نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: شوخی های ریکی جرویس مجری مراسم گلدن گلوب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    YES
    تشکر تشکر کرده 
    594
    تشکر تشکر شده 
    553
    تشکر شده در
    300 پست
    حالت من : Badjens
    قدرت امتیاز دهی
    255
    Array

پیش فرض شوخی های ریکی جرویس مجری مراسم گلدن گلوب

(هنگام شروع مراسم) خب، چی داشتم می گفتم؟! نگران هستید، نه؟ لازم نیست باشید، چون این مراسم بخاطر شما نیست.

امشب اولین (بهترین) کمدین بریتانیا دومین مراسم بزرگ آمریکا رو برای سومین شبکه بزرگ آمریکا میزبانی می کنه. برای اون هایی که خبر ندارن توضیح میدم که گلدن گلوب دقیقا همون مراسم اسکاره، فقط ارزش و اعتبار اون رو نداره. نسبت گلدن گلوب به مراسم اسکار مثل نسبت کیم کارداشین (بازیگر و مدل آمریکایی) به کیت میدلتونه (همسر شاهزاده بریتانیا) فقط یه کم پر سر و صدا تره، بی ارزش تره و بدست آوردنش آسونتره.

(درباره انصراف ادی مورفی از اجرای مراسم اسکار) وقتی یه نفر بازی توی فیلم Norbit رو قبول می کنه، اما به شما جواب منفی میده، باید بدونید که کارِتون ساخته ست. ادی مورفی و آدام سندلر تمام نقش های فیلم Help رو بازی کردن. متأسفانه امشب با ما نیستن. البته شاید هم هستن و لباس مبدل پوشیدن.

مسؤلان مراسم به من گفتن که اگه امشب به کسی توهین کنم، صد در صد برای اجرای سال بعد هم از من دعوت خواهند کرد. چند تا قانون هم برای من روی کاغذ نوشته ن که هر چند من بهشون عمل نمی کنم، اما بد نیست با هم بخونیمشون :
    1-به مقدسات توهین نکنم. مشکلی نیست، من دایره لغت گسترده ای دارم.
    2- درباره مل گیبسون چیزی نگم، مخصوصا درباره باسن جودی فاستر (اینجا با کلمه Beaver بازی کرده که هم اسم فیلم جودی فاستر هست به معنای سگ آبی و هم بصورت عامیانه معنای باسن رو میده). من از طرف خیلی ها که اینجا نشستن صحبت می کنم. درسته که اون رو ندیدن اما دلیل نمیشه که بگیم خوب نیست.

من عاشق فیلم Bridesmaids هستم. چون بالاخره تونست به تبعیض بین مردها و زن ها پایان بده. تو این فیلم زن ها تونستن farting، هم pooping و هم سک*س داشته باشن و برای اینکار یک هفته در کنار هلن میرن تحقیق کردن.

می خوام از کسی دعوت کنم که پارسال توی مراسم بهش توهین کردم و حالا کیفیت کارهاش اونقدر پائین اومده که مجبور شده با من توی شبکه HBO کار کنه. خانم و آقایان این شما و این هم جانی دپ که عملا لباس هاش رو هم تیم برتون انتخاب می کنه.
    جانی، یه سؤال ازت دارم. صادقانه بگو خودت فیلم tourist رو دیدی؟ (جانی دپ بعد از مکثی طولانی): نه.

(بعد از سرزنش کردن برنده ها که باعث شدن مراسم 5 دقیقه عقب بیفته): لازم نیست اگه برنده شدید از اعضای خانواده تون که هیچ ارتباطی با برنده شدن شما ندارن، تشکر کنید. بجاش از خدا و از مدیر برنامه هاتون تشکر کنید. چون به اعتقاد من هر دوی اون ها دقیقا به یک اندازه در موفقیت من نقش داشتن.

این شما و این هم کسی که با کثافت کردن تو سینک ظرفشویی به شهرت رسید (اشاره به ملیسا مک کارتی در فیلم Bridesmaids). البته نسبت به خیلی از شماها که برای رسیدن به اینجا هزار تا کثافت کاری کردید، کار زیادی نکرده.

اهدا کننده جایزه بعدی ملکه موسیقی پاپ هست. با تو نیستم التون جان، بشین سر جات (اشاره به همجنس گرا بودن التون جان) اونی که منظور منه یه زن کامله.
    (ریکی با اشاره به ترانه مشهور Like A Virgin از مدونا به کنایه اونو یک باکره خطاب می کنه) مدونا: ریکی، اگه من هنوز یه باکره هستم، چرا یه تکونی به خودت نمیدی
    و یه کاری نمی کنی؟ خیلی وقته که یه دختر رو نبوسیدم. (مدونا جایزه بهترین فیلم خارجی زبان سال رو به اصغر فرهادی برای جدایی نادر از سیمین میده)

(ریکی با یه لیوان آبجو تو دستش) واقعا فوق العاده ست که شغلی داشته باشی که بتونی آبجو بخوری و بابتش پول هم بهت بدن. اهدا کننده جایزه بعدی کسیه که برای فیلم The King's Speech جایزه اسکار رو گرفته و همه میگن خیلی خوشتیپه. اما چیزی که مردم نمی دونن اینه که اون یه نژاد پرسته (به عوامل فیلم The Help اشاره می کنه). حتی یه بار دیدم که یه بچه گربه نابینا رو با لگد پرت کرد. خانم ها و آقایان، این شما و این هم کالین فیرثِ شیطان صفت.

اهدا کننده بعدی کسیه که پارسال جایزه اسکار و گلدن گلوب رو برای فیلم The Black Swan برنده شد (ناتالی پورتمن) اما امسال رو مرخصی گرفت و بچه دار شد و در نتیجه هیچ جایزه ای نبرد. درسی که ما از اون می تونیم بگیریم اینه که هیچ وقت خانواده رو در اولویت قرار ندیم.
    84539905145961255111

2. 2 کاربر مقابل از doulton عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)