نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: عبور از مرز آمریکا با کمک یک آی‌پد!

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

عبور از مرز آمریکا با کمک یک آی‌پد!

مردی کانادایی که گذرنامه خود را به همراه نداشت، برای عبور از مرز آمریکا از آی‌پد و تصویری اسکن شده از پاسپورتش استفاده کرد.

به گزارش مهر، مارتین رایش از اهالی مونترال کانادا پس از اینکه در نزدیکی مرز آمریکا متوجه شد گذرنامه‌اش را به همراه ندارد، به همراه آی‌پد خود در دفتر مرزی آمریکا حضور پیدا کرده و به مسئولان این دفتر گفت که راهی ورمونت است تا هدایای کریسمس را به صاحبانشان تحویل دهد.

رایش می‌گوید احتمال اینکه آی‌پد را به عنوان گذرنامه از من قبول کنند بسیار کم بود اما با خود گفتم که دست کم تلاشم را کرده باشم.

مامور کنترل آی‌پد او را گرفته و به اتاقکی برد و پس از ۶ دقیقه بازگشته و مجوز ورود را به او داد.

با وجود اینکه چنین رویدادی در مرز کشورها یک استثنا به شمار می‌رود، اما رایش امیدوار است استفاده از اسکن دیجیتالی مدارک شناسایی و مجوزهای عبور در آینده مرسوم شود.

بر اساس گزارش بی بی سی، آژانس خدمات مرزی کانادا می‌گوید شهروندان کانادایی تنها با استفاده از گذرنامه، گواهینامه ویژه و مجوزی به نام Nexus امکان عبور از مرز آمریکا را دارند، به این شکل عبور از مرز با کمک یک آی‌پد استثنایی بزرگ و نادر به شمار می‌آید.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. 5 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)