نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
    عضو سایت
    با خدایی پادشاهی می کنی بی خدایی هر چه خواهی می کنی
    تشکر تشکر کرده 
    333
    تشکر تشکر شده 
    496
    تشکر شده در
    144 پست
    حالت من : Sepasgozar
    قدرت امتیاز دهی
    1582
    Array

فیلم آموزشی حذف تبلیغات سایت ها با مرورگر اپرا بدون استفاده از افزونه و Extensions

فیلم آموزشی حذف تبلیغات سایت ها با مرورگر اپرا بدون استفاده از افزونه و Extensions

از آنجا که مرورگر محبوب بنده

اپرای نسخه 12 هست با وجود نسخه های 20 بالاتر
    از همین نسخه استفاده می کنم و همیشه ازش راضیم

حق مطلب درباره اپرا ادا نشده و درباره ویژگی عالی این مرورگر محبوب و دوست داشتنیم فیلمی تهیه دیدم که شما را به دیدن این فیلم دعوت می نمایم

فیلم آموزشی قبلی حذف تبلیغات با استفاده از افزونه Adblock Plus را که احتمالاً قبلا مشاهده کردید

در این فیلم هم هدف ما حذف تبلیغات سایت مورد نظر ما بدون استفاده از افزونه و یا Extensions هست که در مرورگر محبوب و دوست داشتنی اپرا نسخه 12 نسخه هایی که از موتور وب کیت استفاده نمی کنند این قابلیت در آن وجود دارد می شود تبلیغات سایت ها را تا حد امکان حذف نمود

How Use Ad block To Opera 12 Without Extensions

لینک دانلود

حجم : 1/60 مگابایت
    حضرت علی ( ع ) هر گاه خداوند بخواهد بنده ای را خوار گرداند دانش را از او دور می سازد * تشکری که از روی علاقه و ارادت باشه با ارزشه، نه تشکری که بزور دیدن اطلاعات یا فایلی زده میشه * هر جا استاد مقصود شیرین زبان و بقیه دوستانم کوچ کردن منم میرم اونجا * یه تشکر خشک و خالی چیزی از من و شما کم نمیکنه که اون و وقتی به عزیزی دادیم ازش پس بگیریم * Full Software - Serial - Patch - Activator - Translations Me

2. 2 کاربر مقابل از SetupEditor عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    آنچه مرا نابود نکند قدرتمندم می سازد
    تشکر تشکر کرده 
    1,445
    تشکر تشکر شده 
    1,928
    تشکر شده در
    525 پست
    حالت من : Ghamgin
    قدرت امتیاز دهی
    457
    Array

پیش فرض پاسخ : فیلم آموزشی حذف تبلیغات سایت ها با مرورگر اپرا بدون استفاده از افزونه و Extensions

از آنجا که مرورگر محبوب بنده

اپرای نسخه 12 هست با وجود نسخه های 20 بالاتر
    از همین نسخه استفاده می کنم و همیشه ازش راضیم
    هر چند این مساله از نظر امنیتی مورد انتقاد برخی است اما مانع از اون نمیشه که به شما آورین نگویم
    به شخصه معتقدم اپرا با کنار گذاشتن سیستم قبلی اشتباه و البته خریتی برزگ انجام داد
    عمده کاربران اپرا اونو به خاطر ویژگی های متمایز و قابلیت اعمال تغیییرات گسترده در جزء به جزء موارد دوست داشتند
    اگر صرفا به دنبال جنگولک بازی بودند که کروم و هزار مرورگر بر پایه کروم در دسترس بود !
    قدرتی که در اپرا است در هیچ مرورگری نبوده نیست چه اهمیتی دارد که مروگر چند میلی ثانیه سریعتر باشد؟ حتی اونو احساس نمی کنید ...
    کلی از چیزهایی که برای داشتن اونها در سار مرورگرها به افزونه های رنگارنگ نیاز بود با اپرا به راحتی در دسترس بود و التبه همراه با مواردی که در سایر بروزها حتی با افزونه هم در دسترس نیست..
    طا اتلاع صانوی هالم حیچ خوب نیثط !

4. کاربر مقابل از turk عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)