اسپاگتي گل كلم با پنير مخصوص ناپولي


شما مي‌توانيد اسپاگتي را با پنير حرارت ديده در فر مثل لازانيا سرو كنيد يا اين‌كه به صورت ساده يا چسبناك و براق آماده كنيد.




64023 483

برترین ها: شما مي‌توانيد اسپاگتي را با پنير حرارت ديده در فر مثل لازانيا سرو كنيد يا اين‌كه به صورت ساده يا چسبناك و براق آماده كنيد. اين روش اسپاگتي بهتر است براي چند دقيقه در گريل قرار گيرد تا مثل چيپس ترد شود. حتي‌ مي‌توانيد در انتهاي كار به آن تخم‌مرغ اضافه كرده و مانند كيك آن را برش بزنيد.



مواد لازم اسپاگتي گل‌كلم

  • گل كلم: يك‌دوم
  • پنير چدار: 200 گرم
  • پنير پارمزان: 100 گرم
  • جعفري تازه: يك دسته كوچك
  • ماكاروني: 400 گرم




مواد لازم براي سرو

  • خامه مخصوص: 200 گرم




ادويه‌ها

  • روغن زيتون
  • نمك و فلفل سياه
  • روغن زيتون




برای شروع

برگ‌هاي گل كلم را جدا و با يك كارد تيز آن را ريز كنيد. پنير چدار را همراه با پنير پارمزان در يك كاسه رنده كنيد. در آخر جعفري را ريز كرده و كنار بگذاريد.

براي گياهخواران

ابتدا يك قابلمه پر از آب را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد و نمك درون آن بريزيد، هنگامي كه آب به جوش آمد ماكاروني را همراه با گل كلم خرد شده درون آب در حال جوش بريزيد تا كاملا نرم شود. ظرفي كه در آن پنيرها را رنده كرده‌ايد را روي گاز قرار دهيد و خامه مخصوص را اضافه كنيد و كم‌كم آن را هم بزنيد تا كاملا به شكل مايع دربيايد. جعفري خرد شده را همراه با نمك و فلفل به پنير آب شده اضافه كنيد. با دقت كاسه پنير را از روي گاز برداريد و كنار بگذاريد. وقت آن رسيده تا ماكاروني را آبكش كنيد و مجددا درون قابلمه برگردانيد و پنير ذوب شده را به كل مواد اضافه كنيد و كاملا هم بزنيد، كمي روغن زيتون روي مواد بريزيد تا درخشندگي خاصي به خود بگيرد. بايد مقدار كمي از آب ماكاروني آبكش شده را نگه داريد و روي آن بريزيد تا طعم فوق‌العاده‌اي پيدا كند. در سيني فر كل اسپاگتي با پنير را خالي كنيد و در گريل فر قرار دهيد تا كاملا طلايي شود.