نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: «« هشدار درباره قرص های معروف به استعداد و بیداری! ««

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر فعال
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    28,440
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

    «« هشدار درباره قرص های معروف به استعداد و بیداری! ««

    یک روانشناس گفت: قرص‌های موسوم به قرص استعداد، بيداری و مطالعه که در سطح جامعه به فروش می رسند همگی تقلبی و حاوی مواد مخدر هستند.

    ایسنا:دکتر محمدرضا رضایی تاکید بر تقلبی بودن قرص‌های بیداری، اظهار کرد: قرص‌هایی که به نام‌های رنگارنگ و فریبنده‌ای همچون بیداری، استعداد، مطالعه و شادی در سطح جامعه به فروش می‌رسند، همگی تقلبی و حاوی مواد مخدر خطرناکی همچون شیشه است که در درجه اول حالت محرک داشته اما به تدریج افراد را وابسته و معتاد خود می‌کند.

    وی افزود: هیچ قرص بیداری و مطالعه‌ای در دنیا وجود نداشته و دانش آموزان و دانشجویان، نباید فریب تبلیغات سوء را بخورند.

    مدرس دانشگاه پیام نورارومیه با بیان این‌که دانش آموزان نباید برنامه ریزی برای مطالعه و درس خواندن خود را به دوش دیگران بگذارند، خاطرنشان كرد: دانشجویان و دانش آموزان نباید به دنبال برنامه‌ریزی برای مطالعه توسط دیگران باشند بلکه باید خودشان با توجه به عادات مطالعه خویش برای خود برنامه داشته باشند.

    وی افزود: کمک و مشاوره گرفتن از متخصصان برای مطالعه، عمل بسیار نیکو و تاثیرگذاری است اما دانش آموزان، خود باید تصمیم گیرنده نهایی در این مورد باشند.

    رضایی، به عوامل تاثیرگذار در یک مطالعه موفق، اشاره و عنوان كرد: مکان مطالعه تاثیر زیادی در یک مطالعه مفید می‌تواند داشته باشد مثلا هوای اتاق نباید خیلی سرد و یا خیلی گرم باشد و همچنین نور اتاقی که در آن مطالعه می‌کنیم نباید خیلی پر نور یا کم نور باشد.

    به گفته این روانشناس، استفاده از غذاهای پرچرب و سنگین قبل از شروع مطالعه می تواند اثرات بدی روی مطالعه داشته و آن را مختل کند لذا لازم است قبل از شروع مطالعه از غذاهای ساده و زود هضم استفاده شده و در حین مطالعه نباید گرسنه و با شکم خالی بود.

    به عقیده این دکترای روانشناسی، جایی که در آن مطالعه صورت می‌گیرد، باید نه آنقدر زبر باشد که باعث اذیت محصلان گردد و نه آنقدر نرم باشد که حالت خواب آلودگی دست دهد.

    وی ادامه داد: هنگام مطالعه حتما باید جایی آرام و خلوت را برای مطالعه در نظر گرفت و عوامل مزاحم و سرگرم کننده مانند تلویزیون و گوشی تلفن همراه را از دسترس خود دور ساخت.

    مدرس دانشگاه پیام نورارومیه، حالت نشسته را بهترین حالت مطالعه عنوان کرد و گفت: بهترین حالت برای مطالعه، به شکل نشسته است به طوری که کمر کاملا صاف باشد چون در حالت راه رفتن سبب ایجاد حواس پرتی شده و در حالت درازکش نیز با فشار زیادی که بر روی شکم ، روده و معده وارد می‌شود سبب اختلال در مطالعه و درس خواندن می‌شود.

    این روانشناس با اشاره به زمان‌های مهم برای مطالعه، گفت: صبح‌ها، زمان خوبی برای مطالعه و یادگیری بوده و عصرها بعد از استراحت نیمروزی نیز می‌تواند زمان مناسبی برای این امر باشد.

    رضایی عنوان کرد: مطالعه باید در 2 تا 3 ساعت و به طور بی وقفه صورت گرفته و بعد از آن به مدت یک ربع استراحت کرد. در بین دو زمان مطالعه، باید از کارهای هیجانی اجتناب کرده و نباید به سراغ کتاب‌های دیگر رفت.

    مدرس دانشگاه پیام نورارومیه، داشتن هدف را در مطالعه بسیار مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: یکی از مسایل جدی و بسیار موثر در مطالعه، داشتن هدف و انگیزه است، زیرا هدف ها هستند که به رفتارهای ما جهت و سمت و سو بخشیده و انرژی ما را برای انجام فعالیت‌ها چند برابر می‌کنند.




    d79gibl38tqrm7is3x77


     


    x5lc1ibig9cekrsxpqe5








  2. کاربر مقابل از R A H A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/