نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: جشن ریش تراشی بخاطر مرگ بن لادن +عکس

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

جشن ریش تراشی بخاطر مرگ بن لادن +عکس

جشن ریش تراشی بخاطر مرگ بن لادن +عکس

آخرین نیوز: گاری وادیل" یک شهروند 50 ساله آمریکایی که پس از 11 سپتامبر با خود عهد کرده بود تا زمان مرگ یا کشته شدن "اسامه بن لادن" رهبر شبکه تروریستی القاعده ریش خود را نتراشد بالاخره روز گذشته پس از حدود 10 سال ریش خود را تراشید.
    25204 316
    یک مرد آمریکایی که حدود 10 سال پیش با خود عهد کرده بود تا مرگ "اسامه بن لادن" ریش خود را نتراشد، روز گذشته دست به این کار زد.

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از رسانه های امریکایی، "گاری وادیل" یک شهروند 50 ساله آمریکایی که پس از 11 سپتامبر با خود عهد کرده بود تا زمان مرگ یا کشته شدن "اسامه بن لادن" رهبر شبکه تروریستی القاعده ریش خود را نتراشد بالاخره روز گذشته پس از حدود 10 سال ریش خود را تراشید.

او در این باره گفت: پس از حوادث 11 سپتامبر حدس می زدم که "اسامه بن لادن" را طی چند هفته و یا حداکثر چند ماه بازداشت کنند اما متاسفانه حدود 10 سال طول کشید و در نهایت هم او را بازداشت نکردند بلکه کشته شد.

وی در ادامه افزود: من هم مجبور شدم در این مدت ریش خود را نتراشم زیرا با خود عهد کرده بودم و این یک تصمیم شخصی بود. هدفم از این کار این بود که به محض بازداشت یا کشته شدن "بن لادن" با تراشیدن ریش خود، خوشحال شوم و خوشحالی خود را به دیگران نشان بدهم زیرا من او را "بدترین تروریست طول تاریخ" می دانم.
    "گاری وادیل" که به شغل معلمی مشغول است، همچنین گفت: من دقیقا مجبور شدم سه هزار و 454 روز ریش خود را نتراشم. طول ریشم حود 30 سانتی متر شده بود. از همین رو دوستان، نزدیکان و همسایگان که از وضعیت و تصمیم من با خبر بودند، به محض شنیدن خبر مرگ "بن لادن" به خانه ام آمده تا صحنه تراشیدن ریشم پس از این همه مدت را ببینند و جشن بگیرند. بسیاری از همکاران مدرسه و برخی از دانش آموزان نیز در این جشن شرکت کردند.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)