نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: آواز شهرام ناظری و ساز کامکار در هاله​ي ابهام

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

آواز شهرام ناظری و ساز کامکار در هاله​ي ابهام

آواز شهرام ناظری و ساز کامکار در هاله​ي ابهام

آلبوم موسيقي «زاگرس» را صداي شهرام ناظري به همراه قطعاتي از منطقه زاگرس نشينان ضبط کرده است.

تماشا: آلبوم موسيقي «زاگرس» را صداي شهرام ناظري به همراه قطعاتي از منطقه زاگرس نشينان ضبط کرده است.

ارسلان کامکار (آهنگساز و مايستر ارکستر سمفونيک تهران) به خبرنگار ايلنا گفت: آلبوم «زاگرس» شامل قطعاتي با آهنگسازي من و خوانندگي شهرام ناظري بوده که آخرين مراحل ضبط آن دو سال پيش به پايان رسيده ولي هنوز منتشر نشده است.

62527 170

وي افزود: آهنگسازي و ضبط موسيقي اين آلبوم را در حدود 14 سال پيش انجام دادم ولي آواز اين قطعات را دو سال پيش با صداي شهرام ناظري در استوديو بل ضبط کرديم.

وي افزود: آلبوم «زاگرس» براي ارکستر سمفونيک و سازهاي ايراني تنظيم شده و حق انتشار آن به محمدعلي چاووشي (مدير نشر مشکات) فروخته شده بود؛ البته پس از گذشت دو سال از پايان مراحل ضبط اين اثر هنوز وارد بازار موسيقي نشده است و من از سرنوشت اين آلبوم هيچ اطلاعي ندارم.

اين آهنگساز درباره قطعات آلبوم زاگرس نيز گفت: اين آلبوم شامل هشت قطعه است که قطعات اصلي اين آلبوم از ملودي هاي محلي مناطق غرب کشور همچون لري، کردي، کرمانشاهي و بختياري گرفته شده است.

62528 150

وي ادامه داد: من ملودي هر قطعه را پس از انتخاب، گسترش دادم و براي استفاده ديگر مناطق کشور از اين آلبوم نيز تصميم گرفتم برخي از اين قطعات را با شعر فارسي همراه کنم.

وي ضمن ابراز اميدواري براي بهتر شدن وضعيت ارکسترسمفونيک، درباره حضور در جشنواره بصيرت و اجراي آثار سفارشي گفت: من انجام آثار سفارشي را نمي پسندم و هرگز در طول فعاليت هنري ام اثري سفارشي براي ارگان مشخصي آهنگسازي نکرده ام و معتقدم هنرمند بايد براي دل خودش کار کرده و احساس دروني خود را در قالب آثارش بيان کند.

ارسلان کامکار در پايان ضمن اشاره به سمفوني «حلبچه» که اثري است براي موضوعي خاص، گفت: سمفوني «حلبچه» با آهنگسازي «هوشنگ کامکار» اثري بود که موضوعي خاص داشت اما هرگز کاري سفارشي نبود و هوشنگ کامکار آن را براي پاسخ گفتن به احساس دروني خود نوشته و سپس منتشر کرد که با استقبال خوبي هم مواجه شد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)