاهش ميزان تخريب عروق بدن به وسيله كلسترول مي‌شود. به همين علت كساني كه سيب مصرف مي‌كنند، در خطر ابتلا به بيماري قلبي و سكته مغزي قرار دارند.


    2- كمك به زيبايي پوست: آب سيب براي زيبايي پوست استفاده زيادي دارد به‌خصوص براي از بين بردن چين و چروك پوست موثر است. اين امر به علت داشتن ميزان بالايي از اسيدهاي ميوه است.


    3- كاهش كسترول خون: سيب حاوي مقادير خوبي از نوعي فيبر به نام (پكتين) است، پكتين از دسته فيبرهاي محلول است. يعني زماني كه مرطوب مي‌شود، چسبنده و غليظ مي‌شود. مصرف پكتين موجب كاهش سطح كلسترول خون مي‌شود. علت اين امر ممكن است اتصال يافتن پكتين سيب به اسيدهاي صفراوي باشد كه به كاهش كلسترول خون كمك مي‌كند. البته بايد توجه شود كه تنها پكتين نمايانگر قدرت كاهش كلسترول سيب نيست و سيب صرف‌نظر از داشتن پكتين، با ساير موادي كه دارد، خود يك كاهنده نيرومند كلسترول است.


    4- پيشگيري از پوكي استخوان: سيب داراي مقدار زيادي كلسيم است و به همين دليل از پوكي استخوان پيشگيري مي‌كند. علاوه بر اين كلسيم موجود در سيب به بدن كمك مي‌كند كه كلسيم غذاهاي ديگر را نيز جذب كند.


    5- كاهش سرطان: مطالعات نشان داده مصرف سيب مي‌تواند برخي از سرطان‌ها را كاهش دهد. اين امر به علت وجود كوئرستين در سيب است. مطالعات نشان داده كه كوئرستين به طور خاصي مي‌تواند براي افراد سيگاري مفيد باشد، مواد سرطان‌زاي تنباكو سبب تخريب ديواره مثانه مي‌شوند و به اين ترتيب موجب رشد سلول‌هاي سرطاني مي‌گردند. چنين كشف شده است كه افراد سيگاري كه مصرف‌كننده مقدار زيادي فلاونوئيدها از جمله كوئرستين موجود در سيب هستند، از تخريب ديواره مثانه ناشي از تنباكو حفاظت مي‌شوند.


    6- كنترل ديابت: پكتين موجود در سيب مي‌تواند كمك به حفظ سطح قند خون به طور ثابت نمايد. قندهاي طبيعي موجود در سيب به آهستگي هضم و جذب مي‌شوند. بنابراين براي افراد مبتلا به بيماري ديابت، سيب به طور خاص مفيد است.


    7- بهبود سرماخوردگي: بررسي‌ها نشان داده است كه عصاره سيب داراي امكان نابودي ويروس‌ها است. پژوهشگران متوجه شده‌اند اشخاصي كه بيشتر از ديگران سيب مي‌خورند، كمتر به سرماخوردگي و ناراحتي‌هاي قسمت فوقاني دستگاه تنفسي شامل عفونت‌هاي مربوط به بيني، حنجره و ناي مبتلا مي‌شوند.


    8- جلوگيري از چاقي: خوردن سيب با پوست، سطح قند خون را به آهستگي و براي مدتي بالا نگه مي‌دارد، به همين علت پس از خوردن سيب كامل، شخص احساس سيري بيشتري مي‌كند بنابراين براي كاهش وزن بهتر است خود سيب به طور كامل و طبيعي خورده شود.


    9- درمان يبوست: خوردن سيب يبوست را برطرف مي‌كند.

    10- كاهش فشار خون: سيب در كاهش فشار خون نيز موثر است.






    36557019336717265179365570193367172651793655701933671726517936557019336717265179


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  4. #4
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض

    آيا ميدانيد :

    آب ميوه هاي "شفابخش " كدامند ؟

    D8A7D8A820D8B3D98AD8A8


    آب سيب: پرانرژي و محافظ عضله قلب است.

    آب آناناس: براي هضم غذا مفيد است. به هضم پروتئين هاي سنگين كمك ميكند.حاوي قند و بسيار پر انرژي است. هر 100 ميلي ليتر آب آناناس ، حاوي 11 ميلي گرم ويتامين C است.

    كارشناسان تغذيه 7 نوع آبميوه شفابخش را نام برده‌اند كه تاثير زيادي بر سلامت انسان دارد.

    متخصصان اين 7 آب ميوه‌ شفابخش را به اين شرح نام‌ برده‌اند:

    1- آب انار: مملو از آنتي اكسيدان است و مانع بسته شدن عروق قلبي و بروز سرطان پروستات مي شود، . آب انار مملو از ويتامين A,C,E و فوليك اسيد است.

    2- آب پرتقال: محافظ سيستم ايمني بدن است و مانع كم خوني مي شود.و بهترين منبع ويتامين C و سرشار از فوليك اسيد است.

    محققان به خانمهاي باردار توصيه مي كنند نوشيدن آب پرتقال را فراموش نكنند. خوردن آب پرتقال با غذا جذب آهن را آسان تر و نوشيدن يك ليوان آب پرتقال در روز همچنين از بروز آرتروز جلوگيري مي كند.

    3- آب گريپ فروت: حافظ سيستم ايمني بدن و سرشار از ويتامين C است.سرشار از بتاكاروتن است و اين خاصيت باعث محافظت پوست از اشعه هاي مضر مي شود.

    4- آب سيب: پرانرژي و محافظ عضله قلب است.

    5- آب آناناس: براي هضم غذا مفيد است. به هضم پروتئين هاي سنگين كمك ميكند.حاوي قند و بسيار پر انرژي است. هر 100 ميلي ليتر آب آناناس ، حاوي 11 ميلي گرم ويتامين C است.

    6- آب گوجه فرنگي: براي سلامت مردان و لاغر شدن مفيد است. هر 250 ميلي ليتر آب گوجه فرنگي، 50 كالري ارزش غذايي دارد و باعث تقويت مويرگ ها مي شود.

    7- آب زغال اخته: از التهاب مثانه جلوگيري مي كند و باكتري هاي مضر موجود در مثانه را از بين مي برد. همچنين باعث كاهش خطر عفونت‌هاي ادراري ميشود. آب زغال اخته مملو از ويتامين C است.

    محققان همچنين توصيه مي كنند آبميوه را با غذا و يا پس از غذا ميل كنيد. اسيد ميوه به ميناي دندان آسيب ميرساند، بنابراين بلافاصله پس از نوشيدن آبميوه مسواك بزنيد. حداقل نيم ساعت پس از نوشيدن آبميوه ها مسواك بزنيد تا ميناي دندانتان آسيب نبيند.



    36557019336717265179365570193367172651793655701933671726517936557019336717265179


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  5. #5
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض

    poeteghal va ab porteghal


    پرتغال به دلیل دارا بودن ویتامین C و مواد حیاتی لازم برای رشد و نمو بافت‌های استخوانی از بروز پوکی استخوان در سنین بالا جلوگیری می‌کند.

    دکتر محمد صفری : ویتامین C موجود در مرکباتی نظیر پرتغال در بهبود زخم‌های سطحی و جراحات نقش مؤثری دارد.

    وی افزود: ویتامین C از جمله ویتامین‌های محلول در چربی است که به وفور در مرکباتی نظیر پرتغال و در سبزیجاتی مانند هویج و گوجه‌فرنگی یافت می‌شود ضمن اینکه در التیام زخم‌ها و ترمیم نسوج پوست نیز نقش بسزایی دارد.


    استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به این که در پرتغال مواد آنتی اکسیدان وجود دارد که در پیشگیری از بروز سرطان نقش مؤثری دارد، خاطرنشان کرد: پرتغال خون را تصفیه می‌کند و مانع از رسوب خون در جدار رگ‌ها می‌شود و از بروز تصلب شرایین که از شایع‌ترین بیماری‌های قلبی - عروقی است، جلوگیری می‌کند.

    دکتر صفری افزود: پرتغال دارای پروتئین و ویتامین‌های A و B است و نوع دیگری از پرتغال به نام گریپ فروت علاوه بر دارا بودن خواص پرتغال در فعال کردن کلیه‌ها و دفع سموم بدن تاثیر بسزایی دارد




    36557019336717265179365570193367172651793655701933671726517936557019336717265179


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  6. #6
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض

    آيا ميدانيد :
    هويج چه نقشي در سلامتي انسان دارد ؟

    havij



    هويج ، درمانگر بيمارى هاى عصبى و کليوي

    هویج دارای یک نوع آنسولین گیاهی است که اثر کم کننده قند خون را داراست.


    بنابر این بر خلاف تصور قدیمی که هویج برای مبتلایان به بیماری دیابت خوب نیست. این بیماران می توانند به مقدار کم از این گیاه استفاده کنند.

    مصرف هویج مقاومت بدن را در مقابل بیماریهای عفونی بالا می برد، مصرف هویج در رفع بیماری های آب آوردن انساج بدن، عدم دفع ادرار، تحریک مجاری هضم و تنفسی، سرفه های مقاوم، آسم، اخلاط خونی و دفع کرم اثر معجزه آسائی دارد.


    carrot juice photo copyright   2006 carrot juice


    از هویج می توان در موارد زیر استفاده کرد:

    - اگر بخواهید لاغر شوید همه روزه با غذا هویج خام بخورید.

    - اگر می خواهید چاق شوید بعنوان صبحانه باید آب هویج بخورید.

    - هویج و پیاز را با هم بجوشانید و به آن آب لیمو اضافه کنید داروی موثری برای درمان بیماری عصبی، امراض کلیوی و همچنین جوان کننده پـوست می باشد.

    - خوردن هویج برای بیماری های بواسیر موثر است

    - برای خارج کردن سنگ کیسه صفرا هویج اثر معجزه آسا دارد.

    - خوردن هویج جوشهای صورت را درمان می کند.

    - برای تقویت قوای جنسی و تحریک کبد و روده ها هویج داروی موثری است.

    - هویج اعمال روده ها را منظم می کند و کمبود الیاف غذاهای گوشتی را جبران می کند بنابر این آنهایی که گوشت زیاد مصرف می کنند حتما باید هویج بخورند تا مشکل یبوست نداشته باشند.

    - برای برطرف کردن اسهال کودکان و بچه هایی که معده حساس دارند سوپ هویج بهترین داروست.

    - مصرف آب هویج در صبح و ناشتا مواد سمی را از خون خارج می کند.

    - اگر آسم یا گرفتگی صدا دارید آب هویج بخورید.

    -خانم هایی که پوستی حساس دارند حتما باید پوست صورت و گردن خود را با آب هویج پاک کنند.

    - همچنین دم کرده تخم هویج و یا جویدن تخم هویج گاز معده را خارج کرده و فعالیت روده ها را زیاد می کند.

    گفتنی است، هویج را نباید هیچگاه پوست کند زیرا مواد مغذی و ویتامین های خود را از دست می دهد بلکه باید آنرا با برس شست و مصرف کرد.

    البته با تمام خواص زیادی که هویج دارد در مصرف آن نباید زیاده روی کرد دیده شده آنهائی که هویج زیاد مصرف می کنند رنگ پوست و چشم آنها زرد می شود که البته خطری ندارد چون اگر چند روز هویج مصرف نکنند دوباره پوست و چشم به رنگ طبیعی خود بر می گردند.


    anyaflower369


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  7. #7
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض

    آيا ميدانيد :
    ليموشيرين خاصيت سم زدائي دارد ؟


    lemon222


    ليمو شيرين

    خواص تغذيه اي:

    -غني از عناصر قليايي است.


    - ليمو حاوي مقدار زيادي اسيدسيتريك و ويتامين C مي باشد.



    - مقدار زيادي فسفر، منيزيم، پتاسيم، سديم و كلسيم دارد.



    - حالت تازه كنندگي داشته و در صورتي كه در چاي ريخته شود، طعم مطبوعي پيدا مي كند.

    78a5b50acdd3



    تاثير در سلامتي:



    - عامل ضدعفوني كننده بدن است و به طور طبيعي از تخمير در معده جلوگيري مي كند.



    - ليمو يك ماده شديدا قليايي است.



    - مصرف ليموشيرين در آنفلوانزا و افرادي كه دچار تب ناشي از بيماري شده اند، توصيه مي شود. چرا كه اين ميوه خاصيت سم زدايي داخل بدن را از خود نشان داده است.



    -ليمو باعث حفظ كلسيم بدن مي شود.



    - مصرف ليمو در زمان زكام و گلودرد بسيار موثر است.



    - در طب سنتي از ليمو شيرين به عنوان ميوه‌اي خنك كننده ياد مي‌كنند كه براي رفع التهاب و عطش بيماران تب‌دار توصيه مي‌شود.



    ـ حجم زيادي از ليمو شيرين را آب تشكيل مي‌دهد و به همين دليل اين ميوه خاصيت ادرار آور و همين طور ملين دارد.


    - مركبات و از جمله ليموشيرين، سرگيجه را بر طرف مي‌كند.




    anyaflower349


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  8. #8
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض



    آيا ميدانيد :
    ماست داراي خواص معجزه آسايي ست ؟

    yogurt



    درهر250 ميلي ليتر ماست تقريبا 14- 10 گرم پروتئين موجود مي باشد ، كه تقريبا برابر با 20 درصد نيازروزانه است .

    ويتامين ها وموادمعدني :
    هرچند درضمن فرايند حرارتي ، پاره اي از ويتامين هاي موجود درشير كاهش مي يابند ، اما بعضي از اين تركيبات به وسيله باكتري هاي ماست

    درضمن فرايند توليد ، به مقدار قابل توجهي ساخته مي شوند . محققان زيادي ادعا كرده اند كه رابطه اي مستقيمي بين مصرف ماست وافزايش طول عمر وجود دارد . ازآن جمله طول عمر قبايل ساكن دربلغارستان را به مصرف زياد ماست مرتبط دانسته اند .

    پروفسور مچينكوف معتقد بود كه درآينده نقش درماني باكتري هاي لاكتيك ( باكتري هاي موجود درماست ) كشف خواهد شد وارزش اين امر كم تر از اكتشاف پني سيلين دردرمان عفونت نيست .
    باكتري هاي ماست قادربه تحمل شرايط اسيدي داخل دستگاه گوارش انسان مي باشند ، بنابراين اين باكتري ها درحفظ باكتري هاي مطلوب دستگاه گوارش بسيار مفيد هستند . باكتري هاي ماست قادرند بخشي ازتركيبات مضري را كه به وسيله ي ديگر باكتري هادردستگاه گوارش توليد مي شوند ، خنثي نمايند . اين امر درارتقاي سلامتي انسان نقش مهمي را دارا مي باشد .


    در زير به چند نكته مهم ديگر درخصوص ويژگي هاي اختصاصي ماست اشاره مي شود :
    1- هضم ماست آسان تر از شير است .

    2- ماست با تقويت باكتري هاي مفيد ساكن روده ، باعث افزايش سلامت دستگاه گوارش مي شود .
    ماست با خنثي سازي برخي تركيبات مضر صفراوي ، از تحريك جدار روده ها كاسته واحتمال بروز تومور روده را كاهش مي دهد .

    كلسيم موجود درماست نيز مانع رشد بي رويه ي سلول هاي پوششي روده ي بزرگ مي شود . يك بررسي نشان داده است افرادي كه كلسيم بيش تري مصرف مي كنند وبروزسرطان روده درآن ها كم تر است .

    مطالعه ديگري نشان داده كه متوسط ورودي 1200 ميلي گرم كلسيم در روز به بدن ، باعث كاهش چشم گير شيوع و بروز سرطان روده بزرگ مي شود .

    3- ماست با ايجاد شرايط مناسب بيولوژيكي ، باعث جذب بهتر برخي مواد غذايي مي گردد كه از جمله آن ها مي توان به افزايش جذب كلسيم وويتامين هاي گروه B اشاره نمود.

    4- اسيدموجود درماست به برگشت حالت عادي روده ها پس از عفونت ها كمك مي نمايد .
    ماست مي تواند درپيش گيري از بروزعفونت ها وبيماري هاي گوارشي ناشي از ويروس ها وحساسيت هاي غذايي مفيد باشد .

    5- بررسي ها نشان داده ، كه ماست دركمك به درمان اسهال كودكان مفيد بوده است .

    6- متخصصان درهنگام مصرف آنتي بيوتيك ها ، مصرف ماست را توصيه مي نمايند زيرا اغلب آنتي بيوتيك ها باعث نابودي باكتري هاي مفيد دستگاه گوارش شده ومتعاقبا باعث اختلال دركار دستگاه گوارش مي شوند .

    بررسي ها نشان داده كه نابودي باكتري هاي مفيد دستگاه گوارش خود نيز مي تواند باعث بروز اسهال هاي متوسط تا شديد شود. ماست مي تواند به برگشت شرايط طبيعي روده ها كمك نمايد . توصيه شده درهنگامي كه قراراست بيمار بيش از 2هفته آنتي بيوتيك مصرف نمايد ، حداقل 250 ميلي ليتر ماست را دررژيم غذايي روزانه خود قراردهد .

    7- ماست باعث كاهش عفونت هاي ناشي از قارچ ها دردستگاه تناسلي زنان مي شود .
    تحقيقات نشان داده ، مصرف روزانه ي 250 ميلي ليتر ماست حاوي باكتري هاي زنده ، باعث كاهش تعداد قارچ ها ومخمرهاي بيماري زا دردستگاه تناسلي زنان شده وشيوع عفونت ناشي از اين ارگانيزم ها را كاهش مي دهد .

    8- ماست منبعي غني از كلسيم است .
    250 ميلي ليتر ماست داراي 450 ميلي گرم كلسيم مي باشد . اين مقدار مي تواند نصف نياز كودكان و40 -30 درصد نيازكلسيم بزرگ سالان را برطرف كند . بايد درنظرداشت كه حضور باكتري هاي زنده درماست ، باعث افزايش جذب كلسيم دربدن مي شود . بررسي ها نشان داده است كه مقدار جذب كلسيم از 250 ميلي ليتر ماست درمقايسه باهمين مقدار شير بيش تراست .



    pichaknet 36


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  9. #9
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض


    g5kafd8q5bqzpqp2kdu


    9- ماست منبع بسيار خوبي براي جذب پروتئين است .

    درهر250 ميلي ليتر ماست تقريبا 14- 10 گرم پروتئين موجود مي باشد ، كه تقريبا برابر با 20 درصد نيازروزانه است . هم چنين عمليات تخمير باكتريهاي ماست باعث سهولت تسهيل جذب پروتئين ها مي شود . به اين دليل پروتئين هاي ماست را پروتئين هاي پيش هضم شده (predigested) مي نامند .

    10- ماست وكاهش كلسترول

    تحقيقات نشان داده كه ماست مي تواند باعث كاهش كلسترول خون شود . اين ممكن است به علت تأثير فعاليت باكتري هاي زنده وسهولت متابوليسم كلسترول باشد . زيرا ماست مي تواند اتصال هايي را با اسيدهاي صفراوي ايجاد كند .(اسيدهاي صفراوي درساخت كلسترول نقش دارند.)

    11- ماست ورشد كودكان

    دركودكاني كه دچاربيماري سوء جذب هستند ، ماست به جذب دوتركيب مهم غذايي پروتئين ها ومواد معدني كمك مي كند . اسيد لاكتيك موجود درماست باعث سهولت جذب وهضم اين تركيبات مغذي مي شود .

    12- محققان توصيه مي‌كنند كه براي كاهش وزن بايد مصرف ماست در رژيم غذايي گنجانده شود.
    بسياري از افرادي كه براي لاغر شدن رژيم غذايي دارند، فرآورده‌هاي لبني را از فهرست مواد غذايي حذف مي‌كنند اين در حاليست كه محققان دريافتند ماست در واقع توانايي بدن را براي سوزاندن چربي‌ها تقويت كرده و حفظ عضلات در وضعيت مناسب را تسهيل مي‌كنند.

    افرادي كه در رژيم غذايي خود ماست كم چربي را مي‌گنجانند، بيشتر از افرادي كه صرفا دريافت كالري خود را كم مي‌كنند، كاهش وزن دارند.

    همچنين افرادي كه ماست مي‌خورند در مقايسه با افراد ديگر"22" درصد بيشتر وزن، "61" درصد بيشتر چربي بدن و "81" درصد بيشتر چربي شكم را در طي "12" هفته كم مي‌كنند.

    در اين تحقيق افراد چاق سالم شركت داشتند كه به دو گروه تقسيم شدند. هر دو گروه از رژيم غذايي كم كالري استفاده كردند كه "500" كالري كمتر از ميزان معمول دريافت كالري بود.

    يك گروه تقريبا "1100" ميليگرم كلسيم در روز شامل 3 وعده ماست كم چرب مصرف مي‌كرد و گروه ديگر در حدود "500" ميليگرم كلسيم مصرف مي‌كرد كه اين ميزان كم، خاص رژيم غذايي آمريكايي است.

    پس از گذشت "12" هفته، ميزان متوسط كاهش وزن در گروهي كه ماست كم چرب استفاده مي‌كرد "6" كيلوگرم بود. افراد اين گروه در حفظ حجم عضلات در وضعيت مناسب دو برابر بيش از گروه ديگر موفق بودند.

    تهیه و تنظیم : گروه اینترنتی نیک صالحی


    pichaknet 36


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  10. #10
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7107
    Array

    پیش فرض

    آيا ميدانيد :
    گلابي ضد كمي خوني ست ؟

    Pears50




    بيش از 83 درصد گوشت گلابي را آب تشكيل مي دهد اين ميوه داراي املاح معدني و مخصوصاً منگنز است.

    قند گلابي بهترين قندي است كه حتي اشخاص مبتلا به مرض قند مي توانند از آن استفاده كنند زيرا به آساني هضم و جذب بدن مي شود.

    پوست گلابي از نظر تانن غني است و همچنين موجب پاك كردن روده ها مي شود پوست گلابي به خاطر آنكه در معرض نور خورشيد قرار مي گيرد از نظر ويتامين ها و دياستاز از گوشت آن غني تر است همه حتي بچه هاي كوچك مي توانند گلابي بخورند به شرط آنكه كاملاً رسيده باشد گلابي هايي كه كاملاً نرسيده باشند مواد تحريك كننده دارند و گلابي هايي هم كه زياد رسيده باشند قسمتي از خواص غذايي خود را از دست مي دهند.

    كساني كه نمي توانند ميوه هاي خام بخورند مي توانند كمپوت گلابي بخورند زيرا كمپوت گلابي نيز مثل ميوه ي گلابي تمام خواص غذايي اين ميوه را در خود دارد .

    اثرات درماني گلابي عبارت اند از :
    درمان فشار خون ؛ اگر چنانچه به مدت 4 روز فقط 200 تا 250 گرم گلابي مصرف بشود پس از طي اين مدت مشاهده خواهد شد كه فشار خون پايين آمده است .
    درمان ميگرن ؛ دمكرده برگ گلابي مسكن خوبي براي ميگرن است هر موقع درد ميگرن آغاز شد يك فنجان از آن را بنوشيد .

    درمان عصبيت ؛ مصرف روزانه ي يك فنجان از دم كرده برگ گلابي موجب كاهش عصبانيت مي شود


    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/