مواد لازم
بادنجان یك كیلوگرم
ارده سه قاشق وپخوری
آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
پودر فلفل قرمزو نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
بادنجان را كباب كرده پوست آنها را گرفته و بكوبید یا در مخلوطكن بریزید.ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه كرده و كمی نمك بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط كنید. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود كنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را میتوانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل كنید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)