سلام دوستان
در اينجا نرم افزارهاي نوشته شده توسط من وساير دوستان البته با اسم و لوگوي سايت قرار ميگيره.
لطفاً اگر ايده و نظري در مورد نوشتن نرم افزار داريد بوسيله پيام خصوصي اطلاع دهيد تا در صورت امكان تهيه شود.
با سپاس فراوان.
سلام دوستان
در اينجا نرم افزارهاي نوشته شده توسط من وساير دوستان البته با اسم و لوگوي سايت قرار ميگيره.
لطفاً اگر ايده و نظري در مورد نوشتن نرم افزار داريد بوسيله پيام خصوصي اطلاع دهيد تا در صورت امكان تهيه شود.
با سپاس فراوان.
با سلام
من منتظر ايده ها و نظرات شما جهت نوشتن يك سوپر برنامه هستم .
براي شروع اين برنامه رو نوشتم سادست ولي اگر نظرات و ايدها در پ. خ گفته بشه نتيجه بهتري حاصل ميشه
ممنون
جالب بود
با vb نوشتی؟
یه ایراد
موقع بستن پنجره دوم برنامه بسته می شه
- hipfile| سیصد گیگ فضا + لیچر uploaded, rapidshare....+ ریموت آپلود تا سقف 2000 مگابایت
- Free File Hosting |تاپیک جامع معرفی آپلود سنترهای دارای لیچر، ریموت آپلود ،لینک مستقیم و ...
- FTP links| معرفی سایت های FTP درزمینه های مختلف با لینک مستقیم
- Best Rapidleech Servers | جدیدترین سایت های رپیدلیچ
- Download Any Torrent Over HTTP |سایت های مستقیم کننده فایل های تورنت
- Free Web Hosting | تاپيک معرفي هاست رایگان
- Online YouTube Downloaders |نحوه دانلود فيلم ها و موزيك هاي موجود در گوگل . YouTube . و ...
- Free Image Hosting | معرفي آپلود سنتر براي آپلود عكسHTTP
اين برنامه آپديت شد و 6 امكان ديگر اضافه شد
هم چنين طي روز هاي آينده برنامه اي رو در اين جا قرار ميدم كه فكر نكنم كسي نوشته باشه اگر هم باشه رايگان نيست اين برنامه يك درايو رو مخفي ميكنه به صورت حرفه اي منتظر نظر و ايده هاي شما هستم
ویرایش توسط minimum : 08-19-2010 در ساعت 10:21 PM دلیل: غلط املايي
سلام دوست برنامه نویس من برنامه خوبی بود که با VB نوشتی و از توابع API استفاده کردی . رفرنس VB که استفاده می کنی فکر کنم بسته های نرم افزاری MRT در هر حال بهت تبریک می گنم و برات آرزوی موفقیت می کنم .![]()
![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)