نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: هنیه دخالت حماس در جنگ احتمالی اسرائیل با ایران را رد کرد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    آنچه مرا نابود نکند قدرتمندم می سازد
    تشکر تشکر کرده 
    1,445
    تشکر تشکر شده 
    1,928
    تشکر شده در
    525 پست
    حالت من : Ghamgin
    قدرت امتیاز دهی
    457
    Array

هنیه دخالت حماس در جنگ احتمالی اسرائیل با ایران را رد کرد

به نقل از بی بی سی فارسی

اسماعیل هنیه، نخست وزیر دولت حماس در غزه، مداخله نظامی این گروه در درگیری نظامی احتمالی ایران و اسرائیل را رد کرده است.

خبرگزاری رویترز در مصاحبه ای اختصاصی با اسماعیل هنیه با اشاره به تهدیدهای برخی مقامات اسرائیلی در مورد حمله نظامی به تاسیسات هسته ای ایران، از وی پرسیده است که آیا در چنین صورتی، جنبش حماس به عملیات نظامی علیه اسرائیل دست خواهد زد؟

قای هنیه در پاسخ گفته است: "حماس یک جنبش فلسطینی است که در صحنه سیاسی فلسطینی فعالیت دارد و به آن قبیل اقدامات سیاسی و عملیاتی دست می زند که متضمن منافع مردم فلسطین باشد."

وی ورود حماس به درگیری نظامی احتمالی بین ایران و اسرائیل را مردود دانسته و گفته است: "ایران چیزی از ما نخواسته و من فکر نمی کنم ایرانیان به ما نیازی داشته باشند."

اسماعیل هنیه در عین حال احتمال حمله نظامی اسرائیل به ایران را منتفی ندانسته و در مورد عواقب چنین اقدامی هشدار داده است.

وی گفته است: "تهدیدهای اسرائیل آشکار است و نیازی به تفسیر و تحلیل ندارد و هر چند نمی توانم جزئیات چنین سناریویی را پیش بینی کنم، اما به نظر من، چنین واقعه ای تبعات وخیمی برای تمامی منطقه در پی خواهد داشت."
    طا اتلاع صانوی هالم حیچ خوب نیثط !

2. کاربر مقابل از turk عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)