هادی آیت اللهی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد مجمع فوق العاده فدراسیون فوتبال و ابهامات به وجود آمده عنوان کرد: مجمع فدراسیون خیلی شفاف و روشن بود. رای گیری هم صورت گرفت و نظر همه در مورد تصمیمات گرفته شد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا موافق اصلاح اساسنامه و برگزاری انتخابات در اسفند بود یا خیر اظهار داشت: باید تابع تصمیمات مجمع باشیم. رای مجمع بالاترین مرجع برای تصمیم گیری است. تصمیم گرفته شده و حتی اگر کسی هم مخالف باشد باید تابع آن باشد و این رای را بپذیرد. من با برگزاری انتخابات در اسفند موافق بودم. حتی اگر می گفتند ۱۹ دی باید این انتخابات برگزار شود باز هم مخالفتی نداشتم.
عضو هیئت رئیسه فدراسیون در خصوص نظرات مختلف در مورد تصمیمات مجمع گفت: اختلاف نظر وجود دارد و در این شکی نیست اما وقتی مجمع، رسیدگی به اساسنامه فدراسیون را به یک کارگروه سپرده دیگر نمی توان مخالفتی کرد. ما این تصمیم را در تاریخ ۲۸ شهریور در مجمع قبلی گرفتیم و همه اعضا با اصلاح اساسنامه موافق بودند. اگر کسی مخالفتی داشت باید همان روز می گفت.
آیت اللهی در ارتباط با اینکه عزیز محمدی عنوان کرده وزارت ورزش شب قبل از برگزاری مجمع در تماسی خواسته تا به اصلاح اساسنامه رای بدهند، گفت: من گمان نمی کنم وزارت ورزش تماس گرفته باشد که نظرش را القا کند. آنها نظر مجمع را گفتند و خواستند که ما با مجمع همکاری کنیم. اگر قرار بود وزارت ورزش نظرش را تحمیل کند وزیر در رای گیری شرکت می کرد.
وی در این مورد که وزیر در مجمع فدراسیون حق رای ندارد، گفت: چنین چیزی نیست. به لحاظ قانونی هم وزیر و هم معاون او می توانستند در رای گیری شرکت کنند. رای گیری انجام شده کاملا قانونی بود. قانون می گوید 50 به علاوه یک باید در رای گیری باشند و دیروز حدود ۷۴ درصد اصلاح اساسنامه رای آورد.
آیت اللهی در باره اینکه با بروز اختلاف نظرها به نظر می رسد فوتبال دچار التهاب شود، تصریح کرد: هیچ التهابی در کار نیست. در مجمع فدراسیون فوتبال موافقان و مخالفان همه حرف های خود را مطرح کردند و رای گیری شفافی انجام شد. این تصمیمات هم خیرش به فوتبال می رسد.
رئیس هیئت فوتبال شیراز در ادامه گفت و گو با فارس در مورد تحقیقاتی که قرار بود در خصوص قرار دادن دو سکه در دیوان حافظ در اتاق داوران به فدراسیون بدهد، عنوان کرد: من در حال انجام این تحقیقات هستم. به هیچ وجه قضیه به این شکل که مطرح شده نبوده است. این تحقیقات را به رئیس و نایب رئیس فدراسیون می دهم و کمیته انضباطی در این باره تصمیم گیری می کند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)