نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: دو چهره معروف سینما رکورددار ثروت شدند!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

دو چهره معروف سینما رکورددار ثروت شدند!

دو چهره معروف سینما رکورددار ثروت شدند!

نشريه‌ي اقتصادي فوربس فهرست ‌400 شخصيت ثروتمند آمريكا را درحالي منتشر كرد كه در ميان چهره‌هاي سرشناس سينماي هاليوود تنها نام استيون اسپيلبرگ و جرج لوكاس به چشم مي‌خورد.

ایسنا: «جرج لوكاس» و «استيون اسپيلبرگ» تنها سينماگران هاليوود هستند كه در فهرست ثروتمندترين مردان آمريكا حضور دارند.

نشريه‌ي اقتصادي فوربس فهرست ‌400 شخصيت ثروتمند آمريكا را درحالي منتشر كرد كه در ميان چهره‌هاي سرشناس سينماي هاليوود تنها نام استيون اسپيلبرگ و جرج لوكاس به چشم مي‌خورد.

«جرج لوكاس» با ثروتي بالغ بر ‌2/3 ميليارد دلار در رتبه‌ي ‌107 ثروتمندترين شهروندان آمريكايي قرار گرفته است. اين کارگردان، تهيه‌کننده و فيلم‌نامه‌نويس سرشناس آمريکايي بيشتر به‌عنوان نيروي محرکه‌ي خلق مجموعه فيلم‌هاي «جنگ ستارگان» شناخته مي‌شود.

فيلم‌هاي حماسي و علمي-تخيلي بسيار محبوبي که انقلابي در عصر فيلم‌سازي پديد آورد، به‌ويژه در زمينه‌ي جلوه‌هاي ويژه که او از پيشتازان آن به شمار مي‌رود.

67859 870

«لوکاس» همچنين در خلق شخصيت باستان‌شناس و ماجراجوي سينمايي «اينديانا جونز» با استيون اسپيلبرگ همکاري کرده است.

«استيون اسپيلبرگ» نيز با ثروت حدود ‌3 ميليارد دلار يكصدوهفدهمين مرد ثروتنمد آمريكا است. اين فيلم‌ساز ثروتمند در سال ‌‌1993 جايزه شير طلاي افتخاري جشنواره ونيز، در سال ‌‌19952 جايزه سزار افتخاري فرانسه، در سال ‌‌1987 جايزه اسكار افتخاري و در سال ‌‌2004 جايزه «آكي‌را كوروساوا» جشنواره توكيو را گرفت و در سال ‌‌2033 نام وي در تالار مشاهير هاليوود جا گرفت.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 3 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)