نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: بحث در مورد نرم افزار های انجماد زماندار (Time Freeze )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    4,164
    تشکر تشکر شده 
    1,919
    تشکر شده در
    442 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6858
    Array

بحث در مورد نرم افزار های انجماد زماندار (Time Freeze )

سلام

دوستان من در بعضی مواقع نیاز دارم که سیستم خود را برای مدتی فریز کنم و برای این منظور نرم افزار های مثل Toolwiz Time Freeze و Wondershare Time Freeze و Shadow Defender و ... ساخته شده است

اما فریز کردن سیستم با استفاده از این نرم افزار ها بعد از ریستارت از بین می رود یعنی این نرم افزار ها برای همین منظور طراحی شده اند
    آیا نرم افزاری سراغ ندارید که بعد از ریستارت هم همان حالت فریز را نگه دارد و هر موقع کاربر خواست سیستم به حالت قبل از فریز برگردد؟
    (درست در خاطرم نیست جایی خواندم که اکرونیس یک گزینه برای این منظور دارد)

دوستان نرم افزار Shadow Defender با دو نرم افزار ذکر شده متفاوت است که من درست و حسابی ازش سر در نیاوردم اگر آموزش کاملی از این نرم افزار وجود دارد یا اگر دوستان تجربه کار با این نرم افزار رو دارند لطفا در این تاپیک قرار دهید

البته برای انجام کار ها و بازگشت به گذشته بدون خاصیت فریز نرم افزار های مثل Rollback.Rx و Comodo Time Machine وجود دارد که من تجربه کار با Rollback.Rx را دارم اما این نرم افزار دردسر هایی مثل حذف مشکل و زمان و... دارد و تجربه زیادی در مورد نرم افزار دوم ندارم

از دوستان می خوام تجربیات خودشان را در استفاده از اینگونه نرم افزار ها بیان کنند و اگر نرم افزار دیگری هم می شناسند معرفی کنند

تشکر...
    1374524712291

2. 4 کاربر مقابل از Mahm00d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)