صفحه 1 از 7 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 63

موضوع: *^*خاطرات و حكايتها - جلد سوم *^*

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

*^*خاطرات و حكايتها - جلد سوم *^*

به نام خدا
    mughetti e papaveri

در این تاپیک متن کتاب خاطرات و حكايتها - جلد سوم
    نگارش می شود.
    49932299639013682790

خاطرات و حكايات (جلد سوم )
    گردآورى و تدوين : موسسه فرهنگى قدر ولايت

bdپيشگفتار

bdآيا ظهر شده است ؟

bdحوادث چقدر شبيه به هم اتفاق مى افتند!

bdگريه امام !

bdچقدر خوب شد اصرار ما را نپذيرفتيد.

bdمواظب باشيد شعله ى فقاهت فرو نشيند!

bdقصد قيام امام

bdمتكاى محكم

bdآنچه كه پيش آمد، به خواست خداوند متعال بود.

bdريشه تاريخى !

bdمن چاى مى دهم !!

bdاگر تكليف نباشد...!

bdقاضى را در همان شهر محاكمه كنيد!!

bdفشارها به خاطر اسلام است

bdريشه قضايا قبل از اينهاست !

bdمتحير مانديم چه كنيم !

bdسخن معروف گلادستون

bdيكى از الطاف خفيه ى الهى !

bdدارالتقريب

bdشخصيت زهراى اطهر سلام الله عليها

bdديديد كه شد!

bdهمه ى كارها كه گفتن ندارد!

bdهيبت ابر قدرتى !!!

bdاسمش مردمى است !

bdاز كجا فهميدى پسرش است ؟

bdهمه ى دقايق ارتباطات را مى ديد!

bdبه كدام دعا بيشتر انس و اعتقاد داريد؟

bdسخت ترين ساعات عمر ما

bdنقش شعر خوب در مدح اهل بيت عليهاالسلام

bdمقطع سى و پنج ساله دوران امامت امام موسى كاظم عليه السلام

bdبدعت عجيب و غريب و ناماءنوس در باب زيارت

bdنصيحت امام به علماء

bdتهاجم فرهنگى عظيم عليه اسلام

bdشمشير، كسى را از اعماق دل مسلمان نمى كند.

bdرابطه ى با كسب معلومات را قطع نكنيد.

bdديديم كه نه ، اول مسخره كردن است .

bdبركات پيوستگى و آميختگى روحانيت با مردم

bdچرا مى گويند اسلام منهاى روحانيت ؟

bdعظمت تشكيل حكومت اسلامى

bdمايه ى افتخار است كه يك روحانى لباس رزم به تنش مى كند.

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

49932299639013682790
    bdمن به قدرى خوشحال شدم كه گويى بالدر آوردم
    bdصفا و خلوص بچه ها، ايشان را منقلب كرده بود
    bdدانستن نياز لحظه ها هنر است
    bdگروهكها اين تحليل مرا تحريم كردند و نگذاشتند منتشر بشود!!
    bdدين فقاهتى و دين غير فقاهتى
    bdفقهاء: نظريه پردازان نظام اسلامى
    bdسياست غرب از بين بردن وجدان دينى و ايمان اسلامى
    bdجريان روشنفكرى و فرهنگ فاسد غربى سيئه ى سلاطين
    bdهمدستى روشنفكران با دشمنان ملت ايران .
    bdفرهنگ تحميلى زوركى
    bdجامعه ى روحانيت آماج تيرهاى زهرآلود دشمنان .
    bdخاصيت اسلام ناب
    bdمحاصره ى فرهنگى جوانان جبهه رفته !!
    bdفرهنگ غرب چيست كه بايد از آن فرار كنيم ؟
    bdهوشيارى يك عالم دين و فقيه بزرگوار
    bdتو بودى كه دختر ما را به ما برگرداندى
    bdاهانت به شكل تكريم
    bdدشمن روى شما جوانان سرمايه گذارى زياد مى كند.
    bdبيمارى خطرناك ! چه شد فردى مثل يزيد بر جامعه اسلامى حاكم شد؟!
    bdتهاجم به روحانيت ، سياستى كه سالها دنبال شده است
    bdدردهاى خاموش !!
    bdفضايى كه دشمن به وجود مى آورد!!
    bdحسرت بازگشت به دوران بردگى آمريكا!
    bdعقب ماندگى ملامت برانگيز غرب در مساءله زنان

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

49932299639013682790
    پيشگفتار
    دو مجلد گذشته اين مجموعه ، هدف از انتشار خاطرات و حكايتهايى كه مقام عظماى ولايت امر و رهبرى انقلاب اسلامى - اين حاضر صديق و متقى صحنه هاى قبل بعد از پيروزى انقلاب اسلامى - نقل فرموده اند را بيان كرديم . هدف اصلى ، آشنا كردن نسل جوان كشور سرافراز ايران اسلامى با تاريخ پرفراز و نشيب خويش است بدين اميد كه دست مايه هاى اين تجربيات گرانقدر، آنان را در مقابله با تهاجم سازمان يافته فرهنگى استكبار جهانى يارى نمايد.
    امروز كه بيش از دو سال از تاريخ انتشار اولين مجلد از اين مجموعه مى گذرد و غبار فتنه ها فضاى جامعه ى اسلامى را تا حدودى فرا گرفته است و تهاجم اوليه بى سر و صداى فرهنگى ، آرام آرام خود را نمايان مى سازد و سر و صداى برخاسته ، بسيارى را كه تا ديروز به اين هشدار رهبرى چندان اعتنا نداشتند، به تكاپو وا داشته است ، نقش اين مجموعه و كتابهايى از اين دست ، اهميتى دو چندان يافته است . امروزه مطبوعات رنگارنگ متعدد پا به عرصه انتشار نهاده اند، قلم زنانى كه بعضا همچنان در حال و هواى طاغوت تنفس مى كنند به ميدان آمده اند، ظهور روشنفكرانى كه همچنان ديده به روى غرب گشوده اند و شبهاتى كه در زمينه هاى اساسى ترين اصول انقلاب اسلامى در فضاى جامعه نشر مى يابد همان صداى دهلى است كه سالها قبل نواخته شد و هشدارهاى مكرر رهبرى خبر از آن مى داد.
    امروز به وضوح روشن شده است كه تهاجم فرهنگى با ابزارها و امكاناتى كه در جامعه ى انقلاب اسلامى از رهگذر تسامح و تساهل خودى ها يافته است ، دو هدف اساسى را در طول يكديگر فراروى خود نهاده و برنامه ريزى وسيعى را جهت دست يافتن بدانها انجام داده است . هدف اول عبارتست از احياى مجدد جريان روشنفكرى به مفهومى كه در يكصد سال اخير در صحنه ى سياسى ، فرهنگى و اجتماعى ايران حضور داشته است با همه ى لوازم خود مانند آزادى غربى ، جدايى دين از سياست ، انزواى روحانيت از مسائل حكومتى و سياسى ، فضاى شهوت آلود و ابتذال جنسى جامعه ، تبعيت و اعتقاد به برترى غرب و ضرورت رابطه مقبول غرب است و... هدف دوم زير سؤ ال بردن اصول و ارگانى است كه انقلاب اسلامى بر پايه ى آنها بنا شده و عزت و عظمت و اقتدار خود را مديون آنهاست مانند اصل ولايت فقيه و توانايى فقه اسلامى در اداره جامعه اسلامى در عصر پيچيدگى تكنولوژى ، پاى بندى به احكام الهى و تقيد به اجراى تمام و كمال آنها، بناى روابط با جهان على الخصوص غرب بر سه اصل عزت و حكمت و مصلحت ، دفاع از مسلمين جهان و محرومين و مستضعفين و موضع گيرى عليه ظلم و جنايت آمريكا نسبت به آنها، دست آوردهاى مهم دفاع هشت ساله و...
    فضاى شبهه ، تشتت ، اختلاف ، تشكيك و شايعه ، امروز مخصوصا جوانان را و به ويژه محيطهاى آموزشى و دانشگاهى را پوشانده است كه هوشيارى نسل جوان ، اطاعت و حرف شنوى از مقام ولايت و رهبرى انقلاب اسلامى و پيشه ساختن تقواى الهى ، ضرورت نجات از اين دام گسترده دشمنان است . در فتنه ها بايد به حبل متين الهى چنگ زد و امروز حبل متين الهى ، مقام معظم رهبرى است و لاغير به اين اميد كه اين جلد از خاطرات و حكايتها نيز گامى مؤ ثر در اين راستا باشد.
    مؤ سسه فرهنگى قدر ولايت

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

آيا ظهر شده است ؟
    ايشان تا آخرين لحظات حياتشان ، ذكر و نماز و دعا را از دست ندادند. حاج احمد آقا فرزند عزيز حضرت امام مى گفتند: پيش از ظهر روز آخر حيات امام ، ايشان روى تخت دايما نماز مى خواندند. مدتى گذشت ، بعد پرسيدند: ظهر شده است ؟ گفتم : بلى ، آن وقت خواندن نماز ظهر و عصر با نوافلش را شروع كردند. بعد از اتمام نماز، مشغول ذكر گفتن شدند و تا لحظاتى كه در حالت اغما به سر مى بردند؛ مرتب پشت سر هم مى گفتند: سبحان الله و الحمدالله و لا اله الا الله و الله اكبر، سبحان الله و الحمدالله و لا اله الا الله و الله اكبر . اين كار، براى ما درس است . ما كه رهبران را دوست داريم ، بايد به كارها و روحيات اوتوجه كنيم و از آن درس ‍ بگيريم . (1)

5  3
    49932299639013682790

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

49932299639013682790
    گريه امام !
    49932299639013682790
    معنويت مردم و خانواده ى شهدا و اخلاص رزمندگان در جبهه ها، امام را به هيجان مى آورد. من چند بار گريه ى امام را - نه فقط به هنگام روضه و ذكر مصيبت - ديده بودم . هر دفعه كه راجع به فداكاريهاى مردم ، با امام صحبت مى كرديم ، ايشان به هيجان مى آمدند و متاءثر مى شدند. مثلا موقعى كه در محل نماز جمعه ى تهران قلكهاى اهدايى بچه ها به جبهه را شكسته بودند و كوهى از پول درست شده بود؛
    امام در بيمارستان با مشاهده ى اين صحنه از تلويزيون ، متاءثر شدند و به من كه در خدمتشان بودم ، گفتند: ديدى اين بچه ها چه كردند ؟در آن لحظه ، مشاهده كردم كه چشمهايشان پر از اشك شده است و گريه مى كنند.
    بار ديگر موقعى گريه امام را ديدم كه سخن مادر شهيدى را براى ايشان بازگو كردم : در شهرى سخنرانى داشتم . بعد از پايان سخنرانى ، همين كه خواستم سوار ماشين شوم ، ديدم خانمى پشت سر پاسدارها خطاب به من حرف مى زند. گفتم راه را باز كنيد تا ببينم اين خانم چه كار دارد. جلو آمد و گفت : از قول من به امام بگوييد بچه ام اسير دست دشمن بود و اخيرا مطلع شدم كه او را شهيد كرده اند. به امام بگوييد بچه ام اسير دست دشمن بود و اخيرا مطلع شدم كه او را شهيد كرده اند. به امام بگوييد فداى سرتان ، شما زنده باشيد؛ من حاضرم بچه هاى ديگرم نيز در راه شما شهيد شوند. من به تهران آمدم ، خدمت امام رسيدم ؛ ولى فراموش كردم اين پيغام را به ايشان بگويم بعد كه بيرون آمدم ، سفارش آن مادر شهيد به ذهنم آمد. برگشتم و مجددا امام رسيدم و آنچه را كه آن خانم گفته بود؛ براى ايشان نقل كردم . بلافاصله ديدم آن چنان چهره ى امام در هم رفت و آن چنان اشك از چشم ايشان فرو ريخت كه قلب من را سخت فشرد.
    (3)

49932299639013682790

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

49932299639013682790
    چقدر خوب شد اصرار ما را نپذيرفتيد.
    49932299639013682790
    چند روز قبل از پايان سال 65 كه خدمت امام بوديم ، چون يكى از روزهاى فروردين 66 با ولادت يكى از ائمه عليه السلام مصادف مى شد؛ من و آقاى هاشمى رفسنجانى و حاج آقا اصرار كرديم كه ايشان در حسينيه ى جماران با مردم ديدارى داشته باشند. امام استنكاف كردند و قاطع گفتند: حالش ‍ را ندارم . من در ايام نوروز، به مشهد رفته بودم و آقاى هاشمى هم از جبهه ديدار داشتند. در همان روزها، ناگهان قلب امام مشكلى پيدا مى كند و چون حاج آقا - كه حق بزرگى بر گردن همه ى ملت دارد و امام را در اين چند سال حفظ كرد - همه ى وسايل را براى بهبود امام مهيا كرده بود؛ فورا به وضيعت جسمانى ايشان رسيدگى شد و خطر برطرف گرديد.
    وقتى در بيمارستان قلب ، بر بالين ايشان حاضر شدم ، عرض كردم : چقدر خوب شد كه آن شب ، اصرار ما را براى ملاقات با مردم نپذيرفتند و الا اگر خبر اين ملاقات اعلام مى شد؛ مردم به زيارت شما مى آمدند و آن وقت شما با اين حال نمى توانستيد مردم را ملاقات كنيد و انعكاس آن در دنيا خوب نبود. اين كار شما، خواست خداوند و كمك الهى بود و در آن زمان ، تصميم بجايى گرفتيد. ايشان در پاسخ من گفتند: آن طور كه من فهميدم ، مثل اين كه از اول اين انقلاب تا حالا، يك دست غيبى يى در همه ى كارها دارد ما را هدايت و پشتيبانى مى كند.
    واقعا همين طور است و الا محاسبات سياسى ، اقتصادى و محاسباتى كه بر اساس آن ، دنيا دارد اداره مى شود؛ اين نتايج را به دست نمى دهد.
    (4)

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

49932299639013682790
    مواظب باشيد شعله ى فقاهت فرو نشيند!
    49932299639013682790
    روزى به اتفاق جمعى از فضلاى بزرگ در خدمت امام بوديم . در آن محفل ، از حوزه ى علميه قم صحبت شد. يكى از بزرگان اساتيد و علماى اعلام قم كه مورد احترام و قبول همه ى ما هستند، در آن جلسه به امام عرض كردند كه شما نسبت به قم ، توجه و عنايت داشته باشيد. آن روز امام فرمودند: كه اين چيزها لازم نيست شما فقط به ابقاى دو عنصر در حوزه ى قم توجه كنيد، همه چيز حل خواهد شد: اول فقاهت است - كه گمان مى كنم تعبير ايشان اين بود كه مواظب باشيد شعله ى فقاهت فرو ننشيند - و دوم ، اخلاق و تهذيب است . ما اگر مهذب باشيم ، خواهيم توانست هستى خود را در خدمت اسلام و نظام اسلامى قرار دهيم ؛ ولى اگر مهذب نباشيم ، آن چه كه داريم ، در خدمت قرار نخواهد گرفت و چه بسا كه در جهت عكس ‍ هم قرار گيرد. (5)

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

49932299639013682790
    قصد قيام امام
    49932299639013682790
    سالها پيش ، نوشته ى ايشان در دفتر ياد بود مرحوم وزيرى را در يزد زيارت كردم . آن مرحوم ، من را به منزلش برد و با تفصيلاتى ، اين نوشته را كه در صندوقچه يى گذاشته بود و تقريبا در گوشه يى از خانه اش مخفى كرده بود، آورد و باز كرد و نوشته ى امام را كه سالهاى دهه ى بيست نوشته بودند قيام لله به من نشان داد. اصلا محور حرف در نوشته ايشان ، قيام لله بود. آن ذهن جوال وسيع و ديد حكيمانه ايشان ، اين قيام لله را در آن دوران - كه تازه از اختناق رضاخانى بيرون آمده بودند - بر كارهايى كه به نظر شريفان مى شد انجام بدهند و بايد افراد انجام مى دادند و احساس ‍ مسؤ وليت مى كردند، منطبق ساخت .
    يكى دو صفحه نوشته بودند. آن نوشته ، حاكى از يك حركت ارتجالى نبود و معلوم مى شود در ذهن شريف ايشان و در تمام مراحل زندگى ، ان تقوموا الله مثنى و فرادى
    (6) سابقه داشته است . بحمدالله ديگر براى همه ى ما و ملت ايران ، در كليات زندگى اماممان چيز پوشيده يى باقى نماند. همه ديدند كه حركت و گفتن و سكوتش براى خداست و هر كارى كه انجام مى داد، با قصد قيام لله بود. تنها همين يك چيز هم بود كه موجب شد به دست آن بزرگوار - كه قطعا مرتبه ى تالى پيامبران و ائمه عليه السلام بود - يك معجزه اتفاق بيفتد. اين چيزى كه اتفاق افتاده و تحول عظيم جهانى كه به دنبال اتفاق افتاد و امام هم با تكيه به ان تقوموا لله توانست اين كار را بكند. (7)

11  320

12  320

13  320

14  3

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

49932299639013682790
    پمتكاى محكم
    49932299639013682790
    در دوران مسؤ وليت ممتدى كه از روزهاى اول انقلاب داشتيم ، بارها به ياد اين جمله ى اميرالمؤ منين عليه السلام مى افتادم كه مى فرمايد: اذا اشتد بنا الحرق التجينا برسول الله (8) اميرالمومنين مى فرمايد: وقتى در جنگها كار بر ما سخت مى شد و احساس مى كرديم كه در مقابل حادثه ضعيفيم ، به رسول خدا پناه مى برديم . وقتى اين جمله ى اميرالمؤ منين عليه السلام به يادم مى آمد، مى ديدم بر وضع ما نيز صادق است .
    مكرر اتفاق افتاد كه سر قضاياى مختلف ، با برادران مسؤ ول مى نشستيم و فكرهايمان را تبادل مى كرديم و مشكل را در مجموعه يى مى گذاشتيم و خدمت امام مى برديم و او بود كه با نظر صايب و اراده ى قوى و ايمان و توكل بى نظير خود، مشكل را حل مى كرد. خدا شاهد است كه در مدت عمر خود، كسى را در اين حد از توكل و حسن ظن به خدا نديده و نشنيده ام . او، مشكل راحل و گره را باز مى كرد. امروز، اين پدر خانواده و آن متكاى محكم و كسى كه خاطرمان آسوده بود كه در مشكلات ، به او مراجعه خواهيم كرد، در ميان ما نيست .
    (9)

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    12,424
    تشکر تشکر شده 
    11,190
    تشکر شده در
    5,632 پست
    قدرت امتیاز دهی
    7108
    Array

49932299639013682790
    آنچه كه پيش آمد، به خواست خداوند متعال بود.
    49932299639013682790
    ما مبارزه ى خود را براى اسلام و خدا شروع كرديم و قصد قدرت طلبى و قبضه كردن حكومت را هم نداشتيم . چندين بار از امام عزيزمان اعلى الله كلمه پرسيده بودم كه شما از چه زمانى به فكر ايجاد حكومت اسلامى افتاديد و آيا قبل از آن ، چنين تصميمى داشتيد؟ (اين پرسش ، به خاطر آن بود كه در سال 1347، درسهاى ولايت فقيه ايشان در نجف شروع شده بود و 48 نوار از آن درسها نيز به ايران آمده بود). ايشان گفتند: درست يادم نيست كه از چه تاريخى مساءله ى حكومت بر ايمان مطرح شد؛ اما از اول به فكر بوديم ببينيم چه چيزى تكليف ماست ؛ به همان عمل كنيم و آنچه كه پيش آمد، به خواست خداوند متعال بود.
    امام عزيز، با ايمان و جهاد و اخلاص و عمل صالح خود، سنگ بناى حكومت اسلامى را در ايران گذاشت و خداى متعال هم نصرت خود را بر او نازل كرد. پروردگار عالم ، اصدق القائلين است كه فرمود: و الذين جاهدوا فينا لنهدينهم سبلنا
    (10) من كان لله كان الله له (11) و لينصرون الله من ينصره (12) اين آيات و روايات ، بيان حقيقت و واقعيت است .
    در كشور ما، جهاد و مبارزه و تلاش و اخلاص ، در ميان مردم نمود پيدا كرد و خداى متعال هم بركت داد و پيروزى به دست آمد و اسلام حاكميت يافت و قرآن عزيز شد و مسلمانها در دنيا اعتزاز معنوى پيدا كردند و روى آورى به اسلام را، افتخار خود دانستند و از مسلمان بودن خويش ، خجالت نكشيدند.
    (13)

49932299639013682790

d79gibl38tqrm7is3x77

x5lc1ibig9cekrsxpqe5

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرینآخرین

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)