آنري روز جمعه با قراردادي دو ماهه از نيويورک ردبولز به آرسنال بازگشت و در اولين ديداري که براي اين باشگاه به ميدان رفت، گل پيروزي بخش توپچي ها را وارد دروازه ليدز کرد.
تیری آنری،اسطوره باشگاه آرسنال، که به تازگی به این باشگاه بازگشت، معتقد است توپچی ها می توانند در رقابت های این فصل لیگ برتر در جمع چهار تیم بالای جدول قرار بگیرند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" واضح است که نمی خواهیم رتبه چهارم را از دست بدهیم. رقابت های امسال بسیار فشرده و تنگاتنگ است اما فکر می کنم این تیم شرایط لازم برای قرار گرفتن در جمع چهار تیم اول جدول را دارد، به ویژه وقتی به این فکر کنیم که تیم چطور شرایط بد ابتدای فصل را پشت سر گذاشت. می دانم که هواداران چیزهای بیشتری می خواهند و من می توانم به شما اطمینان بدهم که بازیکنان هم به هدف بزرگتری فکر می کنند.
قرار گرفتن در جمع چهار تیم بالای جدول چیزی نیست که هواداران آرسنال بخواهند و همین طور بازیکنان تیم. اما تیم اندک اندک به شرایط خوبش بازمی گردد. فصل طولانی است و هر اتفاقی می تواند رخ دهد."
قرارداد آنری با آرسنال تا 16 فوریه است اما او دوست دارد قراردادش را برای 10 روز دیگر تمدید کند تا بتواند توپچی ها را در دیدار مقابل رقیب همشهری همراهی کند.
" به یاد داشته باشید که من بازیکن نیویورک ردبولز هستم و همه چیز به تصمیم سرمربی بستگی دارد و اینکه چه مدت بخواهم اینجا بمانم.
اما بازی کردن برای تیم در لیگ قهرمانان و همچنین مقابل تاتنهام بسیار رویایی است. البته در سایر دیدارها هم همین طور است، حتی اگر در تمام طول بازی روی نیمکت بنشینم. "
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)