نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: سوال در مورد انتقال ویندوز فیزیکی به ماشین مجازی؟؟؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    4,164
    تشکر تشکر شده 
    1,919
    تشکر شده در
    442 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6858
    Array

سوال در مورد انتقال ویندوز فیزیکی به ماشین مجازی؟؟؟

سلام

دوستان من یک بکاپ از سیستم فیزیکی که ویندوزش 2000 است دارم که این بکاپ را با استفاده از Acronis true Image 2014 گرفته شده است
    حال می خواهم این بکاپ را به نحوی در ماشین مجازی اجرا کنم

اولین کاری که به ذهنم رسید این بود که با استفاده از فلش بوتیبل اکرونیس و بکاپ را در VM VirtualBox ریستور کنم که فعلا تست نکرده ام و دنبال راهکار استاندارد و بهتری هستم

در Acronis true Image 2014 قسمتی هست که ایمیج گرفته شده در این نرم افزار را به VHD تبدیل می کند و نرم افزار هایی هستند که هارد دیسک مجازی را به هارد مجازی مورد استفاده در VMware Workstation تبدیل می کند اما مشکلی که الان دارم این است که این قسمت اجرا نمی شود و پیغام خطا می دهد به شکل زیر:

با نرم افزار دیگری هم برای تبدیل ایمیج گرفته شده با اکرونیس به VMware Workstation در نت آشنا شدم با نام VMware vCenter Converter Standalone Client که وقتی ایمیج رو به آن معرفی می کنم پیغام خطا می دهد و می گوید پارامتر های منبع درست نیست البته فکر کنم این نرم افزار اصلا ویندوز 2000 را برای اینجور کارها ساپورت نمی کند

نرم افزار دیگری که برای تبدیل ویندوز فیزیکی به مجازی وجود دارد Paragon Hard Disk Manager وجود دارد اما این نرم افزار هم ویندوز 2000 را بر اساس اطلاعات سایتش ساپورت نمی کند البته من این موضوع را تست نکرده ام

با نرم افزار دیگری از شرکت اکرونیس آشنا شدم به نام Acronis Backup for VMWare که فکر می کردم که بکاپی مخصوص ماشین مجازی VMWare می سازد اما خروجی این نرم افزار مثل نرم افزار های مشابه اکرونیس پسوندش TIB است .

در هر صورت من دوست دارم بکاپ گرفته شده با اکرونیس را در ماشین مجازی VMware یا VirtualBox و یا به صورت VHD و استفاده از روش های نصب در سیستم فیزیکی با سخت افزار دیگر نصب و استفاده کنم

دوستان عزیزم لطفا تجربیات خودتان در این زمینه را بیان کنید
    1374524712291

2. 4 کاربر مقابل از Mahm00d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)