صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: یک سوال : آیا سیستم عامل اوریجینال یک لپ تاپ که ریکاوری شده است را میتوان روی یک لپ تاپ دیگر نصب کرد ؟

عضو سایت
    خدا ، وطن ، وظیفه ، صلح ، اتحاد ، امید
    سرزمینی که زخمهای فراوانی از جنگهای پی در پی خورده است
    تشکر تشکر کرده 
    1,535
    تشکر تشکر شده 
    801
    تشکر شده در
    144 پست
    قدرت امتیاز دهی
    395
    Array

پیش فرض یک سوال : آیا سیستم عامل اوریجینال یک لپ تاپ که ریکاوری شده است را میتوان روی یک لپ تاپ دیگر نصب کرد ؟

سلام بر دوستان خوبم

اگه لپ تاپی بخرید خودش روش ویندوز اوریجینال هست . فروشنده به شما میگه که من از این ویندوز اوریجینال براتون ریکاوری میگیرم و به شما میدم تا هروقت ویندوزتون مشکل دار شد بتونید دوباره از این ویندوز اوریجینال استفاده کنید . (ریکاوری ویندوز اوریجینال را روی یک یا چند dvd برای شما رایت میکند و به شما میدهد)

الان سوال من :
    آیا میشه این dvd ریکاوری اوریجینال ویندوز رو روی یک لپ تاپ دیگر نصب کرد ؟

2. 10 کاربر مقابل از h.alipoori عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    993
    تشکر تشکر شده 
    399
    تشکر شده در
    102 پست
    حالت من : Moteajeb
    قدرت امتیاز دهی
    298
    Array

سلام حجت جان
    بستگی به نوع و نحوه ریکاوری دارد.
    که البته اینگونه فروشنده ها بک آپ رو طوری تهیه میکنند که فقط قابل برگشت روی همان سیستمی که بک آپ ازش گرفته شده باشد، چون به ضررشون هست. البته شما میتونید بوسیله نرم افزار اکرونیس به نحوی بک آپ بگیرید که قابل بازیابی بر روی همه سیستم ها رو داشته باشه. که در نسخه بوتیبلش من اینو دیدم وقتی 3 روز پیش میخواستم یک بک آپ از سیستم بگیرم.

4. 13 کاربر مقابل از Dreamsss2011 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    :دی
    تشکر تشکر کرده 
    4,525
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    321 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    328
    Array

میشه، البته به روش بکاپ گیری هم بستگی داره، اما کلا فکر میکنم بشه هرچند به مشکلاتی با درایور ها و ... بر خواهید خورد،

در هر صورت با روش هایی میشه جوری بکاپ گرفت که روی تمام سیستم ها قابل نصب باشه، خودتون هم میتونید همون اول به راحتی بکاپ بگیرید و نیازی به بکاپ گیری فروشنده نداره.
    ا، ولی شما احتیاج به کرک دارید! و کلا مثل این میمونه که ویندوزی کرک شده نصب کردید و به لحاظ حقوقی ویندوز اورجینال محسوب نمیشه.

اصولا این موضوع فقط به درد لپ تاب خودتون میخوره، و گاها برخی لپ تاپ ها سیستم عامل را برای خودشون بهینه کردند که در این شرایط بک آپ گیری خیلی عاقلانست،

در ضمن، توجه داشته باشید که معمولا بر روی لپ تپ ها به عنوان مثال Windows 7 Home Premium هستش و نه Windows 7Ultimate ، به هر حال امکاناتی و قابلیت های کمتری داره.

نتیجه گیری :

به نظر من استفاده از بکاپ لپ تاپ دیگر زیاد عاقلانه نیست، مگر این که بکاپ حاضر برای لپ تاپ خاصی بهینه شده باشد و بخواهیم برای لپ تاپ دیگری از همان مدل استفاده کنیم،
    به راحتی میتوان ویندوز های بدون دستکاری را پیدا کرد که عملا فرقی با همان بکاپ اولیه ندارد.(مگر این که بهینه شده باشد)
    لطفا اگه مطلبی را کپی می کنید منبع را ذکر کنید، با تشکر
    امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

6. 13 کاربر مقابل از hossenf عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

بنام دوست

در کل ما دو نوع بک آپ داریم: بک آپ نرمال معمولی و بک آپ General یا عمومی
    ویندوز نصب شده در هر سیستم ، بسته به سخت افزار های آن سیستم نصب میشود > لذا بک آپ معمولی
    از این سیستم فقط در این سیستم و سیستم دیگری که کاملا" قطعات سخت افزاری مشابه دارد کار خواهد کرد.
    (البته این نوع بک آپ در سیستم دیگر با سخت افزار های مشابه کار کرده ولی اکتیو نخواهد بود).

ولی بعضی برنامه ها (حتی برنامه ای در خود ویندوز) میتوانند از سیستم طوری بک آب بردارند که در هر سیستمی
    با هر نوع سخت افزار کار کند،( البته اینجا هم مشکل اکتیو کردن را خواهید داشت).

[SIGPIC][/SIGPIC]

8. 13 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    خدا ، وطن ، وظیفه ، صلح ، اتحاد ، امید
    سرزمینی که زخمهای فراوانی از جنگهای پی در پی خورده است
    تشکر تشکر کرده 
    1,535
    تشکر تشکر شده 
    801
    تشکر شده در
    144 پست
    قدرت امتیاز دهی
    395
    Array

سلام

با تشکر از همه دوستان . واقعا مطالب آموزنده بود .

باز هم ممنون جناب شیرین زبان ، حسین جان و مهرداد جان و کلیه دوستانی که میخواستن جواب بدند منتها برقشون رفت 4 ترافیک اینترنتشان تمام شد 4 از من خوششون نیومد و نخواستند جواب بدند 4 اصلا اینترنت ندارند 4 اصلا جواب سوال رو بلد نیستند
    4

smilies azardl202818229flower2555656flower2555656smilies azardl202818229
    ویرایش توسط h.alipoori : 05-21-2012 در ساعت 07:43 PM

10. 11 کاربر مقابل از h.alipoori عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط h.alipoori نمایش پست ها
    ........
    بنام دوست

دوست عزیز،
    1.قبلا" هم در چند پست مختلف اشاره کرده ام که ویندوزی که در یک سیستم نصب میشود بسته به
    سخت افزار آن سیستم نصب میشود. لذا بک آپ معمولی از این سیستم فقط مخصوص این سیستم
    است و در سیستم دیگر با سخت افزار دیگر کار نخواهد کرد.

2. اگر بخواهیم از سیستممان بک آپی برداریم که در همه (منظور اکثریت ) سیستم ها کار کند ، بایستی
    یک کار هایی اول انجام بدهیم و بعد بک آپ بگیریم.

چرا بک آپ معمولی در سیستم های دیگر جواب نمی دهد، برای اینکه این ویندوز درایور های این سیستم
    را دارد و می شناسد. وقتی با سیستمی روبرو میشود که درایور هایش را ندارد دیگر فرمول های بالا آمدن
    را نمیداند.

پس ما باید اول کاری کنیم که وابستگی بک آپ ما به درایور ها و یا کاملتر بگویم وابستگی ویندوز به سخت افزار
    از بین برود. وقتی اینکار را کردیم بعد از آن بک آپ یک بک آپ عمومی بوده و در همه سیستم ها کار خواهد کرد.

شاید راحت ترین راه برای اینکار ( که انجامش حدود یک دقیقه بیشتر طول نمیکشد)، استفاده از دستور Sysprep
    است که در خود ویندوز ها وجود دارد.

لذا یک سرچی در اینترنت بزن تا با دستور Sysprep و روش های انجام اینکار آشنا شوی.
    به زحمتش می ارزد.
    جایی نیاز به کمک داشتی بنده و دیگر دوستان در خدمت شما هستیم

[SIGPIC][/SIGPIC]

12. 14 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

بنام دوست

شاید راحت ترین راه برای اینکار این باشد که آموزش های بنده را به زبان انگلیسی در لینک های زیر مطالعه کنی

Creat XP ghost image working on all computers

Create Windows 7 Ghost image to use on all Computers

فقط توجه داشته باش که برنامه هاییکه در این آموزش ها اشاره کرده ام را الان دیگه باید ورژن های جدیدش را بگیری

[SIGPIC][/SIGPIC]

14. 11 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    1,955
    تشکر تشکر شده 
    613
    تشکر شده در
    120 پست
    حالت من : Sepasgozar
    قدرت امتیاز دهی
    195
    Array

یک سوال : آیا سیستم عامل اوریجینال یک لپ تاپ که ریکاوری شده است را میتوان روی یک لپ تاپ دیگر نصب کرد ؟
    این سوال شما رو میشه از چندین جنبه بررسی کرد:
    1- بله میشه برگردوند کار نشد نداره یکی از راه هاش رو هم آقا مقصود در بالا گفتند.
    2- شما باید این کار رو از این نظر هم بررسی کنی که آیا ارزشش رو هم داره یا نه، در دنیای الکترونیک ما جنس اورجینال و غیر اورجینال نداریم وقتی شما از یک فایل مثلا ورد یک کپی میگیری کپی هم اورجینال هست و هیچ کس فرق اورجینال و کپی رو تشخیص نمیده، وقتی این همه دی وی دی ویندوز اون هم اورجینال وجود داره شما اصلا چرا باید همچین کاری بکنی،

تقریبا دو ماه پیش یکی از دوستام تو گرونی پیله کرده بود که میخوام لپتاپ سونی بخرم به خاطر اینکه ویندوز اورجینال داره، هرچی گفتم این غلطو نکن فایده ای نداشت، خلاصه خریدش. زدو یکی دو هفته بعد ویندوزش به هم ریخت و آوردش جای من، دی وی دی های ریکاوری رو گذاشتیم و بعد از یک ساعت دو ساعت ویندوز اورجینالش بالا اومد، دوست ما هم خوشحال مای کامپیوترو باز کرد و در کمال تعجب دید که فقط درایو سی داره، خلاصه یکم بد و بیرا به سونی به خاطر اطلاعات از دست رفتش گفت و یکی از دی وی دی های خودم رو گرفت و دوباره ویندوزو عوض کرد، جالبه که الآن از سیستمش راضی تره تا اون موقع. ولی یه غلطی کرد که بیخودی 150 تومن پول ویندوز داد.

پس اگر به خاطر اینکه ویندوزش اورجیناله میخواید این کارو بکنید، همینجا دست نگه دارید چون اورجینال غیر اورجینال نداریم، هر ویندوزی رو بیارید پیش من رایگان براتون اورجینال میکنم.
    ولی اگر هدف شما ساخت یک نسخه یونیورسال هست این کار رو انجام بدید ولی روی لپتاپ نه، روی سیستم خانگی و ماشین مجازی برای آزمایش جای بهتری هست.
    The only LIMITATION is IMAGINATION
    این شگفت‌انگیزترین توصیه را به خاطر بسپار هر چند که همیشه به آن عمل کردن، سخت‌ترین کار است.
    به خاطر داشته باش که مهم نیست مشکلت چیست، کجاست و برای چه کسی پیش آمده. کسی که در این میان می‌تواند مشکل را حل کند فقط و فقط تو هستی. و تنها کاری که باید بکنی این است که "خودت را وادار کنی که به جای تمرکز روی مشکل روی اتفاق خوش‌آیندی که آرزو داری به جای آن ظاهر شود، تمرکز کنی." "Charles F. Haanel"
    78384179285940810083

16. 11 کاربر مقابل از H_F_G عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    4,164
    تشکر تشکر شده 
    1,919
    تشکر شده در
    442 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6858
    Array

با عرض سلام و احترام خدمت تمامی دوستان اما من با نظر حمید جان موافق نیستم(اما نه به طور کامل) که ویندوز اورجینال خریداری نکنیم(هر چه قدر پول بدی همون قدر آش می خوری)
    من تا بحال چندین بار برای اقوام یا دوستان لپ تاپ خریداری کردم که بیشتر آنها ویندوز اورجینال دارند وبعضی از آنها خیر
    به نظر بنده حداقل پایداری و کارکرد ویندوز های اورجینال خیلی بیشتر از ویندوز های کرک شده است
    اما همان گونه که حسین جان عرض کردندباید در نظر داشت که ویندوز بیشتر لپ تاپ ها Windows 7 Home Premium می باشد که امکانات کمتری نسبت به Ultimate دارد مثلا نمی توان Microsoft Windows Virtual PC را نصب کرد
    1374524712291

18. 10 کاربر مقابل از Mahm00d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    1,955
    تشکر تشکر شده 
    613
    تشکر شده در
    120 پست
    حالت من : Sepasgozar
    قدرت امتیاز دهی
    195
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط mnxxmahmood
    به نظر بنده حداقل پایداری و کارکرد ویندوز های اورجینال خیلی بیشتر از ویندوز های کرک شده است
    بله از این نظر حق با شماست، اگه این ویندوزها به همون اندازه که من گفتم بی خاصیت بودن که باید کارخونه سازنده تعطیل می‌کرد می‌رفت پی کارش،
    اما این مطلب (پایداری و کارکرد) رو هم از این نظر در نظر داشته باشید که بعد از نصب درایورهای همون محصول این پایداری و کارکرد واقعا ایجاد میشه.

شاید یک ویندوز خام دارای اشکال باشه ولی وقتی درایورهاش نصب بشه دیگه مشکل حله، به نظر من گذاشتن ویندوز اورجینال و ریکاوری و خصوصا رو لپتاپ ها به این دلیله تعداد زیادی از کاربرها چیز زیادی از ویندوز حالیشون نیست ونصب اون رو بلد نیستند و از طرفی سی دی ویندوز و درایورها رو گم می کنند، برای جلوگیری از این کار شرکت سازنده این روش رو ابداع کرده.

اورجینال بودن یا نبودن بیشتر از همه توی شبکه مشکل سازه، وقتی شما یک چیزی در تئوری خوندی ولی نمیتونی پیاده کنی بررسی که میکنی میبینی ویندوز اورجینال نیست که بعدش با یک کرک همه چی حل میشه،

از نظر من ویندوز کرک شده با اورجینال فرقی نداره، هر دو آپدیت میشن و مشکلی ندارن، تنها فرقش اینه که شما برا یکی پول میدی و برا دیگری نه، البته این نظر منه و اون هم نظر شما.

اگه ویندوزهای اورجینال خریداری شده با ویندوز کرکی فرقی نداشتند که باید کارخونه سازنده تعطیل می‌کرد، و در ضمن شما باید به این هم فکر کنی که اگر ویندوزهای کرکی از ویندوزهای اورجینال چیزی کم داشتند باید تمام کرکرها تعطیل می‌کردن می‌رفتن خونه شون.

همه چیز دست خود ماست، حتی پایداری و و کارکرد، اگر بلد نباشی باید اورجینال بخری تا کارخونه برات پایداری و عملکرد رو ایجاد کنه، و اگر بلد باشی با هر نوع ویندوزی خودت پایداری و عملکرد رو ایجاد می‌کنی.

من تا حالا پول برا نرم افزار ندادم (البته بجز اون چندباری که بچه بودم و نمیفهمیدم) و نخواهم داد، حتی اگر نتونم اون پایداری و عملکرد رو ایجاد کنم.

300 تا 400 هزارتومن رو باید بدم به دی وی دی 10 گرمی سون آلتیمیت، درحالی که میدونی 400 هزارتومن چقدر بنزین میشه؟ میتونی باهاش کل ایران یا لااقل نصفشو بگردی و حال کنی، اگه بخواد ایران هم مثل بقیه کشورها بره تو خط کپی رایت اون وقت باید 3 تا 4 میلیون برا یه ویندوز و کلیه نرم افزارهای دلخواهت بدی، که اگه اینطور بشه منم کامپیوترو می بوسم میزارم لب تاقچه میرم میزنم تو یک کار دیگه.

نه پایداری میخوام ونه عملکرد ونه ویندوز، نه بیل گیتس، نه استیو جابز، نه مک،
    شایدم رفتم سمت لینوکس، کسی چه میدونه.
    The only LIMITATION is IMAGINATION
    این شگفت‌انگیزترین توصیه را به خاطر بسپار هر چند که همیشه به آن عمل کردن، سخت‌ترین کار است.
    به خاطر داشته باش که مهم نیست مشکلت چیست، کجاست و برای چه کسی پیش آمده. کسی که در این میان می‌تواند مشکل را حل کند فقط و فقط تو هستی. و تنها کاری که باید بکنی این است که "خودت را وادار کنی که به جای تمرکز روی مشکل روی اتفاق خوش‌آیندی که آرزو داری به جای آن ظاهر شود، تمرکز کنی." "Charles F. Haanel"
    78384179285940810083

20. 9 کاربر مقابل از H_F_G عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)