نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: تست میمون: جدیدترین آزمون هیوندای

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

تست میمون: جدیدترین آزمون هیوندای

تست میمون: جدیدترین آزمون هیوندای

عجیب است اما باید باور کنید. این یکی از جدیدترین انواع آزمونهای دوام یک خودرو است که اخیرا توسط هیوندای و یک گروه 40 تایی از میمونها بروی آخرین مدل هاچ بک i30 انجام گرفته است.

hyundai durability testers monkey around 500x297

hyundai durability testers monkey around

این میمونهای بازیگوش 10 ساعت تمام با تمام قسمتهای خودرو ور رفتند، بالا و پایین پریدند، چنگ زدند، گاز گرفتند، کشیدند، کثیف و آلوده کردند و عقده گشایی کردند! اما آنطور که در بیانیه هیوندای آمده، هیوندای i30 از این آزمون سخت و عجیب و غریب تنها با چند خراش روی بدنه و کثیفی جان سالم بدر برد و ابزارها و لوازم آن کاملا سالم ماندند.

hyundai durability testers monkey around 8 150x100 hyundai durability testers monkey around 7 150x100 hyundai durability testers monkey around 6 150x100 hyundai durability testers monkey around 5 150x100
    hyundai durability testers monkey around 4 150x100 hyundai durability testers monkey around 3 150x100 hyundai durability testers monkey around 2 150x100 hyundai durability testers monkey around 0 150x100
    hyundai durability testers monkey around 10 150x100 hyundai durability testers monkey around 150x100
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)